Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: "Πολιτική πανωλεθρία του αποτυχημένου (πολιτικά) Δημάρχου κ. Αποστολάκη. Εικόνα διάλυσης στη Δημοτική του Ομάδα"!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γράφει ο: Kώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός


     Χθες Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019 συνεδρίασε το ΔΣ του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας.
       Η πολιτική ανεπάρκεια του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπαλατσούρα απεδείχθη  μία ακόμα φορά. Απαξιώθηκε για μία ακόμα φορά ο ρόλος του Δημοτικού Συμβουλίου. 
          Ο αποτυχημένος (πολιτικά) Δήμαρχος κ. Αποστολάκης Γεώργιος υπέστη πολιτική πανωλεθρία. Πρώτη φορά δεν πλειοψήφησε πρόταση του στο ΔΣ.

    -Πολιτικά ατυχέστατη η παρουσία του Δημοτικού Συμβούλου και υποψηφίου Δημάρχου κ. Κασόλα.
    -Απαράδεκτες εκφράσεις από Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας και το κ. Κασόλα.
  -Θετικότατες οι  παρεμβάσεις και τοποθετήσεις των Δημοτικών Συμβούλων κ. Μασούρα Δημήτρη και κ. Μωραΐτη Νίκου. 

ΑΥΡΙΟ Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019 θα δημοσιεύσουμε σχετικό άρθρο.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που ξέρατε μέχρι τώρα να τα ξεχάσετε. Αφού απολογηθείτε θα τιμωρηθείτε. Εφαρμόστε τη νομιμότητα. Αρχίζει το σκληρό πολιτικό ροκ. Αν δεν καταλαβαίνετε θα χορέψετε τη καραγκούνα και το σελίμπεη στα χοντρά. Μήνυμα που αφορά όχι μόνο τους αιρετούς αλλά και τους εγγυητές της νομιμότητες που είναι οι Προισταμένοι των υπηρεσιών του Δήμου και τον ειδικό Ταμία. Το παίρνουμε εντολές τελείωσε. Προσέξτε τι και που υπογράφετε.

Ανώνυμος είπε...

Φραδέλε και Ασπρογέρακα τώρα αποφασίσατε να μιλήσετε και να διαφωνίσετε;

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν δεκάδες απλήρωτοι επαγγελματίες που έχουν προσφέρει υπηρεσίες στο Δήμο.Απο ότι βλέπουμε η δημοτική αρχή αδύνατη στην υλοποίηση των δεσμεύσεων της και πολλοί άνθρωποι θα μείνουν απλήρωτοι.Κυριε Αποστολάκη η ανευθυνότητα σας έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ 11 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΡΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΩΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΏΝ. ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΈΝΟΥΣ ΣΟΥ ΨΗΦΟΦΌΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΕΠΙ 2 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΣΕΝΑ ΜΟΝΟ Η ΑΡΠΑΧΤΉ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΆΛΟ ΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΒΑΤΕΡΛΌ.

Ανώνυμος είπε...

1 SEPTEMBRIOY THA TROS THN MIA FAPA META THN ALLI APOSTOLAKI.

Ανώνυμος είπε...

ΦΥΛΑΚΗ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ .ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΟΛΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Πιό επιεική σχόλια θα ήταν και κσλλίτερα ίσως

Ανώνυμος είπε...

Έχω βαρεθεί, έχω σιχαθεί τον Αποστολάκη τώρα 30 χρόνια να τον θρέφει ο λαός του Δήμου! Μιλάμε θρέφει από ματζανάκηδες, κονιάδους, γαμπρούς, εγγόνια δισέγγονα, βαφτιστήρια, ξαδέρφια, θείες κλπ κλπ!!! Και μιλάω μόνο για το Αποστολακέικο. Δεν μπορώ άλλο να τους θρέφουμε τόσα χρόνια όλους αυτούς που μας έφεραν εδώ σε αυτά τα χάλια αλλά ποτέ δεν φταίει κανείς τους....

Ανώνυμος είπε...

τελειωσαν τα ψωμια σας αποστολάκια, φευγετε το πηρατε χαμπαρι ρεεε? τερμα η μάσα και τα τραπεζώματα. Μόνο τη τσέπη σας σκέφτεσται τίποτα άλλο σας πήραμε χαμπάρι. Οι δημότες απαιτουν κασολας και μασούρας να μην σας αφήσουν σε χλωρό κλαρί! Η νέα τετραετία δεν θα μοιάζει σαν τα παλιά. Ο λαος τιμωρει οταν δεν τον υπολογιζεις, βρειτε μερος για να κρυφτητε??

Ανώνυμος είπε...

O αυθεντικός υβριστής , πρώην Νέρωνας ήταν σε διακοπές.Σε μερικούς μήνες δεν ξέρω που θα είναι.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η φάρα είναι τόσα χρόνια, τι στην ευχή; Μόνοι βγαίνουν; Ακούω για δικες, δικαστήρια αλλά στις εκλογές φτιάχνουν συνδυασμό σε χρόνο dt.

Ανώνυμος είπε...

Δάσκαλε πότε θα το χωνέψεις ότι ο λαός είναι πιο ξύπνιος για να διαλέγει αποτυχημένους. Δεν κατάλαβες το μήνυμα του αποτελέσματος των εκλογών. Πάρτο χαμπάρι ότι για 4 χρόνια δήμαρχος θα είναι ο Αποστολάκης . Απέτυχες να επιβάλλεις τους καλλητούς σου. Σου εύχομαι να μη κουραστείς να λες και να κάνεις, γιατί σε έχουμε ανάγκη

Ανώνυμος είπε...

Να ακουσουμε τα λογια τους Δασκαλε;

Ανώνυμος είπε...

Βγάλε τις παρωπίδες ο κουμουνισμος έχει πεθάνει εδώ και χρόνια από τους ίδιους που προσπάθησαν να τον εφαρμόσουν. Όσο για τον αριστερο ΣΥΡΙΖΑ 4,5 χρόνια μας τάιζε φούμαρα

Ανώνυμος είπε...

Γιατί έτσι ρε παιδιά τόσο κακιά λίγο σεβασμό στον κύριο δήμαρχο..αν και δεν είμαι δημότης λέω να μιλάτε ποιό καλύτερα για έναν άνθρωπο που τον έχεις εκλέξει ο κόσμος ..

Ανώνυμος είπε...

23 Ιουλίου 2019 - 5:07 μ.μ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΣΟΣ ΔΗΜΟΣ. ΑΝ ΕΣΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΙΣΟ ΔΕ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΣΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΟΛΩΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΟΥΞΑ ΠΟΡΔΙΛΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Oταν κάποιοι θα καταλάβουν ότι ο δάσκαλος κάνει ένα τίμιο,ανιδιοτελή αγώνα τότε θα ξημερώσει άλλη ημέρα για το Δήμο. Τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων που χρησιμοποιήθηκαν για να επανεκλέγει ο Γεωρθόδωρος είναι τεράστια.

Ανώνυμος είπε...

6,28 μμ Ο σεβασμός εμπνέεται δεν επιβάλλεται. Όταν 5 χρόνια δεν έχει λογοδοτήσει ποτέ στους δημότες, όταν με τις απευθείας αναθέσεις αγοράζει ψήφους, όταν 50 άνθρωποι πλούτισαν σε πέντε χρόνια, όταν δεν εισπράττει τις οφειλές των δημοτών, όταν δεν σέβεται γραπτούς και άγραφους νόμους, όταν θεωρεί το δήμο τσιφλίκι του, όταν το ταμείο του δήμου το χρησιμοποιεί να δημιουργεί ψήφους για πιο σεβασμό μιλάτε; όταν, όταν, όταν,...…...

Ανώνυμος είπε...

1.03 Θεωρείς τους δημότες άσχετους και χαζούς ; Τόση παρανομία από πλευράς δημάρχου και οι πολίτες δεν πήραν χαμπάρι ; Εκτός και αν , στη θλίψη σου γιατί δεν εκλεχθηκε ο δικός σου υποψήφιος, ψάχνεις να βρείς δικαιολογίες , όπως κάνει και ο καθηγητής. Κοντολογής, ΠΟΤΕ επιτέλους θα αποδεχθούμε ως ορθή τη κρίση και επιλογή του λαού και να προχωρήσουμε παρακάτω ; Γυρνώντας στα ίδια δεν προχωράμε μπροστά

Ανώνυμος είπε...

Πήγαν και πλήρωσαν για να βγουν και να ταλαιπωρούν τον κόσμο....Λακια είσαι ότι χειρότερο πέρασε στα χρονικά...