Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: "Χρέωσαν για κάθε νήπιο 50 ευρώ σε μια εκδήλωση τους Δημότες!! -Προκλητική κατασπατάληση του Δημοσίου Χρήματος! -Δημοτικοί Σύμβουλοι πάρτε θέση..."

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Διαχειριστικός και Οικονομικός Έλεγχος του Δήμου μας από συστάσεως του μέχρι σήμερα.

Γράφει ο: Kώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός


Αγαπητοί Αναγνώστες
               Την  Παρασκευή 19-07-2019 συνεδρίασε το ΔΣ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης. Από τα επτά μέλη του ΔΣ παρόντα ήταν τα πέντε μέλη, ο Πρόεδρος κ. Αποστολάκης Παντελής, η Αντιπρόεδρος κα Βέμη- Καρέλου  Αθηνά, ο κ. Φραδέλος Κων/νος, η κα Παλιογιάννη Δήμητρα, ο κ. Τσιλιγιάννης Γιώργος.  Απόντα ήταν δύο μέλη του ΔΣ, η κ Μπουμπούλη- Φραγκογιάννη Αφροδίτη και ο κ Σαλοδημήτρης Παναγιώτης.
        Αυτή ήταν η 11η συνεδρίαση του ΔΣ το 2019 και πήρε την απόφαση με αριθμό 50. Τα παρόντα μέλη ομόφωνα πήραν τη παρακάτω απόφαση, η οποία είναι ανηρτημένη στη διαύγεια με ΑΔΑ  Ω02ΠΟΛΧΖ-ΚΣΤ.......





Το ΔΣ ύστερα από εισήγηση του Προέδρου και μετά από συζήτηση  
Ομόφωνα αποφασίζει
      Εγκρίνει τη δαπάνη και διαθέτει πίστωση ποσού 5.000!!!!! ευρώ υπό τον 60-6471 με αριθ ΑΑΥ Α-155/2019 για τη διοργάνωση καλοκαιρινής εκδήλωσης ΔΠΣ Βόνιτσας.
      Σύμφωνα με την απόφαση αυτή ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης κ. Αποστολάκης Παντελής προχώρησε: "Απευθείας ανάθεση υπηρεσιών για: Διάθεση και ψήφιση πίστωσης για διοργάνωση καλοκαιρινής εκδήλωσης ΔΠΣ Βόνιτσας".

Παρακαλώ δείτε την απόφαση, η οποία είναι ανηρτημένη στη διαύγεια με ΑΔΑ: Ω51ΞΟΛΧΖ-7ΔΕ.



Από τα παραπάνω έχουμε:

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ  5.000€

Aγαπητοί Αναγνώστες
          Είμαι υπέρ της διοργάνωσης εκδηλώσεων. Αυτές πέραν του ψυχαγωγικού χαρακτήρα επιδρούν θετικά στα παιδιά σε όλες τις ηλικίες. Συμβάλλουν αποφασιστικά στη κοινωνικοποίηση τους. Είμαι όμως και υπέρ του σεβασμού του δημοσίου χρήματος και της χρηστής διοίκησης.
         Ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Βόνιτσας δεν διαθέτει σε καμία περίπτωση πάνω από 100 παιδιά. Το πιο πιθανό είναι να διαθέτει λίγο παραπάνω από 80 παιδιά. Αν υποθέσουμε ότι έχει 100 παιδιά τότε το μέσο κόστος ανά παιδί και τη μητέρα του (επιβάλλεται να είναι παρούσα στη γιορτή) είναι 5.000 δια 100 ίσον 50 !!!!!!!ευρώ.
           Προφανώς η δαπάνη αυτή είναι ΕΞΟΧΩΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ. Δεν γράφω κάτι άλλο για ευνόητους λόγους. 

           Δυστυχώς αυτό συμβαίνει για 5 συνεχή χρόνια στις 3-4 εκδηλώσεις το χρόνο που γίνονται στους Παιδικούς Σταθμούς. Δαπάνες έξω από κάθε ανάγκη και λογική. Προκλητική κατασπατάληση  του Δημοσίου χρήματος. Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
           Τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο. Πράξτε το καθήκον σας. Σταματήστε τη προκλητική κατασπατάληση του Δημοσίου χρήματος. Ζητείστε να δημοσιευτούν οι μελέτες των υπηρεσιών και οι τεχνικές προδιαγραφές των προμηθειών. Τότε θα μάθουμε ποιοι τις υπογράφουν. 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.........

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
       1)-Υποψήφιε Δήμαρχε και Δημοτικέ Σύμβουλε κ. Κασόλα, γνωρίζετε πόσο καιρό έχουν να πάνε στις συνεδριάσεις του ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας τα μέλη της παράταξη σας;  -Mπορείτε να πληροφορήσετε τους Δημότες γιατί επί πέντε συνεχή χρόνια ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ στο Κέντρο Μέριμνας;  -Διαχειρίστηκαν οι διοικούντες το ποσό των 5.000.000 ευρώ, χωρίς κανένα έλεγχο.

2)-Μου κάνει φοβερή εντύπωση το γεγονός ότι, τρείς –τέσσερις Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας, δέχονται, χωρίς να αντιδρούν, επί πέντε συνεχή χρόνια τα συμβαίνοντα στο Κέντρο Μέριμνας. Για τους υπόλοιπους έχω διαμορφωμένη γνώμη και δεν με απασχολεί.  



61 σχόλια:

  1. Καλά τα μαθηματικά αλλά δεν βοηθούν πάντα να κατανοήσεις τη πραγματικότητα. Τη ξέρουν όμως οι δημοτικοί σύμβουλοι και γιαυτό εγκρίνουν διάφορες δαπάνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΜΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΑΠΟ ΜΙΖΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΥΣΙ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΕΡΕ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΑΔΑ 6ΚΠΠΟΛΧΖ-ΥΗΩ 7.281 ΗΤΑΝ ΠΕΡΥΣΙ Η ΙΔΙΑ ΓΙΟΡΤΗ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΚΥΡΙΕ ΛΑΣΠΩΤΕ? ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ήταν 7.280€ δε θα ήταν αφού τα λεφτά είναι λιγότερα κατά εσένα. Τα 5.000€ τα θεωρείς λίγα;

      Διαγραφή
  3. δεν εχω καταλαβει το νοημα της κατηγοριοποιησης και μερικου αθροισματος 2.000 ευρω και 3.000 ευρω που αναφερετε στο αρθρο σας ξεχωριστα. τι σκοπο εχει? αφου δεν ειναι ξεχωριστα υπηρεσιες και προμηθειες. σας πιασαμε με τη λασπη στα χερια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο 10:07 και ο 10:15 που είναι και το ίδιο πρόσωπο μέσα από το δήμο και ζει με δικά μας λεφτά να πάψει να λέει ανοησίες. Και που τον ψήφισαν οι όμοιοι του και είναι εκεί πολύ του είναι. Κατανοητό βέβαια η νοημοσύνη του να φθάνει μέχρι εκεί.

      Διαγραφή
  4. Yπερτιμολογήσεις καραμπινάτες. Έτσι διαμορφώθηκε το εκλογικό αποτέλεσμα. Τα παραπάνω λεφτά που κατέληξαν είναι εύκολο κατανοητό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με βασικό μισθό 640 ευρώ το μήνα ,χρεώνουν 810 ευρώ για ζαχαρωτά. Δεν υπάρχει ίχνος ντροπής. Δάσκαλε να τους κάνεις ρεζίλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. βάρα τους κώστα αλύπητα... πάμε 5000 + 7281 πέρσι + ότι ήταν πρόπερσι και ότι ήταν και παραπρόπερσι. κάνε τα αθροίσματα όπως ξέρεις εσύ καλύτερα έτσι να βλέπουμε τρελά ποσά να φτιαχνόμαστε. μετά κάνε τη διαίρεση με το 100 να δούμε κανένα 1000αρίκο για κάθε παιδί να έχουμε κάτι να κράζουμε. και τέλος γράψε και άλλο ένα βιβλίο με τις ίδιες δαπάνες βάλε και τις φετινές και τα ίδια πρόσωπα. μα την παναγία θα το αγοράσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντροπή, ντροπή, ντροπή. Μας δουλεύετε ,πως 80 νήπια έφαγαν και ήπιαν αυτές τις ποσότητες;Δουλεύω σε σούπερ μάρκετ και παίρνω 580 ευρώ το μήνα. Ο κύρος ηχητική κάλυψη πήρε 400 ευρώ για λίγες ώρες. Βέβαια είναι κολλητός του Νέρωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θά πάθουν ζάχαροδιαβήτη τά παιδάκια μέ τόσα γλυκίσματα πού (υποτίθεται) τά ταίζετε.
    Τώρα γιατί τά εγκρίνουν οί δημοτικοί σύμβουλοι (ποοί όμως) φίλε 8:01 ψάξτο λίγο καλύτερα
    καί μήν εκτίθεσαι χωρίς λόγο.
    Οσο γιά τόν επιμερισμό τής δαπάνης καλά είναι νά βλέπουμε καί πού πάνε όχι γενικά καί
    αόριστα. Αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Oι Δημοτικοί Σύμβουλοι τη Δευτέρα πρέπει να φέρουν το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν είναι πραγματικές οι δαπάνες. Είναι εικονικές. Σε ποιες τσέπες καταλήγουν τα χρήματα; Nα παρέμβει αμέσως ο εισαγγελέας καλώντας πρώτα το Τριαντακωνσταντή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δώσε πόνο δάσκαλε, μην τους αφήνεις σε χλωρό κλαρί, ειδικά το Θερμοσίφωνα, ωχ άντε πάλι...το Νέρωνα βρε παιδί μου εννοώ. Μόνο που τον βλέπεις αντανακλά πολιτισμό και ανάπτυξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Nα δημοσιεύσεις συνολικά τις δαπάνες πενταετίας για τις εκδηλώσεις Κώστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εμείς πεινάμε..... και καποιοι πλούτισαν απο τα λεφτα των δημοτών. Εκείνοι πλουτίζουν και εμείς ανεβαίνουμε το δικό μας Γολγοθά.
    Ακου 50€ για κάθε νήπιο!!!

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΣΟΥΡΑ πάρε πρωτοβουλία και στειλ τους όλους στον εισαγγελέα.
    Πρέπει να υπάρξει πολιτική βούληση προκειμένου να έρθουν όλα στο φως, να πληροφορηθεί δηλαδή ο δημότης για όλα όσα κατά το παρελθόν άφησαν σκιές αμφιβολίας και μείωσαν την αξιοπιστία του δήμου μας.
    Πρέπει να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της κοινωνίας μας για πάταξη της διαφθοράς και διαφάνεια στη δημοτική ζωή του τόπου μας.
    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΆ. ΑΥΤΟΎΣ ΨΗΦΊΣΑΜΕ ΤΏΡΑ ΤΙ ΘΈΛΟΥΜΕ
      ΞΑΝΆ ΕΚΛΟΓεεεεεεεεεεεες ? έ εκλογές ?
      τέτοια χατίρια δεν γίνονται σε δημοκρατίες
      κουράγιο τώρα μετά από 4 χρονάκια

      Διαγραφή
  14. Ο κύριος ηχητική κάλυψη πήρε πουλώντας αέρα 100.000 ευρώ. Το ίδιο και το βιβλιοπωλείο της ξαδέρφης της γυναίκας του Νέρωνα πήρε πλέον των 100.000 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τράβα κουβάλα ηχεία όλο το χρόνο και πάρε κι εσύ φίλος. δούλεψε κι εσύ αν θες να πληρώνεσαι.

      Διαγραφή
    2. ο κουμπαρος του ξαδερφου του θειου του αδερφου του αποστολακη πηρε και αυτος. αιντε βρειτε τον.

      Διαγραφή
  15. Αντιλαμβάνεται κανείς το πάρτι που έγινε όταν χωρίς έλεγχο διαχειρίστηκαν 5.000.000 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΥΛΙΑΣΑΝ (ζητάμε συγγνώμη από τα ζώα) ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ
    -Ο Τριαντακωνσταντής δεν φοβάται κανένα αλλά μόνο το θεό, γι αυτό σκυλιάσατε εναντίον του, εσείς κι όλο το παρεάκι των λαμογιών που εκπροσωπείτε...
    -Καλά λένε ότι τα σκυλάκια κάνουν γαβ-γάβ και μένουν πάντα πιστά σ΄αυτόν που τα ταίζει...
    -Νανάκια όσα χρόνια κι αν περάσουν θα ακούτε Τριαντακωνσταντή και θα τρέμετε...
    -Δεν καταλαβαίνει τιποτα είναι ένας... τίμιος και ενεργός πολίτης, ο οποίος αποκαλύπτει τις λαμογιές της δημοτικής αρχής και μάλιστα τώρα που ο Αποστολάκης ειναι παντοδύναμος.
    -Ευτυχώς που υπάρχει και σας φρενάρησε το όνειρο να τα κονομήσετε κι άλλο!
    -Ότι και να κάνετε απο τον Τριαντακωνσταντη δεν θα γλυτώσετε- Αλήθεια εσεις οι λασπολογοι που θα κρυφτείτε μετά απο λίγους μήνες;
    -Δεν ντρεπόσαστε λίγο Νανάκια. Αξιος ο "μαύρος μισθός σας"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 6:53 ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΕ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ. ΟΠΟΤΕ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΑΚΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
  17. Καποιος εισαγγελέας να σταματήσει αυτη την κακοδιαχείρηση δεν υπάρχει;
    Η μήπως η δικαιοσύνη επεμβαίνει μόνο για τους φουκαράδες και για τους αδύναμους δημότες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ, ΤΟΝ ΔΙΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΡΕ ΛΕΣ???? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΤΗΣ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΤΟΥΝΑΣ?

      Διαγραφή
  19. Όλοι ξέρουν 26 Ιουλίου 2019 - 7:19 μ.μ. την τρελή κονόμα που στήθηκε στις εκλογές... Φαντάσου τι μυαλό έχουν αυτοί που τους ξαναεξέλεξαν...!!! Για τα 50 ευρω σε κάθε νήπιο τι έχεις να πεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα νηπια δεν θέλουν 50εγρα ουτε θελουν πολυτέλειες τα παιδιά
      αγάπη θέλουν τα παιδιά αγάπη

      Διαγραφή
  20. τι εγινε ρε παιδιά.. ενας μαθηματικός να τρέχει και να χορευει στο ταψί δημάρχους, αντιδημάρχους και οικογενειοκρατίες... μπράβο Κώστα..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. φατε τωρα το αυγο σας και αντε νανακια για τα υπολοιπα 4 χρονια. καθε χρονο καθε εποχη ξερουμε τι θα πει ο τριαντακωνσταντης και τι θα γραψουν στα σχολια αυτοι οι 3 γνωστοι. σα να βλεπω το ιδιο ποστ πριν 4 χρονια ακριβως. και μετα απο 4 χρονια παλι ηττα θα φατε θα εχετε δημαρχο τον αποστολακη το μικρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΩΣΤΑ? ΠΕΡΥΣΙ ΗΤΑΝ 30 ΕΥΡΩ ΤΑ ΝΗΠΙΟ ΦΕΤΟΣ ΠΗΓΕ 50? ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ? ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΣΑ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ? ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Eρχονται οι Οικονομικοί Επιθεωρητές. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω. Τώρα αρχίζει το γλέντι. Επιστρέψτε τα χρήματα στο ταμείο του Δήμου. Έχετε μπλέξει άσχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εγώ δεν είμαι Μαθηματικός και βλέπω τα πράγματα Δάσκαλε λίγο διαφορετικά.
    1ον – κάθε παιδάκι θα έχει τουλάχιστον ένα αδελφάκι,
    2ον – κάθε παιδάκι θα έχει τουλάχιστον ένα Παππού,
    3ον - δεν είναι κλειστή συγκέντρωση και λογικό μου φαίνεται να παρευρεθούν
    και άλλα παιδάκια και άλλοι συγγενείς και φίλοι.
    Αν θεωρήσουμε ότι τα τεχνικά έξοδα κάλυψης είναι 2.000 €
    Το υπόλοιπο για έξοδα αναψυκτικών – γλυκών κ.λ.π. 3.000 € / 300-400 άτομα με παρευρίσκοντες και περαστικούς μειώνει το κόστος στα 8 €/ατομο.
    ΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΑΣΚΑΛΕ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΤΕ ΕΧΕΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Eπίτροπε Τάκη Βίτσα που έμπλεξες; Θα τα ανεχθείς αυτά; Ρώτησα το Κώστα, αν ο φίλος σου Βίτσας από Σεπτέμβρη αναλάβει τα Οικονομικά( που είναι και το πιο πιθανό) τι θα κάνεις; Μου είπε ο δάσκαλος. Αν συνεχιστεί η ίδια πολιτική θα συνεχίσω την κριτική και όχι μόνο. Και πρόσθεσε άλλο η φιλία, άλλο η πολιτική και άλλο το δημόσιο χρήμα. Ο Τάκης με ξέρει πρόσθεσε. Δεν επηρεάζουμε, μου είπε από φιλίες και συγγένειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. πού είναι ρε παιδιά αυτός που πέρυσι έγραφε βρώμα και δυσωδία? μας έλειψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο 11:24 ΚΑΙ 5:31 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ. ΑΝΩΝΥΜΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ναι ο γιος του κάρυ είναι ο επόμενος δήμαρχος και λέγετε Νίκος όλοι μαζί του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ότι και να κάνετε ο Αποστολάκης θα κυβερνά Πόλα χρονιά ακόμα βρε τενεκέδες ξεγανωτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ζήτω ο κάρυ ο μεγάλος ηγέτης του λαού δεν μπορείτε ρε δεν μπορείτε να κερδίσετε το κάρυ γιαυτό ουρλιαζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Έτσι κονομάνε και παίρνουν ψήφους. Κασόλα, Μασούρα, Μωραΐτη πάρτε θέση. Εδώ μιλάνε τα χαρτιά. Διαφορετικά τα κουκουλώνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Παρατρεχάμενοι, πτέρυγα και εξαπτέρυγα του Δημαρχείου επί της ουσίας δεν λέτε κουβέντα. Τους πιάνει συνέχεια με τη γίδα στη πλάτη. Αν είχαν δίκιο θα τον είχαν κρεμάσει το δάσκαλο. Λέει αλήθειες με ντοκουμέντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν ήταν ζώα σαν κι εσάς θα τον είχαν κρεμάσει. μόνο φραστικά του έχουν επιτεθεί για τίς συκοφαντίες του.

      Διαγραφή
  33. 5:31 ΔΕ ΣΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ 3 ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΜΠΑΧΑΜΕΣ. ΑΠΛΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. -Μάνα, πάω στην εκδήλωση του κεντρου μεριμνας για τα νήπια. Θαχει πολύ φαγητό 50€ το άτομο!!!
    -Πάρε τη ζακέτα του πατέρα σου, που έχει μεγάλες τσέπες και χωράνε πολλά πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. κ Αθηνά , σας είπα να φύγετε από το Κέντρο Μέριμνας. Δεν με ακούσατε. Τώρα θα υποστείτε τις συνέπειες των υπογραφών σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Διαπλοκή, διαφθορά χωρίς να κοκκινίζει κανείς. Αιρετοί και οι παραλαμβάνοντες τις προμήθειες θα ελεγχθούν οι πάντες. Να δημοσιευτεούν οι μελέτες των προμηθειών. Να δούμε ποιοί υπηρεσιακοί παράγοντες με θράσος υπογράφουν αυτά. Είναι πολλοί οι παρανομούντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τι ακριβώς σας κάνει εντύπωση; Στη Βόνιτσα, μέλλον έχουν μόνο τα αποστολοσκυλα που σιτίζονται απο το δημαρχείο. Οι υπόλοιποι θα φύγουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ.
    Στην υγεία σας κορόιδααααααααααααααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 3;01 Δεν είναι μόνο στη Βόνιτσα. Σε όλο το Δήμο πολλοί πλουτίζουν, άλλοι ζουν πλουσιοπαροχα, άλλοι ζουν καλά, άλλοι ζουν μέσα από το Δήμο. Αρχιερέας αυτής της καταστάσεως είναι ο Γεωργοθόδωρος. Είσοσι άτομα πήραν 5.500.000 ευρώ. Μήπως αμφιβάλλει ο ενάρετος Λάκιας ο επί των Οικονομικών; Aν έχουν θάρρος Γεωργοθόδωρος και Λάκιας να βγουν επώνυμα να το διαψεύσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 3:01 να πας να δουλεψεις κι εσυ οπως κανουν και οι υπολοιποι να μην περιμενεις τζαμπα οπως το μυαλο σου νομιζει οτι μοιραζουν λεφτα. δουλειες μοιραζουν τραβα να παρεις κι εσυ σε κανεναν δεν ειπαν οχι. προσγειωσου στην πραγματικοτητα και ασε τον τριαντακωνσταντη να γραφει παραμυθια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ο λεβέντης ο 30αντης σας γλεντάει γατάκια! Γιατί ο Κώστας είναι με το λαό και μιλάει τη γλώσσα του λαού και είναι έντιμος και καθαρός. Σας πονάει πολύ για να βγάζετε τέτοιο μένος απέναντί του. Άλλαξε τους τα φώτα Κώστα, βγάλε τις βρωμιές στη φόρα, μαζί σου είμαστε. Είστε για λύπηση γιδοπρόβατα.. Κατάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Να μια πρόταση:
    ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΕΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η ΕΡΕΥΝΑ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ. ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ 20 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 5:39 ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥς ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ 3ΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΥΤΩΝ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΥΧΑΙΟ? ΜΗΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ ΤΕΛΙΚΑ? ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΛΥΣΣΑΞΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ. ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΤΥΠΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ. ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΞΑΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ. ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΩΔΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΟΥΤΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΤΟΥΣ. ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο 30ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΥ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ +1% Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. O Mέλιας , η γυναίκα του Μέλια και ο γαμπρός του ενάρετου Λάκια έχουν πάρει γύρω στις 500.000 ευρώ. Μόνο ένας ηλεκτρολόγος έχει πάρει πάνω από 400.000 ευρώ και γεωπόνος από το Αγρίνιο πάνω από 300.000 ευρώ. Πρώην Κοινοτάρχης έχει πάρει γύρω στις 400.000 ευρώ και εταιρεία από ΄Αρτα πάνω από 500.000 ευρώ. Για σήμερα αυτά.Μην προκαλείται ,θα βγουν όλα στον αέρα και όχι μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αυτοί που φάγανε μόνο από το θεό θα τιμωρηθούν από τη δικαιοσύνη όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Την εταιρεία από Άρτα που λες φίλε ξέρεις ποιος είναι μέσα στην εταιρεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Φίλε μου Κώστα άσε ελεύθερα τους συκοφάντες σου να σε συκοφαντούν
    Κι εσύ τα βράδυα τα καλοκαιρινά θα κοιμάσαι ωραία και ήσυχος
    και οι συκοφάντες σου από την κακία τους θα ξενυχτούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. 6:02 ΤΑ ΠΟΣΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΚΑΜΙΑ 5ΕΤΙΑ ΣΟΥΜΑ? ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΤΟΣΟ Η ΑΠΛΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ? ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ? ΑΛΛΑ ΕΣΕΝΑ ΔΕ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΤΡΩΝΕ ΠΩΣ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΕΣΥ. ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Εσείς που ουρλιάζετε κάνετε το μεγάλο κάρυ πιο ισχυρό και δήμαρχο για Πόλα χρονιά ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άνθρωπο δε θα τον κάνουμε όμως να ενδιαφέρεται...

      Διαγραφή
  50. Πήγαν και πλήρωσαν για να βγουν και να ταλαιπωρούν τον κόσμο....Λακια είσαι ότι χειρότερο πέρασε στα χρονικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο