Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Καταγγελία: Εξαθλιωμένα και νηστικά Κουτάβια μέσα στον καύσωνα, στον ΜΥΤΙΚΑ [ΦΩΤΟ]


          Η Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας ΜΥΤΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας κα Ιωάννα Βέρρη, με ανάρτηση της στην προσωπική της σελίδα στο facebook καταγγέλει την τραγική κατάσταση που βρίσκονται κουτάβια και σκυλιά σε σπίτι στον Μύτικα και κάνει έκκληση για βοήθεια απο Φιλοζωικά Σωματεία...

Ioanna Verri
           Αυτές είναι φωτογραφίες από ένα σπίτι στο Μύτικα, ο άνθρωπος αυτός έχει μαζέψει πολλά κουταβάκια και τα κακοποιεί αφήνοντας τα νηστικά και μέσα στον ήλιο και την ζέστη, κλαίνε συνέχεια, έχει και μέσα στο σπίτι του κλεισμένα σκυλιά νηστικά και άρρωστα που ουρλιάζουν, πήρα τηλέφωνο την αστυνομία... 
         Παρακαλώ την βοήθεια τών φιλοζωικών να έρθουν να τα πάρουν και οποίος είναι αρμόδιος να του απαγορεύσει να ξαναπάρει ζώα. 
                Ευχαριστω εκ των προτέρων.........





13 σχόλια:

  1. Έχει δίκιο,απ' έξω από το σπίτι οποίος περνάει ακούει να ουρλιάζουν τα καημένα και επιβάλλεται να γίνει κάτι και μάλιστα άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η προεδρος να αφησει το φειςμπουκ και να παει αστυνομια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς στο Μύτικα μας έχει γίνει συνήθεια να κλείνουμε μάτια και αυτιά στα κακώς κείμενα. τα ζώα αυτα κακοποιούνται πολύ άσχημα.. οποιος περνάει από κει και περνάμε πολλοί το διαπιστώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακόμα και για αυτό θα τα βάλετε μαζί της;έλεος πια.δεν την υποστήριξα ποτέ αλλά υπάρχουν και όρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τα βάζει κανείς μαζί της. Τα αδέσποτα,ζώα είναι αρμοδιότητα των Δήμων. Στις Τοπικές Κοινότητες υπεύθυνοι είναι οι Πρόεδροι. Έπρεπε , χτες , να είχε βρει η κ. Πρόεδρος τη λύση. Είναι η καθ ύλην αρμόδια και μόνον αυτή βάσει του νόμου .

      Διαγραφή
    2. Όλοι οι νομομαθείς εδώ μαζεύτηκαν.

      Διαγραφή
  5. Αντί να κάθεστε να σχολιάζετε να πάτε στην αστυνομία ίσως έτσι κάτι να γίνει αν μαζευτούν οι καταγγελίες!!μπράβο στην πρόεδρο που έβαλε πρωσοπικα και ανέδειξε το θέμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. << Όταν σωπαίνουν οι λύκοι ουρλιάζουν οι άνθρωποι >>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βέβαια κ.8.53π.μ ενοχληθήκατε όταν σας λένε την αλήθεια. Σε όλους τους Δήμους της Ελλάδος για τα αδέσποτα σκυλιά υπεύθυνοι είναι οι Δήμοι και μόνον αυτοί . Τι δεν καταλαβαίνετε και ειρωνεύεσαι ; Η αμάθεια σας σας όπλισε με την εγωιστική χλεύη που ως συνήθως έτσι αντιδρούν όσοι ενοχλούνται λόγω άγνοιας των σε ορισμένα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν καταλάβεις την διάκριση μεταξύ αδεσπότων και δεσποζομένων ζώων συντροφιάς μπορεί και να ξανασυζητήσουμε.

      Διαγραφή
  8. και για τα δεσποζόμενα που αναφέρεστε , όταν αυτά ενοχλούν , πάλι ο Δήμος εχει την ευθύνη κι εν προκειμένω ο πρόεδρος κάθε Τοπικής Κοινότητας κι όχι η θειά Γιώργενα ή ο μπάρμπα Κώτσος. Ούτε , θίγουμε την προσωπικότητα της κ. προέδρου. Ο πρόεδρος κάθε χωριού είναι ΘΕΣΜΟΣ και πρέπει να προλαμβάνει και να βρίσκει λύσεις για το καλό της κοινότητάς του κι όχι να περιμένει να βρεί τη λύση η θειά Μέλπω ή ο μπαρμπα Θρασύβουλος. Αδεσποτα , δεσποζόμενα , αλανιάρικα και κάθε λογής παραβατικό που υπάρχει σε κάθε χωριό τον πρώτο λόγο έχει ο πρόεδρος που οφείλει να συνεργαστεί με την ΕΛ.ΑΣ, το Λιμεναρχείο κλπ αρχές και να δ ί ν ε ι λύσεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις πολύ πλάκα. Κρίμα που δεν το κατάλαβα από την αρχή.

      Διαγραφή
  9. αγαπητέ 1. 48μμ , που τόσο πολύ ειρωνεύεστε τους πάντες , αν διαβάσετε ανάρτηση στο προφίλ του fb της κ. προέδρου , θα καταλάβετε πάρα πολλά !!! Να και η ανάρτηση :
    " Ioanna Verri 17 ώρες · Με την βοήθεια τών δικαστικών αρχών, τής αστυνομίας καί τού Δήμου τά κουταβάκια μεταφέρθηκαν σέ ασφαλή χώρο, ευχαριστώ πολύ όλους για την άμεση παρέμβαση." .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο