Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Ο Κακαρέλης Νίκος επικεφαλής προπονητής στα μεγαλύτερα camp taekwondo και Kick Boxing του Ιουλίου



                   Στα μεγαλύτερα προπονητικά camp  taekwondo και kick Boxing ήταν επικεφαλής προπονητής ο δάσκαλος του ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ και προπονητής των εθνικών ομάδων Κακαρέλης Νίκος με συμμετοχή πολλών πρωταθλητών αλλά και μέλη των εθνικών ομάδων. 
       8-12 Ιουλίου παρευρέθηκε στο μεγαλύτερο προπονητικό camp taekwondo στα Ιωάννινα που διοργάνωσε ο ΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΖΗΚΟΣ με συμμετοχή 90 αθλητών με πολλούς πρωταθλητές και μέλη της εθνικής ομάδας taekwondo....



       5 μέρες γεμάτες τεχνικές, σπαρινγκ και προγράμματα προπόνησης όπως δουλεύουν οι κορυφαίες εθνικές ομάδες.

         Στις  16 -21 Ιουλίου παρευρέθηκε με 70 αθλητές και αρκετούς πρωταθλητές στην Κόρινθο στο Σοφικό, με διοργανωτή  τον ΑΣ Νέας Ιωνίας Αττικής (Κακαρέλη Ζωή) όπου εκεί συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό οι εξαιρετικές προπονήσεις πρωί βράδυ.  Στο camp  συμμετείχαν  και αθλητές της εθνικής ομάδας  kick  Boxing  όπου ακολουθούσαν το δικό τους πρόγραμμα με διπλές προπονήσεις κάτω από τις οδηγίες του προπονητή της εθνικής ομάδας  Κακαρελη Νίκο.  

         Στις 26 Ιουλίου παρευρέθηκε στην Κρήτη προσκεκλημένος από τις σχολές Gerontis Fighters  και του δασκάλου Γεροντη Γιάννη όπου πραγματοποιήθηκε σεμινάριο σε όλα τα στιλ του kick Boxing PF -KL- LC - K1 - LK -FC . Στο σεμινάριο συμμετείχαν και πρωταθλητές της εθνικής ομάδας δουλεύοντας για το πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τον Αύγουστο.  
        Όλοι  οι διοργανωτές αλλά και οι προπονητές που συμμετείχαν και στο taekwondo και στο  Kick Boxing  έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι βλέποντας τους αθλητές τους να δουλεύουν εξαιρετικά κάτω από τις οδηγίες του  προπονητή Κακαρελη Νίκου.  

       Το ΔΣ συγχαίρει τον προπονητή του συλλόγου μας αλλά και όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και τους εύχονται καλή επιτυχία στα πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο