Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Θρήνος στην κηδεία του 42χρονου ΑΝΔΡΕΑ ΧΑΝΤΖΗ στη Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου – [ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ]







ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τζένη Παπαδημητρίου 

-Ρίγη συγκίνησης όταν ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές δημοτικών τραγουδιών, ο Γιάννης Κατσίγιαννης, έδωσε το παρών και τραγούδησε πάνω από το μνήμα, τα τραγούδια που άρεσαν στον εκλιπόντα. 

             Μέσα σε κλίμα πένθους, ανάμεσα στο συγγενικό του περιβάλλον, φίλους και γνωστούς, έγινε σήμερα Κυριακή 28.07.2019, η κηδεία του 42χρονου ΑΝΔΡΕΑ ΧΑΝΤΖΗ στη Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου. Κανείς δε μπορούσε να πιστέψει το γεγονός, ότι ο Ανδρέας Χαντζής, το καλύτερο παιδί, που ήταν γεμάτος ζωή, «έφυγε από κοντά τους», ενώ όλοι μιλούσαν με θερμά και συγκινητικά λόγια για τον εκλιπόντα...........


             Την εξόδιο ακολουθία τέλεσαν στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Χρυσοβίτσας ο Αρχιμανδρίτης πάτερ Δαβίδ Μπαζούλας, ο π. Δημήτριος Τέγας και ο π. Παναγιώτης Χαντζής με ιεροψάλτες τον Παναγιώτη Βουρλέτση και τον Αθανάσιο Μελεούνη. Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην εξόδιο ακολουθία και ράγισε καρδιές ο επικήδειος που εκφωνήθηκε απο τον εφέτη Αλέξανδρο Σάββα. 
          Επιθυμία της οικογένειάς του ήταν αντί στεφάνων στην κηδεία τα χρήματα να δοθούν να δοθούν στο Σύλλογο «Ηλιαχτίδα».
         Η πιό συγκινιτική στιγμή ήταν στο κοιμητήριο, όταν ο φίλος του, ο τραγουδιστής Γιάννης Κατσίγιαννης, τραγούδησε πάνω από το μνήμα τα αγαπημένα τραγούδια του Ανδρέα: Σαν αρρωστήσω μάνα, Τι να της κάνω της καρδιάς, Αν έρθουν μάνα και σου πουν αρρώστησε ο γιός σου.

Καλό Παράδεισο Ανδρέα....


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο