Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

15.981,72 € με διαταγή πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Μεσολογγίου, για την κατασκευή αγροτικής οδοποιίας ΤΚ Φυτειών. Δεν ασκεί ανακοπή στη διαταγή πληρωμής ο Δήμος Ξηρομέρου.


Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου, δεν ασκείται ανακοπή κατά της διαταγής πληρωμής 50/2019, ποσού 15.981,72 €, που αφορά την εκτέλεση του έργου: «Κατασκευή αγροτικής οδοποιίας ΤΚ Φυτειών».....

Εδώ έχουμε άλλη μία περίπτωση του πολύ γνωστού φαινομένου που συνηθίζεται και λαμβάνει χώρα με μεγάλη συχνότητα στον Δήμο Ξηρομέρου, χωρίς απ' ότι φαίνεται κανείς να ενοχλείται και να ανησυχεί.
Αφορά την εκτέλεση έργων και προμηθειών με προφορικό τρόπο, με τον στόμα δηλαδή, χωρίς αποφάσεις, χωρίς εγγραφή των αντίστοιχων ποσών στον Προϋπολογισμό, χωρίς εγγραφή στο Τεχνικό Πρόγραμμα, χωρίς πρωτόκολλα παραλαβής, χωρίς επιμετρήσεις, χωρίς τίποτα, δηλαδή μία διαδικασία τελείως στον αέρα που δεν μπορεί να ελέγξει κανείς και τίποτα.
Μέχρι τώρα έχουμε καταγράψει εργασίες και προμήθειες με αυτό τον τρόπο αξίας 475.332,09 € και μαθαίνουμε ότι το ποσό είναι πολύ μεγαλύτερο και σιγά σιγά θα αρχίσει να φανερώνεται στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ».
Για να εντρυφήσετε καλύτερα σε αυτή την μοναδική και χιλιοτραγουδισμένη μέθοδο στον Δήμο Ξηρομέρου διαβάστε εδώ.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.
mytikaspress

3 σχόλια:

  1. Να δεσμευτεί η νέα δημοτική αρχή ότι θα στείλει όλες τις αποφάσεις αυτές μαζί με τις γνωμοδοτήσεις των νομικών συμβούλων άμεσα με την ανκαληψη των καθηκόντων της στην Εισαγγελία διαφθοράς. Τότε να δούμε πως ο κος Δήμαρχο και οι γνωμοδοτούντες δικηγόροι, κυρίως αυτοί, θα αιτιολογήσουν την εξωθεσμική πρακτική αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δεν μπλοκάρουν αυτές τις αποφάσεις οι σύμβουλοι της αντιπολιτεύσης; πρέπει να περιμένουν το Σεπτέμβριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο