Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ: Αντί ασθενοφόρου σε καρότσα αγροτικού μεταφέρθηκε σε Κέντρο Υγείας θανάσιμα τραυματισμένος σε τροχαίο

         Tην απώλεια ενός συμπολίτη τους σε τροχαίο θρηνούν οι Αμφιλοχιώτες ωστόσο μια επιπλέον παράμετρος της υπόθεσης είναι εξοργιστική.
       Ο ηλικιωμένος που τραυματίστηκε θανάσιμα στο χθεσινό τροχαίο στην παραλιακή οδό της Αμφιλοχίας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας, που βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων, σε καρότσα αγροτικού.
      Η τραγική αυτή-και συνάμα ενδεικτική της κατάστασης της δημόσιας Υγείας στην Αιτωλοακαρνανία- εικόνα καταγράφηκε σε βίντεο που αναρτήθηκε στο facebook....

ΒΙΝΤΕΟ....
........................................................


             Σύμφωνα με σχόλιο της διευθύντριας του Κέντρου Υγείας Αμφιλοχίας το ασθενοφόρο του ήταν την ώρα του τροχαίου σε αποστολή με συνοδεία γιατρού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου για την διακομιδή βαριά πάσχοντος.
         Σημειώνει μάλιστα η κυρία Καραδήμα πως ο συντονισμός της κίνησης των ασθενοφόρων γίνεται από το ΕΚΑΒ και με ευθύνη του ΕΚΑΒ. Αναφέρει εξάλλου πως με έγγραφό έχει ζητηθεί πρόσφατα και για μια ακόμα φορά από την Διοίκηση του ΕΚΑΒ, η πλήρη κάλυψη του Κέντρου Υγείας Αμφιλοχίας με ασθενοφόρο καθ’ όλο το 24ωρο καθώς η κίνηση των περιστατικών είναι μεγάλη στην περιοχή ευθύνης του.

Πηγή: https://www.agrinionews.gr



2 σχόλια:

  1. Θα το λύση το θέμα η διεύθυνση που τα έχει όλα στην εντέλεια ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόσφατα σε μια επίσκεψη του κ Κουρμούλης αν θυμάμαι καλά σε δημοσίευση και σε ερώτηση του κ Κουρουπλη για τυχών προβλήματα η απάντηση ήταν όλα καλά κανένα πρόβλημα...ας πάρει κάποιος θέση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο