Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Αφημένα μπάζα και σκουπίδια δίπλα από κάδο απορριμμάτων, κοντά στο ΜΥΤΙΚΑ -ΦΩΤΟ


                 Άσχημη είναι η εικόνα που αντικρίζουν οι επισκέπτες στη διαδρομή από και προς Μύτικα, στο ύψος της Παραλίας Παλιόβαρκας, όπου υπάρχουν μπάζα και σκουπίδια παρατημένα στην άκρη του δρόμου, έξω από τον κάδο
        Όπως μας ανέφερε επισκέπτης η άσχημη εικόνα αυτή υπάρχει εδώ και μέρες. Και μάλλον θα παραμείνει για αρκετές ακόμα αν δεν φροντίσει ο Δήμος Ξηρομέρου να τα απομακρύνει…








3 σχόλια:

  1. Ιδια εικονα και σε ενα απ τα χωρια του δημου ξηρομερου...δε θα πω ποιο...εχω ενημερωσει τους αρμοδιους βεβαια αλλα με εγραψαν...οπως επισης ενημερωσα οτι θα ανεβασω φωτο στο αγαπημενο ξηρομερο...εκει να δεις χαλι..αδειαζουν τον καδο κ γυρω γυρω ειναι χωματερη απ τα σκουπιδια τα διασκορπισμενα κ το χορταρι..αυτο δεν ειναι τιποτα..σε 2 μερουλες θα δεις..δινω προθεσμια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέρα από την υποχρέωση του κάθε Δήμου να κάνει αποκομιδή σκουπιδιών και σε μπάζα που βγαίνουν σε δημόσιο χώρο καλό θα ήταν να κάνουμε και μια αναφορά στον συμπολίτη μας ο οποίος με ελαφρά την καρδία άφησε τα μπάζα του χωρίς να σκεφτεί το αποτέλεσμα και την εικόνα που αφήνει πίσω του . Αλήθεια είναι ότι ο Δήμος έχει ευθύνη αλλά αν εμείς εγώ εσύ όλοι μας λειτουργούμε ανεύθυνα δεν μας σώζει τίποτα. Καμία Δημοτική Αρχή δεν θα μπορέσει να γίνει τροχονόμος στην ασυδοσία και το δεν βαριέσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτόν τον κάδο δυστυχώς δεν τον καθαρίζει ο δήμος αλλά ιδιώτης που μένει εκεί κοντά και δεν μπορεί να βλέπει την βρωμιά.Πριν ενάμισυ μήνα περίπου τον είδα να μαζεύει μόνος τους και να καθαρίζει όπως κάνει κάθε φορά που βρωμιζει γύρω γύρω.Δεν μας φταίει ο δήμος.Μεγαλωσα στον Μύτικα και πιο βρωμιάρηδες δεν έχω δει.Κοβουν το γκαζόν τους και το βάζουν σε μαύρες σακούλες δίπλα στον κάδο.Κλαδευουν τα δέντρα τους και τα αφήνουν δίπλα στους κάδους μέχρι να περάσει το φορτηγό του δημου.Ανακαινιζουν το σπίτι τους τα μπάζα στους απομονωμένους κάδους νύχτα να μην τους δουν για να μην πληρώσουν κάποιον να τους τα πετάξει εκεί που πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο