Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Δυναμική εμφάνιση ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΪΚΟΥ για το δήμο Ξηρομέρου | Τα πρώτα ονόματα υποψηφίων και υποστηρικτών | Τέλος στην Αρχή του ενός Ανδρός!




         -Η παράταξη  μας θα στηρίξει για Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Αστακού, έναν νέο άνθρωπο 29 ετών, ένα λαμπερό πρόσωπο, έναν επιτυχημένο οικογενειάρχη και επαγγελματία  με εξαιρετικό ήθος τον Βαγγέλη Παπαϊωάννου!!!! 
       -Ο Πρόεδρος των ψαράδων φίλος Σπύρος Κουνάδης, ο οποίος θα μετέχει ως μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού, όπως και οι καλές μου φίλες Χρυσάνθη Καλαγγιά Γενάρη και Όλγα Αρκουμάνη. Περάσαμε μια όμορφη βραδιά και ήταν η καλύτερη απάντηση στη ΛΑΣΠΗ κάποιων ότι ο Στάικος σε λίγο καιρό θα αποσυρθεί και ότι ο Κώστας ο Λαινάς, ο Φώτης ο Λιβάνης, ο Γιάννης ο Ζορμπάς, ο θείος του ο Κώστας ο Σάββας (ο λογιστής) δεν στηρίζει, ο Δήμος Τάγκας δεν είναι με τον Στάικο, πράγματα τα οποία δεν είναι απλά αποκυήματα φαντασίας, αλλά προϊόντα πανικού κάποιων!!!!
      Ας πάνε λοιπόν στην Χρυσοβίτσα, στον Πρόδρομο και στα Αγράμπελα και να δούν πόσα Απίδια πιάνει ο σάκος και να δούν, ποιοι θα πιάνουν τα 80ντάρια και τα 90ντάρια % !!!!


Τέλος στην Αρχή του ενός Ανδρός!! 
       Τέλος στην Αρχή του ενός Ανδρός. Τέλος στο Δημαρχοκεντρικό Σύστημα. Έτσι αποφάσισε ένα μέρος από τους Υποψηφίους του Αστακού, που μπορούσαν να ήταν χθες μαζί μας και μερικών ακόμη, που ζουν στον Αστακό, αλλά θα εκπροσωπήσουν και τις Δημοτικές Ενότητες στις οποίες υπάγονται.!!!!
       Την θέση του Δήμαρχου Αφέντη παίρνει ο Δήμαρχος Υπηρέτης του λαού του Δήμου Ξηρομέρου, ο οποίος θα υπηρετεί τον λαό με σεβασμό, υπευθυνότητα, διαφάνεια στην διαχείριση του Δημοσίου Χρήματος, ο οποίος θα θεωρεί την λογοδοσία όχι υποχρέωση του, αλλά καθήκον του, με αυταπάρνηση στην άσκηση των καθηκόντων του και συλλογική δράση, όχι μόνο με τους συμβούλους του συνδυασμού μας, αλλά και με τους συλλόγους των παραγωγικών τάξεων, τους πολιτιστικούς και άλλους δραστήριους Συλλόγους, αλλά  και με συμβούλους από άλλους συνδυασμούς ή ανεξάρτητους και με εθελοντές, των οποίων το έργο θεωρούμε πολύ σημαντικό, με το σφρίγος, τον οραματισμό και την επαναστατικότητα των νέων και την γνώση και εμπειρία των μεγαλύτερων σε μια αρμονική συνεργασία και αλληλοσεβασμό!!!!!.........



      Σε εμάς όμως η συλλογική δράση δεν θα σταματά εκεί, αλλά πέρα από την πρόσκληση σε Παρατάξεις και Συνδυασμούς για  κοινή πορεία, μέσα από προγραμματικές συγκλίσεις τώρα πριν τις εκλογές, αλλά και μετεκλογικά ακόμη και αν έχουμε αυτοδυναμία,πράγμα το οποίο είναι ο στόχος μας, ο οποίος φαίνεται ρεαλιστικός,από τα μηνύματα τα οποία λαμβάνουμε από την Κοινωνία, η οποία είναι πολύ απογοητευμένη από την σημερινή Δημοτική Αρχή, της οποίας κύριο χαρακτηριστικό είναι η Αρχή του ενός Ανδρός και η παντελής έλλειψη συλλογικότητας.
        Έτσι λοιπόν θα καλέσουμε, έχοντας την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο, άλλες παρατάξεις σε κοινή πορεία, δίνοντας και θέσεις ευθύνης, όπως Αντιδημάρχου ή Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου ή άλλες (αφού σήμερα με αυτόν τον εκλογικό νόμο είναι δυνατόν, αφού βέβαια οι πιθανότητες να πάμε με αυτόν τον εκλογικό νόμο στις εκλογές, πιστεύω  ότι είναι μικρές), αφού θα έχουμε συμφωνήσει για την  διαφάνεια στην λήψη των αποφάσεων, στην προστασία του Δημοσίου Χρήματος, στον σωστό προγραμματισμό, την καινοτομία και την ιεράρχηση των αναγκών για την καθημερινότητα των πολιτών αλλά και των μεγάλων αναπτυξιακών έργων. 
       Για εμάς είναι αδιανόητο να μην λειτουργούν τα σφαγεία και ο βιολογικός του Αστακού (με Δήμαρχο Στάικο και οι πέτρες ακόμη που είναι εκεί, δεν πιστεύουν, ότι δεν θα λειτουργήσουν), όταν η σημερινή Δημοτική Αρχή υποσχόταν, πως θα τα έθετε σε λειτουργία από τον πρώτο χρόνο της θητείας της ή να μένουν στα συρτάρια η προμελέτη για το καταφύγιο τουριστικών σκαφών στον Αστακό και το λιμάνι φάντασμα στον Μύτικα!!!!!
          Και τώρα που επαίρεται για την κατασκευή του υπολοίπου εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του Αστακού, το οποίο είναι καλοδεχούμενο και ας άργησε και γίνεται μετά το τέλος μιας κανονικής τετραετίας, γιατί τα (7) επτά χιλιόμετρα είχαν κατασκευαστεί στην θητεία μου ως Δημάρχου Αστακού, ασφαλώς το καλοκαίρι θα μένουμε χωρίς νερό τα βράδια, όπως μέναμε και τα (4) τέσσερα χρόνια, που πέρασαν με την σημερινή Δημοτική Αρχή.
        Είπε ένας Αστακιώτης: Ο Δήμαρχος που θα λύσει το πρόβλημα του νερού στον Αστακό θα είναι για όλη του την ζωή Δήμαρχος και εγώ του απάντησα, πως θα το λύσουμε φέρνοντας το νερό από (3) τρείς γεωτρήσεις στο Βασιλόπουλο, επεκτείνοντας την μελέτη Αστακός- Καραϊσκάκη, η οποία είναι έτοιμη από την θητεία μου, που είχα δείξει σε προηγούμενη ανάρτησή μου και έτσι θα έχει λυθεί το θέμα του νερού οριστικά και για τα (3) τρία Χωριά, Βασιλόπουλο, Καραϊσκάκη και Αστακό, όπως θα λύσουμε και το πρόβλημα της Ύδρευσης του Αρχοντοχωρίου από την περιοχή της γεώτρησης των Βλυζιανών, όπως θα τοποθετηθεί Χλοοτάπητας σε όλα τα γήπεδα, όπου υπάρχουν ομάδες ποδοσφαίρου και εγώ μετά δεν θα ξαναείμαι Δήμαρχος, γιατί θα παραδώσω την σκυτάλη σε ικανούς ανθρώπους!!!!
        Ο Δήμαρχος Στάικος θα είναι Δήμαρχος με ρόλο συντονιστή και δεν θα  είναι και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και Πρόεδρος του λιμενικού ταμείου και να φτιάχνει πλασματικούς προϋπολογισμούς, για να παίρνει και από εκεί παραστατικά!!! ΤΕΛΟΣ αυτά με τον Στάικο!!!
       Έχω ικανούς συνεργάτες της απολύτου εμπιστοσύνης μου για τις θέσεις αυτές και εγώ ασφαλώς θα είμαι πάντα δίπλα τους σε μια αγαστή συνεργασία!!!!
        Ούτε και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού θα είναι και Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου. Θα είναι Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού και θα έχουμε άριστη και ουσιαστική συνεργασία και ο ρόλος του δεν θα είναι απλά Διακοσμητικός, μέσα από τον οποίο θα πηγαίνει μόνο να παίρνει κάποια παραστατικά!!!!
       Η παράταξη  μας θα στηρίξει για Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Αστακού, έναν νέο άνθρωπο 29 ετών, ένα λαμπερό πρόσωπο, έναν επιτυχημένο οικογενειάρχη και επαγγελματία  με εξαιρετικό ήθος τον Βαγγέλη Παπαϊωάννου!!!! 
         Ο Πρόεδρος των ψαράδων φίλος Σπύρος Κουνάδης, ο οποίος θα μετέχει ως μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού, όπως και οι καλές μου φίλες Χρυσάνθη Καλαγγιά Γενάρη και Όλγα Αρκουμάνη, έφερε το μαριδάκι και  τις ψαλίδες, στο ζουμί των οποίων βράσαμε τα μακαρόνια για την γαριδομακαρονάδα, με τις γαρίδες που είχα μαγειρέψει εγώ και περάσαμε μια όμορφη βραδιά, συμφωνώντας ομόφωνα για τα όσα ανέφερα και παράλληλα ήταν και η καλύτερη απάντηση στη ΛΑΣΠΗ κάποιων ότι ο Στάικος σε λίγο καιρό θα αποσυρθεί και ότι ο Κώστας ο Λαινάς, ο Φώτης ο Λιβάνης, ο Γιάννης ο Ζορμπάς ο θείος του ο Κώστας ο Σάββας (ο λογιστής) δεν στηρίζει, ο Δήμος Τάγκας δεν είναι με τον Στάικο, πράγματα τα οποία δεν είναι απλά αποκυήματα φαντασίας, αλλά προϊόντα πανικού κάποιων!!!!
      Ας πάνε λοιπόν στην Χρυσοβίτσα, στον Πρόδρομο και στα Αγράμπελα και να δούν πόσα Απίδια πιάνει ο σάκος και να δούν, ποιοι θα πιάνουν τα 80ντάρια και τα 90ντάρια %!!!!
        Εγώ δεν σκοπεύω, να εκφράσω κάποιο χαρακτηρισμό για κάποιο συνυποψήφιό μου, γιατί για εμένα δεν θα είναι αντίπαλοι, αλλά συνυποψήφιοι, που με κάποιους με συνδέει μακροχρόνια οικογενειακή φιλία, αλλά και για το γεγονός ότι πίσω από κάθε συνυποψήφιο μπορεί να υπάρχουν μανάδες, σύζυγοι και παιδιά, τα οποία πληγώνονται και δεν έχω πρόθεση να κάνω κάτι τέτοιο, ακόμη και αν δεχθώ επίθεση με χαρακτηρισμούς, όπως έγινε πρόσφατα με έναν καλό μου φίλο, ο οποίος εν βρασμώ έκανε για εμένα έναν βαρύ χαρακτηρισμό, τον οποίο είδαν τα παιδιά μου και στεναχωρήθηκαν και εγώ ασφαλώς δεν απάντησα  και προχθές ήρθε η μάνα του στο ιατρείο μου και αφού με αγκάλιασε και με φίλησε, μου είπε σε ευχαριστώ για τα λόγια σου για την προσφορά του παιδιού μου στον Αστακό. Εάν λοιπόν είχα απαντήσει, με τι μούτρα θα την έβλεπα.
       Έτσι η αντιπαράθεση θα είναι πολιτική κι όχι προσωπική, επάνω σε θέσεις και προγράμματα, λάθη και παραλείψεις ή ακόμη και αν διαπιστώσουμε κάποια παρανομία, ασφαλώς  έχουμε χρέος να μην την κουκουλώσουμε, χωρίς χαρακτηρισμούς ή επιθετικούς προσδιορισμούς και θα κάνουμε το παν, για να υπάρξει ένα ήπιο και πολιτισμένο προεκλογικό κλίμα, όπως γίνεται στα ανεπτυγμένα κράτη της Ευρώπης!!  
       Και επειδή λατρεύω αυτό το τραγούδι με τον ανεπανάληπτο Στέλιο Καζαντζίδη: Εγώ με την αξία μου κι όχι με ξένες πλάτες θα το αφιερώσω σε όλους τους φίλους μου.!!!!  

Αστακός 3/10/2018
Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Παναγιώτης Στάικος







52 σχόλια:

  1. με λιβανη και λαινα περσινα ξινα σρταφυλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. THA TA POYME SYNTOMA - THA SE LIOSO STAIKO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΝΩΝΤΑ ΘΑ ΠΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΚΙΟΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Κόλλιας πολλά νευρα έχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατρέ καλή η προσπάθεια σου και μακάρι να πας καλά.
    Αν και εγώ θα προτιμούσα τον Τριαντάφυλλακη μακράν.
    Ενα όμως μου κάνει εντύπωση, που το φέρνεις που το πας γύρω από τον Πανταζη και σοι του τη μάνα του αναφέρεσαι
    Τι γίνεται φοβάσαι κάπως; η ζητάς στήριξη; ε γιατρέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ Κ. ΣΤΑΙΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όπως ο ΣΥΡΙΖΑ μάζεψε τους αποτυχημένους τους καημένους του ΠΑΣΟΚ έτσι να κανείς και εδυ ΣΤΑΙΚΕ
    Μάζεψε τους αποτυχημένους του ΓΑΛΟΥΝΗ
    ΛΑΙΝΑ και ΛΙΒΑΝΗ και θα πας καλά στις εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. στις εκλογές ΔΕΝ πανε με λαϊκα και αισθηματικά τραγούδια
    ΠΑΝΕ με πολιτικά τραγούδια
    https://youtu.be/MySpQp542dU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια χαρα τα λες Γιατρε.Η καλπη ομως ειναι γεννους θυληκου.
    Βεβαια υπαρχουν και οι αδικιες που εγιναν προ δεκαετιων και συνεχιζουν
    να υπαρχουν.Θα γινουν τα ΜΕΓΑΛΑ εργα; θα αφαρμοστουν σχεδια;θα γινουν τροποποιησεις;
    θα παραμεριστουν λαμογια και αρπακτικα;
    Ο Στελαρας λεει.ΕΨΑΞΑ ΑΔΙΚΑ ΝΑ ΒΡΩ.
    Καλη τυχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙ ΛΕΣ;;;; ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΝΤΗΛΑΣ ΓΚΟΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για τον χρόνη δεν να είπες τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑΤΡΕ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ,ΔΥΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΝ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ Δ.Σ ΧΩΡΙΣ ΛΙΒΑΝΗ ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΡΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ.[ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΘΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΨΕΥΤΟΕΡΓΟΛΑΒΑΚΙΑ.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ περιμένω τον Γιαννάκη τον Κολλιά. Αυτός βγάζει Δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προχωρα Σταικο κ μην τους φοβασαι. Δεν βλεπεις τον Κολια που δεν κυμαται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΦΡΕΣΚΑΔΟΥΡΑ οι περισσότεροι. Αδοκίμαστοι, αμόλυντοι και με βιογραφικό μεγάλης προσφοράς στο τόπο, από θέσεις καθαρά εθελοντικές και με ανιδιοτέλεια!!! ΑΑΑΑΧ δεν υπάρχει σωτηρία ,δυστυχώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τα βλέπει αυτά ο Γαλουνης και γελάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητέ 5:45
    Το ίδιο έλεγαν και κάποιοι στην Μαχαιρά , όταν επρόκειτο να πάμε το νερό στα Βλυζιανά από την περιοχή εκείνη στο νταμάρι και μετά κατάλαβαν πως είχαν λάθος και από εκεί θα πάει νερό και στο Αρχοντοχώρι .
    Μάθε λοιπόν πως από τις γεωτρήσεις της μαχαιράς, των Βλυζιανών , μέχρι την γεώτρηση Γαντζούδη στο Βαλόστρατο και την περιοχή των γεωτρήσεων του Βασιλόπουλου υπάρχει μια υπόγεια λίμνη με τρισεκατομμύρια κυβικά μέτρα και χύνεται κατά χιλιάδες κυβικά μέτρα την ημέρα στην Βλύχα του Αστακού , εκεί που είναι το ναυπηγείο , αφού ενωθεί πρώτα με θαλασσινό νερό και γι ' αυτό εκεί το νερό είναι υφάλμυρο .
    Το νερό είναι ένα πολύτιμο αγαθό και δεν πρέπει να λαϊκίζουμε ,όπως τότε στην Μαχαιρά με το νερό των Βλυζιανών.
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εκει που εβριζε ο φωτης της προηγουμενες εκλογες οτι τον γελασανε και πηρε ο νιαφας 3 ψηφους ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΡΟΜΟ ΤΩΡα ειναι αγκαλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οι εκλογές αυτές θα πρέπει να αναδείξουν νεα πρόσωπα άφθαρτα αλλά και νέους στην ηλικία που διάλεξαν τον τόπο τους να ζήσουν να δημιουργησουν οικογένεια να δραστηριοποιηθουν επαγγελματικα. Αυτοι οι νεοι ανθρωποι εχουν την θεληση την δυναμη να προσφερουν και τις φρεσκες ιδεες να δημιουργησουν μια συγχρονη πολη που θα αξιζει να ζεις. Ενα τετοιο προσωπο ειναι και ο κ. βαγγελης Παπαϊωάννου . Μπραβο στο συνδιασμο του κ. Σταικου που αποφασισε να τον στηρίξει. Αυτο σημαινει πως ο συνδιασμος του γιατρου μας εχει πιασει τον παλμο και τα θελω της κοινωνιας, πνεει νεος ανεμος δημιουργίας. Κ. παπαιωαννου ειμαι απο τωρα μαζι σας. Καλη επιτυχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κρίμα κύριε Στάικε ,άλλα περιμέναμε ,άλλα βλέπουμε ,θεωρούσαμε πως δεν θα πάρετε μαζί σας κανέναν από το κακό παρελθόν του Δήμου , ακολουθείτε και εσείς την ξεπερασμένη τακτική των προηγούμενων δημοτικών εκλογών, την οποία ακολουθούν όλοι οι υποψήφιοι ως τώρα,ίσως σας βγει ,αλλά το βλέπω δύσκολο με κάποιες βδέλλες που βλέπω επιλέξατε να συμπορευθείτε .
    Μια ερώτηση θέλω να σας κάνω και αν θέλετε απαντάτε .
    Μιας και οι γεωτρήσεις που αναφέρετε μας λέτε πως είναι καλές ,γιατί τότε οι υδροφόρες που προμηθεύουν νερό τα σπίτια σε κάποια από τα τριγύρω χωριά, κάνουν χρυσές δουλειές ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αν ο κ. Λευτέρης Μάντζαρης φερθεί έξυπνα και μπορέσει να συσπειρώσει γύρω του ανθρώπους που δεν είχαν ως τώρα καμία σχέση με τα δημοτικά πεπραγμένα, αλλά είναι ενεργοί πολίτες με όρεξη και διάθεση για δουλειά ,συνδυάζοντας και λίγο τύχη ,τον Δήμο τον έχει με περίπατο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Θορύβειτε πολύ Κύριε Σταικο και εντυπωσιαζομαι ότι ακόμα και μέχρι σήμερα δεν έχετε μάθει να προχωράτε ταπεινά όπως σασ έλεγαν κάποτε οι παλιοί που σας βοήθησαν και εισέλθετε στα πολιτικά δρώμενα,δε χρειάζεται να ονοματισουμε....καλή δύναμη και καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η εκλογή Γαλουνη πανταζη είναι αυτονόητο ότι δεν παίζεται
    Αλλά Κ με αυτον τον αντίπαλο θα κάνει περίπατο
    Πάνω από 60%απο την πρώτη Κυριακή..
    Να το θυμάστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αγαπητέ γιατρέ ακολουθείς τακτικές καλες μεν αλλά ξεπερασμένες. Λιβάνης και Λαινας τους βάζεις στο συνδιασμο μόνο για ψήφους αφού ο ένας έχει σόι όλο τον πρόδρομο ο άλλος τα παλικάρια του ΚΚΕ. Κατά τα άλλα μέχρι χθες σε κατηγορούσαν. Είναι δοκιμασμένοι και αποτυχημένοι . Πανω απο ολα αφιλοι και συμφεροντολογοι . Ξερεις εσυ παναγιωτη!!!!!!! Με παλια τουβλα δεν χτιζεις καινουριο σπιτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αν σε ένα καλάθι υγιεί φρέσκα μήλα βάλεις ένα σάπιο δεν θα γιατρευτει το σάπιο αλλά θα σαπίσουν και τα καλά. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε Αντε γειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κύριε Στάικο μην τσιμπήσετε και απαντήσετε σε απειλές τύπου θα τα πούμε σύντομα θα σε λιώσω Στάικο. Αυτά τα λένε άνθρωποι τους οποίους έχει κυριεύσει ο πανικός και το μίσος , πράγματα που τους κάνουν να είναι δυστυχισμένοι . Η κοινωνία έχει πολλές προσδοκίες από εσάς. Έχετε την καθολική αποδοχή της κοινωνίας. Συνεχίστε με την ίδια καλοσύνη και ευγένεια που σας χαρακτηρίζουν και θα δικαιωθείτε.
    Καλή σας επιτυχία ,από έναν άνθρωπο που σας χρωστάω την ζωή μου.
    Χ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Το εγώ με την αξία μου και όχι με ξένες πλάτεσ αγαπητέ Παναγιώτη δεν έπρεπε καν να το βάλεις γτ απλά στον πολιτικό τομέα έπαιξαν πολλές ξένες πλάτες από πολύ παλιά.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κάτι θα ξέρει ο Καραμπινιερης που δεν πηγε στο τραπέζι γιατί τα φυλάει τα σκουριασμενα μόνο το νικητή είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τελικα ο κολιαs εχει βρει την λυση που θα παει ο λαιναs και ο αλλοs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Στους 4 που ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΙ 2 ΤΟΥ Γγυρισαν την πλατη ωραιως ο σταικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Για να γίνει ΔΉΜΑΡΧΟΣ χρειάζεται ψήφους γιατί στην πολιτική κάνουμε πρόσθεση και ΠΟΛΛΑΠΛΗΣΤΙΑΣΜΟ για να ΝΙΚΉΣΟΥΜΕ θέλουμε εμπειρία και νιάτα χωρίς ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΎΣ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗ θα ΕΙΣΑΙ Ο ΝΈΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ.ΜΟΝΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΌ ΤΟΥ ΤΌΠΟΥ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ ΕΝΩΜΈΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΌ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΏΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Παναγιώτη άστους να βγάζουν κακίες.. Αυτοί που προτείνουν.. Ας έρθουν υποψήφιοι στο συνδιασμος σου καλοδεχουμενοι και ΕΠΩΝΥΜΑ σχόλια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Σταικε προχωρα από μακριά θα έρθω να σε ψηφισω θα τις πάρεις το μόνο σίγουρο και μην βάλεις κανένα κολλια να φάει πάλι να πάει να δουλέψει να φάει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Παναγιωτη ολο για τον αστακο λεσ οτι διψαει στα αλλα τα χωρια του δημου εχουν νερο,μηπωσ θελετε το νερο για να το δεινουμε δωρεαν στουσ σκαφατουσ οπωσ γινετε χρονια τωρα και οχι μονο νερο αλλα και ρευμα και το μονο που προσφερουν στον τοπο ειναι σακοπυλεσ με σκουπιδια,οσο για τισ γεωτρισεισ που λεσ οτι θα τισ πασ στον αστακο και μετα θα φαιρνεισ το νερο με δυκτιο παλι στα δυο χωρια δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα,το καραισκακη ειχε νερο καθαρο που ερχοταν ο μισοσ αστακοσ και επερνε και με τισ ενεργειεσ ορισμενων καταντησαμε να εχουμε κανει νεφρι στην κορπη γιατρε γι αυτο ασε τισ γεοτρισεισ και ψαξτε αλλεσ πηγεσ για τον αστακο και οπιοσ τισ βρει οπωσ λεει και ο αστακιωτησ θα βγαινει μια ζωη δημαρχοσ,καλη επητυχια σε ολλουσ σασ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 1,22ΠΜ ΖΗΤΑΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ,ΕΣΥ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ Η ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΡΩΤΑΩ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ..ΑΝΩΝΥΜΗ ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τι βγάζει ο ΚΟΛΛΙΑΣ φίλε των 7:42;;Χαχαχαχα θα σου έλεγα τι βγάζει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ωρέ λεβέντη !!! 1:22...νά σε καμαρώνει ο γιατρός, να σου κάμει και τσάμπα εξετάσεις !!! μ θέλεις και Επώνυμα σχόλια !!! Ησύ ποιός είσει λάλαμ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε και συμπολίτη μας Γιάννη Καρναβά !
      έχω την άποψη ότι στον δήμο μας απαιτείται και για το καλό-το καλύτερο για τον τόπο μας, η διαμόρφωση μιάς ενιαίας συνθετικής εναλλακτικής πολιτικής πρότασης.
      θεωρώ οτι θα ήταν θετική και τιμητική για την κοινωνία μας η δική σου γνώμη και συμβολή σε αυτή την ανιδιοτελή προσπάθεια και με τον όποιο σεβαστό τρόπο θα μπορούσες να συμβάλλει σε αυτή την κοινή προσπάθεια.
      Καλημέρα σε όλους μας !
      Σπύρος Ν. Γιαννέλης

      Διαγραφή
  39. Κατούνα ,Αετός,Παπαδάτου,Φυτείες να γίνουν ένας δημος. Μακάρι να γίνει κ να φύγουμε από τα λαμόγια του Αστακού. Ελπίζω το Ξηρόμερο nwes να δημοσιεύσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αγαπητέ γιατρέ Παναγιώτη Στάικο. Ειμαι παλιος ψηφοφόρος σου επι σειρά ετών εγώ καί η οικογένεια μου. Αυτή την φορά δεν θά σε στηρίξω γιατί κύριε εμεις μάθαμε εκεί που φτύνουμε νά μην γλυφουμε.Με ξέρεις καί σε ξερω πολυ καλά. Καλή επιτυχία αλλά νά ξέρεις ότι αυτους που εχεις σίγουρους δεν τους εχεις πια. Όταν θά βρεθούμε καί θα μου ζητησεις στήριξη και θά αρνηθώ θά καταλάβεις ποιός είμαι. Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μεταξύ των τυφλών επικρατεί ο μονόφθαλμος. Καλή επιτυχία γιατρέ. Με τα όποια λάθη σου είσαι αυτός που έχεις προσφέρει τα περισσότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Εγώ πάντα βάζω το ΟΝΟΜΑ μου (ΗΛΙΑΣ Α ΚΟΥΓΓΕΛΗΣ σε ότι σχόλιο κάνω και σε ότι γράφω .
    ΦΙΛΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
    Έβγαλες μια ανακοίνωση στο ΣΑΙΤ γράφοντας ονόματα που θα στηρίξουν την υποψηφιότητα σου στις επομενες Εκλογές ως ΔΗΜΑΡΧΟ. Πολλές φορές σαν φίλος σε συμβούλεψα ότι:
    ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ .
    Αναφέρεις τον φίλο μου ΚΩΣΤΑ ΛΑΙΝΑ
    Εγώ και η παρέα μου στηρίξαμε την υποψηφιότητα του Κώστα ως δημοτικού συμβούλου τις προυγουμενες εκλογές γιατί πειστεψαμε στις υποσχέσεις που μας έδωσε όσο αφορά το χωριό μου το ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ . όμως ήταν ψεύτικες οι υποσχέσεις του.
    Αναφερεις τον ΦΩΤΗ. ΛΙΒΑΝΗ . Καθε εκλογές ο Φωτης θυμάται ότι έχει οικογενειακές ρίζες από το χωριό μου. ΜΕΤΑ των εκλογών και όταν κατέχει την θέση του αντιδημάρχου διαγραφεί το ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ από το μυαλό του.
    ΦΙλε ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
    Αναφέρεσαι σε δυο άτομα που θα στηρίξουν την υποψηφιότητα σου. Τον ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΡΜΠΑ δημοτικό σύμβουλο και τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας ΑΓΡΑΜΠΕΛΟΥ τον ΔΗΜΟ ΤΑΓΚΑ .
    Και οι δυο σήμερα βγαίνουν και σε διαψεύδουν .
    Έκανες γκάφα ολκης, έβαλες αυτογκόλ και εκτεθηκες ανεπανόρθωτα στα μάτια των πολιτών του Δήμου ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : έχω δίκιο που λέω δεν πρέπει να γράφεις και να απαντάς στο ΣΑΙΤ
    Εγώ ήθελα να στηρίξω την υποψηφιότητα σου αμφιβάλω όμως αν θα το κάνω .
    Με εκτίμηση
    Ηλίας Α Κουγγελης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αγαπητέ Παναγιώτη, στην, προ μηνός περίπου, διαμάχη σου με τον Αποστόλη Πανταζή, παρενέβην με ένα σχόλιό μου με το οποίο τον μεμφόμουν για την αυθαίρετη χρήση των pillars. Στο ίδιο σχόλιό μου σε παρακάλεσα να μ(ας)ου απαντήσεις εάν γνωρίζεις για τις ατελώς προσφερόμενες υπηρεσίες των pillars και ποια ήταν η αντίδρασή σου για αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση, ως επίσης και ποια ήταν η αντίδρασή του για τα υπέρογκα τέλη υδρεύσεως που επιβαρύνονται οι δημότες λόγω του τρόπου του υπολογισμού τους και όχι μόνον. Αντί όμως μιας άμεσης και καθαρής απάντησης προτίμησες την σιωπή (η οποία ενίοτε είναι χρυσός). Επανέρχομαι σήμερα στο θέμα αυτό μήπως λάβω τώρα την απάντηση μετά τον αυτοπροσδιορισμό σου ως «ο ακραίος σε θέματα αυστηρότητας διαχείρισης του Δημοσίου Χρήματος».
    Βεβαίως στα ερωτήματα που είχα θέσει αναμένω ακόμη την απάντηση τόσο από τον Α.Πανατζή όσο και από τον κο Δήμαρχο, κατ’ εξοχήν υπεύθυνο για τις ατελώς προσφερόμενες υπηρεσίες των pillars αλλά και τον "εφευρητικό" τρόπο υπολογισμού των τελών ύδρευσης. Και στα δύο θέματα αυτά η συνέχεια προσεχώς...
    Επειδή τελευταίως πολλοί αρέσκεσθε κατά την διάρκεια του δημόσιου διαλόγου να αραδιάζετε και μερικά τσιτάτα, γι αυτό να μου επιτρέψετε να πω και εγώ ότι στη ζωή δεν μετράει τι λες αλλά τι κάνεις. Στην πολιτική όμως μετράει και το τι λες. Γιατί η πολιτική έχει και παιδαγωγικό χαρακτήρα, είναι ταυτόχρονα και πολιτισμικό πρότυπο. Και όποιος εκτίθεται στο δημόσιο χώρο φέρνει μαζί και την προσωπική ακτινογραφία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Μάγκας πάλι ο Καραμπινιερης
    Σιγά που θα πήγαινε εκει.
    Μόνο με τον νικητή πάει ο Γιανναρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΦΙΛΕ 2:17μμ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ ΜΙΟΒΟΛΟΣ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΤΕΒΓΑΖΕ Κ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟΤΕ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Καλά ρε Παναγιώτη μας δουλεύεις ρε φίλε;από τη μια κατηγορείς την Δημοτική Αρχή και απο την άλλη πας να διεκδικήσεις εκλογές με στελέχη του Γαλουνη σαν το Λαϊκά. Έλεος ρε παιδιά Έλεος. Που πας ρε φίλε;
    Χρήστος Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Σωστός φίλε των 2:17 τα τέλη ύδρευσης υπολογίζονται στην τύχη δηλαδή στην ρουλετα ντροπή και αισχρός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 2.17μμ ΑΔΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΚΑΦΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΩΤΑΩ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τυχόν μή καταβολή τελών ειναι πολλαπλό, Αδίκημα.

      Διαγραφή
  49. Περσινα ξινά σταφύλια γιατρέ.... Να στελεχωσεις το συνδυασμό σου με άφθαρτα πρόσωπα για να σε στηρίξει ο κόσμος. Και οχι με τουτ αποτυχημένος, ανίκανους και επικινδυνους που πας να επιλέξεις... Αυτοί έφεραν το τόπο σε αυτή την άθλια κατάσταση και τους δίνουμε αφεση αμαρτιών ;Αυτά είναι τα χάλια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  50. πολύ σωστός ο 7.34μμ 4/10 18 μιά απάντηση δεν κοστίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο