Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Γυμνάσιο Γουριάς: Ευχαριστούν τους Παναγιώτη και Ιωάννη Κοντό για δωρεά | ΦΩΤΟ

         Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Γουριάς «Κ.Σ. Κώνστας» αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρο της Αιτωλικής Πολιτιστικής Εταιρείας (ΑΙ.ΠΟ.Ε) κ. Παναγιώτη Ι. Κοντό,  καθώς και τον αδερφό του κ. Θεοφάνη Ι. Κοντό, ιατρό.
       Η ευχαριστήρια ανακοίνωση αφορά στη δωρεά χρηματικού ποσού (400 Ευρώ) σε μαθητές της Γ’ Γυμνασίου του Σχολείου μας που πρώτευσαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2017 – 2018......    Η δωρεά έγινε στην μνήμη του πολυαγαπημένου εξαδέλφου τους  και πρωτίστως φίλου και εκπαιδευτικού Ιωάννη Μ. Κοντού που «έφυγε» από κοντά μας πέρυσι τον Οκτώβρη.

Η ανακοίνωση, καταλήγει:
«Ο καθηγητής  Παναγιώτης Κοντός μας τίμησε με την παρουσία του στη γιορτή της Σημαίας του Σχολείου μας για τη 28η Οκτωβρίου και παρέδωσε ο ίδιος το χρηματικό ποσό, καθώς και βραβεία και αριστεία προόδου στους μαθητές μας.
Με την προσφορά του αυτή αποδεικνύει για άλλη μια φορά την ευαισθησία του και το ενδιαφέρον του για τα παιδιά του Σχολείου του τόπου καταγωγής του και δίνει μια άλλη διάσταση στον κοινωνικό του ρόλο.»https://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο