Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Παρουσία του Πρωθυπουργού ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ τα εγκαίνια του τμήματος ΑΚΤΙΟ-ΒΟΝΙΤΣΑ του «Αυτοκινητοδρόμου Άκτιο – Αμβρακία»

  Όλα είναι σχεδόν έτοιμα προκειμένου η πρώτη εργολαβία (Άκτιο-Βόνιτσα), τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Άκτιο – Αμβρακία να παραδοθεί στην κυκλοφορία.

        Η νέα οδική αρτηρία η οποία ξεκινά από την υποθαλάσσια σήραγγα Ακτίου και φτάνει μέχρι τη Βόνιτσα μήκους 15χλμ περίπου, είναι σχεδόν έτοιμη για να δοθεί στο κοινό..........


  
      Πρόκειται για ένα σπουδαίο έργο (κυρίως στο σύνολο του) για όλη τη Δυτική Ελλάδα, αφού το συγκεκριμένο τμήμα (των 15χλμ) θα συνδέει το αεροδρόμιο του Ακτίου με την Πρέβεζα, τη Λευκάδα και κατ΄ επέκτασιν με την Ιόνια Οδό και θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση του τουρισμού και στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.
       Έτσι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PrevezaBest, τα εγκαίνια του νέου αυτού αυτοκινητόδρομου, δίχως για την ώρα να έχουν οριστεί, εκτός απροόπτου θα γίνουν παρουσία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

https://www.agriniopress.gr

19 σχόλια:

  1. ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΑΤΕ ΩΡΑΙΟ ΝΕΟ. ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ
    Ε ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ 30.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΟΠΙΑΣΗ

    ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΟΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΥΡΙΖΑ δέν μοιράζει λεφτά, αλλά κάνει ΕΘΝΙΚΑ ΕΡΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ξεπούλημα της Μακεδονίας κι αν είναι εθνικό έργο......Να τον χαιρεστε!

      Διαγραφή
    2. Το ποιος πουλησε την Μακεδονία και ποιός κανει παιχνιδάκια με την Μακεδονία το ξέρουμε ολοι. Τουλάχιστον αυτοι που δεν ήρθαμε χθες στην γη.

      Διαγραφή
    3. Προς 11.20
      φάε το σανό σου εσυ λαλα μ'

      Διαγραφή
  3. ρε αγρινιο πρεσ τι μας το γραφεις για νεο
    βεβαιως και θα ελθη να τον ευχαριστησουμε για τα μνημονια που μας εβαλε και
    για τις συνταξεις που θα μπορδουκλωσει και θα φαινεται οτι δεν μας τις κοβει
    ασε το γαλα που πετυχε τιμη 75 λεπτα ασ ελθη να πειξουμε και κανα γιαουρτακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να πάει ο Μασούρας με ολο γο σκυλολόι του ΣΥΡΙΖΑ να τον υποδεχτούν και μετά να έρθουν να μας πουν για ψήφους . Μαύρο χειρότερο από του mega. Όλοι στο Άκτιο λοιπόν που έχει και επιτόπου ντομάτες ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 11.20μμ ΓΙΑΥΤΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ [ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ-ΛΙΜΑΝΙΑ-13-14 ΜΙΣΘΟΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΛΠ] ,ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΝΑ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ,ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εγω παιδια θα παω οταν ελθη και θα του κανω δωρο ενα ΜΥΣΤΡΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΗ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΤΣΕΠΗ
    ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ Ο ΠΑΤΑΚΟΣ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στην Αιτωλοακαρνανια ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ. Τότε τα χρόνια εκείνα ηταν καλά. Με υποδομές του 1960, με κομματικούς συναιτερισμούς, με ξενιτιά.

    Αυτά τα χρόνια ήταν καλά. Με υπουργούς που διορίζανε. Έχει γεμίσει το μετρό της Αθήνας με Αιτωλοακαρνανες.

    Τότε ήταν ωραία. Με εργολαβίες που μόνο ξεκινούσανε. Σε εργολάβους του κόμματος και απλήρωτους εργάτες.

    Ο πλουσιοτερος νομός, είχε καταντήσει σε μαύρη τρύπα και ακόμα "ΠΑΣΟΚ - ΝΔ" μοιρικάζεται.
    Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει, στην τελευταία τριετία γινονται πράγματα που πρίν ήταν ανέκδοτα

    Αν ο λαός είχε μνημη, στην κάλπη δεν θα έπρεπε να βρούν εναν ψήφο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 10.05 Και τωρα το ΠΑΣΟΚ ειναι με αλλο ονομα ακομα δεν το πηρες πρεφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 10.05 πμ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ,ΤΩΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ- ΡΕΥΜΑΤΑ -ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ -ΧΑΣΙΣΑΚΙ ΣΤΗ ΜΟΣΤΡΑ-ΠΟΥΛΑΜΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ-ΛΙΜΑΝΙΑ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΗΡΙΑ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΧΙ Ο ΜΙΣΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΛΙΓΟ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ,ΟΣΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΙΤΟΛ/ΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΑΚΟΜΑ Ψ-Ε-Μ-Α-Τ-Α ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΤΕ ΗΡΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΥΛΩΝΗΤΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νομίζω ο κομπλεξικός φασιστικός που γράφει συνέχεια εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης με Χρυσαυγιτικη νοοτροπία είναι ο ίδιος τον έχουμε πάρει όλοι χαμπάρι και γίνετε πολύ γελοίο. Ποιο γραφικός πεθαίνεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς 4.36
      επίσης ποιο ανορθόγραφος πεθαινεις....

      Διαγραφή
  11. Παιδιά, προκειμένου να αποφύγω το χαρακτηρισμό του φασίστα, ρίχνω λιβανωτό στο ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλ6ς, Προσκυνώ τη μεγαλειότητα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από ότι έμαθα....θα αρμέξει και τα πρόβατα των βοσκών της περιοχής μόλις έρθει ο Τσίπρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εχω κουραστεί να ακούω τους συριζαιους όταν δεν έχουν κάτι να απαντήσουν να για φασισμό και χρυσή αυγη. Φασίστες ειστε εσείς πρώτα από όλους εσείς εφαρμόζεται το οποίος δεν ειναι με εμάς είναι εναντίον μας. Άλλη φορά να απαντατε με επειχηρηματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 4,36 μμ ΕΙΜΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Υπάρχει τελικά ποιο φασίστας απο τους φασιστερους του ΣΥΡΙΖΑ; Οποιος διαφωνει μαζι τους, φασιστας...όποιος δηλώνει πατριώτης, φασίστας..., όποιος μιλάει για τη Μακεδονία, φασίστας...όποιος μιλάει για Χριστό, φασίστας..οποιος δεν αποδέχεται τα γούστα των ομοφυλόφιλων ως φυσιολογικά, φασίστας...τελικά έχετε σκεφτεί εσείς οι φασιστεροί οτι ειστε ποιο φασίστες και απο τον οποιονδηποτε φασιστα; απλά εχετε το καλυμμα της αριστερης και καλά ιδεολογίας...ευτυχώς σς πηρε χαμπαρι ο κοσμος και η Ιστορια θα σας καταταξει εκει που ανηκετε...
    τα ρημαξατε ολα και εχετε βαλθει πριν φατε εκλογικη κλωτσια να τα ισοπεδωσετε όλα....ουστ
    Ελπίζω να μην λογοκριθει, το σχολιο και να δημοσιευθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο