Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Η 28η Οκτωβρίου στον Αστακό | ΦΩΤΟ Make art









        Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε, στον Αστακό ο εορτασμός της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940. 
Το πρωί τελέσθηκε  Θεία Λειτουργία και Δοξολογία στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου από τον π. Δημήτριο Τέγα, τον Αρχιμανδρίτη π. Δαβίδ Μπαζούλα και τον διάκονο π. Νικόλαο Καραβά με παρούσα τη δημοτική αρχή Ξηρομέρου και τις αρχές του τόπου και στη συνέχεια, παρουσία των κατοίκων, ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο ηρώο στην πλατεία της Πόλης. Στεφάνι στο μνημείο των ηρώων κατέθεσε και ο διαγραμμένος από τη Χρυσή Αυγή βουλευτής Κώστας Μπαρμπαρούσης.
        Στην συνέχεια, ακολούθησε η μεγάλη παρέλαση στην Κεντρικό δρόμο του Αστακού, των μαθητών και μαθητριών των σχολείων της πόλης.  
       Παρέλασαν με καμάρι μπροστά από τους επισήμους και τους Δημότες του Αστακού που τους επιβράβευσαν με αμέτρητα χειροκροτήματα....








































6 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑ. ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ. ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΑ ΤΟ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗ ΤΟ ΤΣΟΧΑΤΖΑΡΗ. ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ. ΚΑΙ Σ΄ΑΝΩΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή να καταθέτει ο Μπαρμπαρούσης στεφάνι. Που καταντήσαμε οι νοσταλγοί του Φασισμού-Ναζισμού να τιμούν τους πεσόντες ενάντια στο Ναζισμό και το Φασισμό.
    Ντροπή και στους τοπικούς παράγοντες που στάθηκαν δίπλα του.
    Ντροπή στους Αστακιώτες που το επέτρεψαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο μπαρμπαρουσης σεπειραξε;τοσα λαμογια εκει αλλα αλλο ειναι τοπροβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φυσικά και με πείραξε ο Μπαρμπαρούσης.Ο παππούς μου πολέμησε το '40 για να διώξει τους κατακτητές,και καταλήξαμε να καταθέτουν στεφάνι υπέρ των πεσόντων οι πολιτικοί νοσταλγοί τους.
    Τώρα φίλε μου 7:51 θα σου απαντήσω πως μονο και μόνο που βρέθηκαν στο χώρο και δεν τον έδιωξαν,αλλά φωτογραφήθηκαν μαζί του λέει πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλε 10:16 αν νομιζεις οτι σε αυτη τν χωρα τν οποια ζουμε φταιει κ ευθυνετε για τν καταντια που υπαρχει ο μπαρμπαρουσης κ η χρυση αυγη μαλλον κατι δν εχεις καταλαβει σωστα.Ο παππους σου οπως κ οι παππουδες πολλων αλλων πολεμησαν για τν ελευθερια τς Πατριδος μας γιατι αυτο ειναι το σωστο αλλα αν εβλεπαν πως εχει γινει η χωρα μας με αυτους που μας κυβερνουν ολα αυτα τα χρονια τωρα θα τριζουν τα κοκαλα τους.Κ κατι τελευταιο για να μν κουραζω για πες μου σε παρακαλω,αν λεμε τωρα αυριο το πρωι γινει πολεμος εκτος απο τν μπαρμπαρουση ποιος αλλος θα παει απο αυτους που βλεπεις στς φωτο να υπερασπιστει τν Ελλαδα????για να καταλαβεις τι εστι ντροπη.Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα σε ολους να προσθεσω μια διευκρινηση για τον Μπαρμπαρουση--Παρ ότι οσοι θα το διαβασετε με ξερετε τι πρεσβευω και τι πιστευω(ΠΡΟΦΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) θελω *(επαναλαμβάνω ) να κανω μια επισημανση 1ον Ο Μπαρμπαρουσης είναι βουλευτης του Νομου Αιτ/νιας ειτε ανηκει στον ΣΥΡΙΖΑ ειτε στην Ν/Δ ειτε στο ΠΑΣΟΚ ειτε ΚΚΕ ειτε Ποταμι ειτε Χρυση Αυγη παραμενει βουλευτης με ότι αντιλαμβανεσθαι 2ον. προσφωνηθηκε ως αναξαρτητος βουλευτης(μιας και εχιε διαγραφει από την Χ.Α) Φυσικα ολοι εχουμε τις ενστασεις μας και τις διαφνιες μας αλλα από την στιγμη που δεν καταθετει στεφανι σαν Χ.Α αλλα με την ιδιοτητα του ανεξαρτητου δεν μπορει κανεις να πει τιποτε Παρ ότι δεν εχει απαρνηθεί την ιδεολογικη του ταυτιση με την Χ/Α Επομένως οσο και δικιο να εχουν πολλοι για την παρουσια του, η προσφωνηση του τελεταρχη σαν ανεξαρτητο βουλευτη δεν μπορει κανεις να τον εμποδισει Πολύ πιθανον στο ακουσμα της Χ.Α αν ηταν ακομη στις ταξεις της (κοινοβουλευτικα παντα γιατι κομματικα ισως είναι ακομη εκει) να υπηρχαν αντιδράσεις που θα τον στοχευαν αλλα η σημερινη του καταταξη στους ανξερτητους του δινει αυτό το ελαφρυντικο
    ΧΡ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο