Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Κέρδισε το Τρίτο Βραβείο Διηγήματος ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΥΧΝΟΣ από τον Αστακό, στο Διαγωνισμό Λογοτεχνικού Έργου που προκήρυξε η ΚΕ του ΚΚΕ, με αφορμή τα 100 χρόνια του ΚΚΕ





Ο Κώστας Λύχνος παραλαμβάνει το βραβείο του, με το έργο του «Οι Πορτοκαλιές», στο Διαγωνισμό Λογοτεχνικού Έργου που προκήρυξε η ΚΕ του ΚΚΕ 

            Μια μεγάλη διάκριση κατάφερε ο συμπατριώτης μας Αστακιώτης Κώστας Λύχνος, κατακτώντας το τρίτο βραβείο διηγήματος, με το έργο του «Οι Πορτοκαλιές» στο Διαγωνισμό Λογοτεχνικού Έργου που προκήρυξε η ΚΕ του ΚΚΕ, με αφορμή τα 100 χρόνια του ΚΚΕ. 
    Η εκδήλωση απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε, χθες 29 Οκτώβρη, στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ, στον Περισσό, στην Αίθουσα Συνεδρίων και στην τελετή παραβρέθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία της ΚΕ, με επικεφαλής τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα. 
    Ο Κώστας Λύχνος διακρίθηκε ανάμεσα σε 41 διαγωνιζόμενους με 47 διηγήματα από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό..........


       Τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής, που έκαναν και την απονομή των βραβείων, ήταν: Ο λαογράφος, φιλόλογος και ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Μιχάλης Μερακλής, ο ποιητής, πεζογράφος και εικαστικός Γιώργος Κακουλίδης, η συγγραφέας, κριτικός και διδάκτορας του Πανεπιστημίου της Σορβόννης Ζωή Βαλάση και ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας Βασίλης Κολοβός.
        Να θυμίσουμε ότι ο Κώστας Λύχνος έχει κατακτήσει και το τρίτο βραβείο διηγήματος, ξανά με το έργο του «Οι Πορτοκαλιές» στον 7ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό που διεξήγαγε η Πνευματική Συντροφιά Λεμεσού.
     Συγχαίρουμε θερμά τον κ. Κώστα Λύχνο για την επιτυχία του και του ευχόμαστε να συνεχίσει τις διακρίσεις.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ: (Ο Κώστας Λύχνος εμφανίζεται στο 14:40 και 16:40





3 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια Κωστα, να συνεχίσεις το έργο σου και να έχεις και άλλες διακρίσεις. Θα χαρώ πολύ να διαβάσω το βιβλίο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια αδερφέ!!!! Πάντα τέτοια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο