Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Νεκτάριος Φαρμάκης: επισκέφθηκε χθες στο Αίγιο, τον Δήμαρχο Αιγιαλείας κ.Αθανάσιο Παναγόπουλο



Στα πλαίσια συναντήσεων με όλους τους Δημάρχους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης επισκέφθηκε χθες στο Αίγιο, τον Δήμαρχο Αιγιαλείας κ.Αθανάσιο Παναγόπουλο.....
Κοινή διαπίστωση αποτέλεσε το γεγονός της ανάγκης στήριξης του Α’ βαθμού της τοπικής αυτοδιοίκησης από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και της στενής συνεργασίας με σκοπό την εξυπηρέτηση του πολίτη αφενός και αφετέρου την επίλυση των προβλημάτων που χρονίζουν. Σε επόμενη επίσκεψη τονίσθηκε ότι θα υπάρξει συνάντηση με τους επικεφαλής όλων των δημοτικών παρατάξεων στο πλαίσιο διαμόρφωσης πλήρους και αντικειμενικής ενημέρωσης για τα προβλήματα του Δήμου.
Στη συνέχεια , ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας , Νεκτάριος Φαρμάκης, επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιο , με τον οποίο συζήτησε για το κοινωνικό και πνευματικό έργο της Εκκλησίας καθώς και για την ανάγκη λήψεως ακόμα περισσότερων πρωτοβουλιών στήριξης των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων. Στο τέλος της συνάντησης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος, δώρισε στον κ.Φαρμάκη αντίγραφο της Διακήρυξης του Παλαιών Πατρών Γερμανού στην Ιερά Μονή της Αγίας Λαύρας, η οποία εκφωνήθηκε την 20η Μαρτίου 1821 και βρέθηκε δημοσιευμένη στην εφημερίδα Le Constitutionnel, τονίζοντας την ιστορική σημασία του εγγράφου αυτού.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο κ.Φαρμάκης συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αιγιαλείας, όπου ενώπιον φίλων, αυτοδιοικητικών και κομματικών στελεχών, βουλευτών και πολιτευτών της ΝΔ ανέλυσε το σχέδιό του για την «επόμενη μέρα» της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο