Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ: Ευχαριστήριο μήνυμα για την επιτυχία της Αναβίωσης της Λαμπαδηδρομίας στον Αστακό, για την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

     O Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών, θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συμμετείχαν και τους χορηγούς για τη συμβολή τους στην επιτυχημένη αναβίωση της Λαμπαδηδρομίας στον Αστακό, τιμώντας την Εθνική Επέτειο του "ΟΧΙ".
Αναλυτικά το Δημόσιο Ευχαριστήριο:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ

       Το Δ.Σ του Συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει από τα βάθη της καρδιάς του, όλους όσους συμμετείχαν στην πρώτη μεγάλη εκδήλωση του συλλόγου, στην πρώτη δοκιμασία μας  με την διοργάνωση της εκδρομής για την 28η Οκτωβρίου στον Αστακό. Η συμμετοχή σας, μας έδωσε θάρρος, κουράγιο αλλά και αυτοπεποίθηση για να προχωρήσουμε πιο δυνατά και πιο δημιουργικά. 
       Η επιτυχία της πρωτοβουλίας μας (που επικροτήθηκε από σχεδόν όλους τους Αστακιωτες) είχε συμμέτοχους εσάς που ταξιδέψατε παρέα μας και για ακόμη  μια φορά σας ευχαριστούμε θερμά..........



      Συνοδοιπόροι στην επιτυχία και τους ευχαριστούμε και αυτούς θερμά υπηρξαν  ο Λυκειάρχης Αστακού, ο σύλλογος καθηγητών του Λυκείου και οι μαθητές που μας συμπαρασταθήκαν και συμμετείχαν στην αναβίωση του εθίμου της λαμπαδηφορίας και το ανάμα του ΟΧΙ. Ένα έθιμο που είχε πολλά μα πολλά χρόνια χαθεί από τον Αστακό. 
      Παράλληλα δε με το Λύκειο ικανοί συμπαραστάτες βρέθηκε και ο σύλλογος Χοβολιωτών. Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο και τα μέλη που συμμετείχαν μαζί με τους μαθητές στην αναβίωση του εθίμου αλλά και στην κατασκευή του ΟΧΙ. Ξεχωριστό ευχαριστήριο δε και σε όλους τους Αστακιωτες που συμμετείχαν με την παρουσία τους στην πορεία των λαμπαδηδρόμων και τους χειροκρότησαν θερμά  απο την πλατεία του Αστακού εως τον τελικό προορισμό τον Φάρο στο λιμάνι.
         Όλοι οι πιο πάνω φορείς ήταν συντελεστές στην επιτυχία. Αρωγοί στην μεγάλη προσπάθεια μας όμως βρεθήκαν και πολλοί άλλοι που η αφάνεια της δημοσιότητας δεν τους έκανε γνωστούς στο ευρύ κοινό, αλλά τα μέλη του Δ.Σ γνωρίζουν πολύ καλά την προσφορά τους και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε δημόσια και ομαδικά και ατομικά. 

-Τον Πρόεδρο της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Ξηρομερου ΚΩΣΤΑ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ, τους επιχειρηματίες Παναγιώτη ΠΑΣΧΟ (ιχθυέμπορα), Γιάννη ΚΡΙΚΡΗ (καφετερία εν Πλω), Γιάννη ΜΠΙΛΗ-ΣΑΜΑΡΑ (καφετερια drayland), Θωμά ΚΑΡΦΗ και Σπύρο ΚΑΛΛΙΝΙΚΟ (καφετερια Λιογερμα) Τάκη και Άγγελο ΚΟΝΙΔΑΡΗ (φαστ φουτ Πεπιτο), Στέφανο ΛΥΣΣΑΡΗ (ψαροταβέρνα Blue Fish) που προσέφερε μάλιστα και μια ποικιλία ψαρικών για 4 άτομα που κληρώθηκε μέσα στο λεωφορείο. 
       -Ιδιαιτέρες ευχαριστίες στον Βασίλη ΣΤΡΑΤΟ και στον γιο του ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ (που τυγχάνει και μέλος του Δ.Σ) για την μεγάλη τους προσφορά να φιλοξενήσουν (αφιλοκερδώς) στο ξενοδοχείο HOTEL STRATOS  τον οδηγό του λεωφορείο απαλλάσσοντας τον σύλλογο από ένα επιπλέον οικονομικό βάρος. 
      -ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ που με τον ένα η με τον άλλο τρόπο  βοηθήσατε και στηρίξατε την προσπάθεια μας και δώσατε ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ στην πρωτοβουλία μας σας εγγυόμαστε ότι δεν θα τον καταχραστούμε ουτε θα τον εκμεταλλευτούμε για ιδιοτελείς σκοπούς, Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ.

   Κλείνοντας σας υπενθυμίζουμε ότι πρέπει να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες μας:

 Στο facebook: Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών

ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ: 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο