Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

ΕΡΩΤΗΜΑ: Ο Ισολογισμός του 2017 κλείνει φέτος με ζημία της τάξης των 750.000 ευρώ για το δήμο ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ;

           Ένας δημότης ήταν παρών στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο Ακτίου Βόνιτσας που πραγματοποιήθηκε στην Πάλαιρο και μας μεταφέρει την απορία του και το ερώτημα: 

750.000 ΕΥΡΟ Η ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΤΟ 2017. 
         ΛΕΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΠΑΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. 

-ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ; -750.000 ΕΥΡΟ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;


8 σχόλια:

  1. Να βγει να απαντησει γιατι δε το κανει και να δωσει λογο στο λαο .ολοι το ακουσαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλεος οι άνθρωποι θα μας χαντακωσουν. Ακου 700000 ζημιά! Ππιος θα πληρώσει τα ξορέξα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ισχυει κατι τετοιο εν καιρο κρισης ψηφοφοροι της Δημοτικης παραταξης του Κυριου Αποστολακη εισται συνυπευθυνοι στην χρεοκοπια του Δημου Ακτιου Βονιτσας. Περιμενουμε πειστικες απαντησεις απο τον Δημαρχο και οικονομικα στοιχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι σοβαρό το θέμα. Ο δήμαρχος πρέπει να δωσει εξηγήσεις. Η τακτική που εφαρμόζει και δεν απαντάει εκεί που δε τον συμφέρει, δεν υπάρχει εδώ. Αν δε μιλήσει σημαίνει ότι το δέχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλοί θα το διαβάσουν αλλα λίγοι θα το καταλάβουν. Ο δημος ειναι προέκταση του νοικοκυριού μας και τα οικονομικά του μας αφορούν άμεσα. Οταν θα γινει αύξηση των δημοτικών τελών για να περιοριστεί η ζημια. Τοτε θα ειναι αργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαντεψτε που ειναι ο Δημαρχος...στο Μιλανο κοροιδα δημοτες του Ακτιου Βονιτσας και πινει στην υγεια σας.Καλα σας κανει Καργιολιδες ειστε καργιολη θελετε. Αλλα και ο Συριζα αβερτα κουβερτα του δινει μαρουλι,μια ο Κατσιφαρας μια ο Βασιλειαδης ολο ενεσης ειναι ο τεραστιος Δημαρχος των 3 νικων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φδέλες πίνουν και τρωκτικά ροκανίζουν το δημόσιο χρήμα σε συνεργασία με αιρετούς. Να παρέμβει πάραυτα η εισαγγελέας Λευκάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πληρώστε και μή ρωτάτε ...
    καληνύχτα κεμάλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο