Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Εκλογές στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής. Υποψήφιος ο συμπατριώτης μας ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΡΤΑΣ

           Στις κάλπες προσέρχονται για ένα τριήμερο 14-15-16 Νοεμβρίου 2018 οι αστυνομικοί της Νοτιοανατολικής Αττικής. Για τις επερχόμενες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων οργάνων που θα εκπροσωπήσουν την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, υποψήφιος θα είναι και ο συμπατριώτης μας απο την Κωνωπίνα Βασίλης Σκούρτας, ένας άξιος Αστυνομικός που με ήθος και συνέπεια υπηρετεί για πολλά χρόνια στο Σώμα (Διεύθυνση Αερολιμένα Αθηνών).
       Ο Βασίλης Σκούρτας συμμετέχει ενεργά στο πολιτιστικό-πατριδοτοπικό κίνημα και στο σύλλογο Κωνωπινιωτών με σπουδαίο έργο αφού είχε διατελέσει εκλεγμένος συνεχώς επί 16 χρόνια, πάντα πρώτος στις προτιμήσεις των συμπατριωτών του, 8 χρόνια ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και 8 χρόνια ως Πρόεδρος......



      Η αγάπη του για την Αστυνομία τον ώθησε να βάλει υποψηφιότητα στις εκλογές με τον συνδυασμό «Δυναμική Αντίδραση Αστυνομικών Ν/Α Αττικής», στον οποίο θα είναι υποψήφιοι ο νυν Πρόεδρος της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Καλλιακμάνης Γιώργος και ο νυν Αντιπρόεδρος Βρέντας Ηλίας οι οποίοι έχουν ξεχωρίσει, έχουν δώσει δείγματα γραφής, στην πορεία της υπηρεσιακής τους ζωής και έχουν εργαστεί σκληρά με γνώμονα την ενότητα μεταξύ των συναδέλφων, την εξάλειψη των αδιαφανών διαδικασιών και την εξυπηρέτηση των αναγκών των αστυνομικών.
         Ο Βασίλης αν εκλεγεί αναμένεται επάξια να εκπροσωπήσει τους συναδέλφους του που τον τίμησαν και δεν θα διστάσει μάλιστα να διαφωνήσει αλλά και να συγκρουστεί με την πολιτεία για την επίλυση των προβλημάτων των Αστυνομικών. 

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο