Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Επίσημο: Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει Απόστολο Κατσιφάρα για την περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας

 Τη στήριξη της υποψηφιότητας του Απόστολου Κατσιφάρα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδα ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από σύσκεψη της Περιφερειακής Συντονιστικής Επιτροπής υπό τον γραμματέα του κόμματος Πάνο Σκουρλέτη.

    Σύμφωνα με την απόφαση της Περιφερειακής Συντονιστικής Επιτροπής Δυτικής Ελλάδας επαναβεβαιώθηκε πως οι αυτοδιοικητικές δυνάμεις που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ προτίθενται να συνεργαστούν στη βάση συγκεκριμένων αυτοδιοικητικών προτάσεων και κατευθύνσεων με την παράταξη του σημερινού Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει:.....



     «Επίσης τονίστηκε ιδιαίτερα ότι μπροστά στις δύο επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις των αυτοδιοικητικών εκλογών και των Ευρωεκλογών ο ρόλος του κόμματός μας είναι καταλυτικός και καθοριστικός στην προσπάθεια συγκρότησης ενός προοδευτικού πόλου απέναντι στις δυνάμεις του νεοφιλελευθερισμού και της ακροδεξιάς».
      Ως γνωστόν ο Απ Κατσιφάρας, ανιψιός του Γ. Κατσιφάρα και προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και τυγχάνει της στήριξης του Κινήματος Αλλαγής.
        Το προανάκρουσμα είχε δώσει και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας από την ΔΕΘ, μιλώντας με θετικά λόγια για τον περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας, όπως και για τον περιφερειάρχη Κρήτης Στ. Αρναουτάκη – επίσης προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ. Με θερμά λόγια έχει μιλήσει γι’ αμφοτέρους και ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.
          Η επίσημη απόφαση για την στήριξη Κατσιφάρα ελήφθη στις 29/10 στην Πάτρα από την 4η συνεδρίαση της Περιφερειακής Συντονιστικής Επιτροπής Δυτικής Ελλάδας του ΣΥΡΙΖΑ με την παρουσία του Γραμματέα της Κ.Ε. του κόμματος Πάνου Σκουρλέτη, με κεντρικό θέμα τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

https://www.eleftherostypos.gr/

3 σχόλια:

  1. Μα πόσο ποιο δυνατά να φωνάξει ο Τσίριζα ότι είναι ΠΑΣΟΚ, θα έπρεπε να ντρέπονται που στηρίζουν έναν πολιτικά αποτυχημένο βέβαια το μη χείρον βέλτιστο αλλά ας περιμένουμε και τις υπόλοιπες δηλώσεις στήριξης καθώς και τους ανεξάρτητους υποψηφίους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΚΑΛΟΡΥΖΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει Απόστολο ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ
    #ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής
    ΤΣΙΩΠΟΣ Λάζαρος ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο