Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

ΕΓΚΑΙΝΙΑ στο καταφύγιο του κυνηγετικού συλλόγου ΒΟΝΙΤΣΑΣ, στα Ακαρνανικά (Βάτος)





Του Κώστα Πετρόπουλου 

        Σε μια σεμνή τελετή πραγματοποιήθηκαν προχθές Σάββατο 27.10.2018, τα εγκαίνια του καταφυγίου, του κυνηγετικού συλλόγου ΒΟΝΙΤΣΑΣ, ψηλά στα Ακαρνανικά όρη, στα όρια των χωριών Μοναστηράκι και Βάτος. 
      Τον αγιασμό των εγκαινίων ευλόγησε ο εφημέριος του Μοναστηρακίου π. Θεόδωρος Κτίστης και παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του κυνηγετικού συλλόγου Βόνιτσας κ. Σπύρος Αθήνης, ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας κ. Γεώργιος Αποστολάκης, ο Πρόεδρος της Τ. Κ. Μοναστηρακίου κ. Δημήτρης Τραυλοστάθης, ο κ. Πεσιλής Φώτιος Πρόεδρος του Ομίλου Ελληνικού Ιχνηλάτη και πολλοί κυνηγοί και κάτοικοι από τα κοντινά χωριά........



      Το Καταφύγιο είναι ένα καινούργιο κτίριο, που έγινε μετά απο πολλούς μήνες σκληρής εθελοντικής εργασίας απο τα μέλη του κυνηγετικού συλλόγου Βόνιτσας και είναι ένας φιλόξενος και ζεστός χώρος, διαθέτει σύγχρονη δόμηση, υλικά και παροχές και θα είναι διαθέσιμο, για κάθε είδους ορειβατικές, αναρριχητικές, κυνηγετικές, πεζοπορικές και περιβαλλοντικές δραστηριότητες.
























4 σχόλια:

  1. Μπράβο ρε μάγκες. Καλορίζικο και πάντα τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήρθε η ανάπτυξη !!!!!!!!!!!!!στο Δήμο επί Δημαρχίας Αποστολάκη. Αφού δεν έχει τίποτε άλλο έργο να δείξει , εγκαινιάζει καταφύγια για να σκοτώνουν κάποιοι τα ζώα της φύσης. Αυτό κάποιοι το λένε χόμπι και διασκέδαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στο καταφύγιο ένας περαστικός π.χ για την Παναγία τη Ρουμπιάτσα , μπορεί αν θέλει να το επισκεφτεί ή είναι αποκλειστικά για κυνηγούς ; υπάρχουν υποδομές ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμείς πληρώνουμε για να κάνουμε το χόμπυ μας..Ναι το διασκεδάζουμε και σε όποιον αρέσει.. Τώρα αν Εσύ είσαι φιλόζωος τα παράπονα σου στον Θεό...Δεν θα μας το στερήσει κανένας το κυνήγι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο