Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Δημότες δύο ταχυτήτων. Τι φταίει; | ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ η μόνη λύση!!

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Τα πάντα στη δημοσιότητα.
Πάρτε το μέλλον του Δήμου  στα χέρια σας.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ...



      Δήμαρχος κ. Αποστολάκης, Mία τετραετία  αδιαφάνειας, ρουσφετιού,  ανελέητης κατασπατάλησης του Δημοτικού χρήματος, σχεδόν  μηδενικού αναπτυξιακού  έργου, τα πάντα στην υπηρεσία της επανεκλογής. Παταγώδης αποτυχία.
     Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Φερεντίνος  πολιτικά ανύπαρκτος. Παταγώδης αποτυχία.

(Παρακαλώ τον αναγνώστη να διαβάσει τα 5 πρώτα μέρη του άρθρου πριν ξεκινήσει την ανάγνωση του έκτου μέρους).
-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ: 
-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ: 
-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ:
-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΕΡΟΣ:
-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΜΕΡΟΣ:

ΜΕΡΟΣ  ΕΚΤΟ
-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ απ0  ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση,  γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.
ENOTHTA 21
Aγαπητοί Αναγνώστες
            Σήμερα θα ασχοληθούμε με τη μη είσπραξη των οφειλών των Δημοτών και από τις δύο Δημοτικές αρχές του Δήμου μας από τη σύσταση του μέχρι σήμερα. Βέβαια αυτό γινόταν και στους πρώην Καποδιστριακούς Δήμους. Έχει βάθος χρόνου και ασφαλώς δεν οφείλεται μόνο στην οικονομική δυσπραγία των Δημοτών λόγω της κρίσης. 
         Ήταν και είναι συνειδητή πολιτική των Δημοτικών αρχών η μη είσπραξη των οφειλών. Τούτο θα το στηρίξω, με τους απόλυτους αριθμούς που θα σας παρουσιάσω και βεβαίως από την εμπειρία μου που έχω, παρακολουθώντας τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και συζητώντας με τους Δημότες σε όλα τα μήκη και πλάτη του Δήμου. Η συνειδητή πολιτική αυτή είχε και έχει στόχο ψηφοθηρικούς λόγους.........



      Για να γίνει κατανοητό το πολύ μεγάλο ποσό των οφειλών των Δημοτών προς το Δήμο, σας  παρουσιάζω τους κάτωθι αριθμούς που περιέχονται στο έγγραφο με τίτλο: 
"Συνοπτική οικονομική κατάσταση προϋπολογισμού εσόδων-  εξόδων του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας  Οικονομικού έτους  2018", αριθμός πρωτ: 1661 και ημερ: 22/02/2018 υπογράφεται από το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη.
1)-Στη κατηγορία των εσόδων. Σύνολο 17.789.812,75 ευρώ 
    Εδώ έχουμε, εισπρακτέα υπόλοιπα από βεβαιωθέντα έσοδα κατά τα προηγούμενα οικονομικά έτη 6.767.216,82!!!!!ευρώ.
2)-Στη κατηγορία των εξόδων. Σύνολο 17.789.812,75 ευρώ
Εδώ έχουμε, Προβλέψεις μη είσπραξης 6.296.502,96!!!!! ευρώ.

Πάμε παρακάτω: Κατόπιν αίτησης, μου χορηγήθηκε από την οικονομική υπηρεσία του Δήμου έγγραφο με αριθ. πρωτ: 6082 και ημερ: 29/05/2014 στο οποίο ανάμεσα στα άλλη αναφέρει.
       Το συνολικό  ληξιπρόθεσμο και μη ληξιπρόθεσμο ποσό, των οφειλών που η οφειλή τους είναι πάνω από 500 ευρώ ανέρχεται σε 5.076.941,09!!!! ευρώ. Ο αριθμός των οφειλετών που η οφειλή τους ξεπερνά το ποσό των 500 ευρώ είναι 1.600 άτομα.
       Στη συνέχεια σας παρουσιάζουμε έγγραφο με αριθ. πρωτ: 651α και ημερομηνία 14/02/2014 σύμφωνα με το οποίο τα βεβαιωμένα ποσά ανήκουν στους μεγαλύτερους οφειλέτες του Δήμου μας:


Πάμε παρακάτω:
          Έκανα μία αίτηση την 16η  Ιουνίου 2015 η οποία πήρε αριθμό πρωτοκόλλου 8491. Ζητούσα να μάθω το ποσό που χρεωστάνε τριάντα από τους μεγαλύτερους οφειλέτες προς το Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας και προέρχονται από τον πρώην Δήμο Κεκροπίας – Παλαίρου.
       Πήρα απάντηση από το Δήμο και συγκεκριμένα από την Οικονομική Υπηρεσία την 15η Ιουλίου 2015 και αριθμό πρωτοκόλλου 8491. Για τους γνωρίζοντες εισερχόμενο –εξερχόμενο. Το έγγραφο υπογράφει ο Αντιδήμαρχος κ. Στούπας. 
Για το παραπάνω θέμα έχουμε σύμφωνα με το έγγραφο:
       "Οι τριάντα τρεις (33) οφειλέτες με τα μεγαλύτερα ποσά που εδρεύουν ή έδρευαν στο πρώην Δήμο Παλαίρου οφείλουν το ποσό των 469.979, 80 ευρώ!!!!!!! συμπεριλαμβανομένων και αυτών που ήδη έχουν ενταχθεί σε κάποια ρύθμιση που ήταν ή είναι σε ισχύ (βεβαιωτικοί κατάλογοι από το 1995 έως και σήμερα)".
                                     
Ακολουθεί η παρακάτω ενημέρωση σας:                                        
        Aπό τη διαύγεια του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας έχουμε: (AΔΑ Ω4ΣΤΩ6Ζ-9 Ο8 )
          Την 11η Ιουνίου 2016 ημέρα Σάββατο και ώρα 19:30 συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας σε δημόσια ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ συνεδρίαση. 
 Στο θέμα: "Δημιουργία Κέντρου υποδοχής και φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων σε ιδιωτικό χώρο στη θέση ΠΟΤΑΜΑΚΙ (Garden Villege hotel πρώην Πάλαιρος Glub) της Δημοτικής Ενότητας Παλαίρου του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας".
        Στην εισήγηση του ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης ανάμεσα σε άλλα είπε:
     "Το υποψήφιο κτήριο δεν συγκεντρώνει καν τις βασικές προϋποθέσεις για την αξιοπρεπή διαβίωση ανθρώπων και είναι αδύνατο να λειτουργήσει ως κέντρο υποδοχής προσφύγων και μεταναστών διότι:
  Α)-Λόγω συσσωρευμένων οφειλών, έχει διακοπεί η υδροδότηση του κτηρίου. Δυνατότητα επανασύνδεσης δεν υφίσταται λόγω εξάντλησης των γεωτρήσεων που υδροδοτούν την περιοχή και ο φορέας εκμετάλλευσης του εν λόγω ξενοδοχείου έχει οφειλές προς το Δήμο μας που ανέρχονται στο υπέρογκο ποσό των 250.000 ευρώ περίπου.
   Β)-Η εν λόγω μονάδα στερείται αποχέτευσης. Η μονάδα βιολογικού καθαρισμού που διέθετε είναι αχρηστεμένη και εκτός λειτουργίας εδώ και πολλά χρόνια. Επιπλέον δεν υπάρχει σύνδεση με αποχετευτικό  δίκτυο………..
  Ε)-Η μονάδα αυτή δεν διαθέτει την απαιτούμενη άδεια του Ε.Ο.Τ. κλπ".

        Τα ερωτήματα πολλά που χρειάζεται να απαντηθούν από το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη:
  1)-Ποιο χρονικό διάστημα αφορούν οι οφειλές των 250.000 ευρώ περίπου προς το Δήμο μας;
  2)-Σε τι ενέργειες έχει προβεί ο Δήμος για την είσπραξη του υπέρογκου αυτού ποσού; -Yπάρχει πολιτική βούληση προς είσπραξη;
 3)-Και αφού δεν λειτουργούσε ο βιολογικός της μονάδας πολλά χρόνια πριν και αποχετευτικό δίκτυο δεν υπήρχε τι ενέργειες έγιναν από πλευράς Δήμου;

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να προλάβω κάποια ανόητα παπαγαλάκια τα οποία βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία κατασυκοφάντησης και εκφοβισμού μου δηλώνω κατηγορηματικά.
    Ήμουν και είμαι αντίθετος στη δημιουργία Κέντρου υποδοχής προσφύγων και οικονομικών μεταναστών  στη περιοχή μας.

Αγαπητοί Αναγνώστες
        Κατόπιν των ανωτέρω, τι χρεία έχουμε άλλων μαρτύρων για να στηρίξομε τον ισχυρισμό μας ότι, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ Ο ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ με πολιτική ευθύνη και ίσως όχι μόνο των  εκάστοτε Δημοτικών  Αρχών.
        Με πλήρη συναίσθηση ευθύνης  και  σοβαρότητας σας ενημερώνω: Όσοι από εσάς  χρωστάτε προς το Δήμο  θα τα πληρώσετε κάποια στιγμή. Εσείς, τα παιδιά σας, τα εγγόνια σας, οι κληρονόμοι σας  θα τα πληρώσετε ή θα τα πληρώσουν. 
         Η  ενημερότητα για χρέη προς το Δήμο είναι βασικό δικαιολογητικό που χρειάζεται σε πολλές δουλειές που αναγκαστικά θα γίνουν. Μεταβιβάσεις ακινήτων, πωλήσεις, δωρεές κλπ. Κατά συνέπεια μην σας κοροϊδεύουν κάποιοι για ψηφοθηρικούς λόγους. Σας εξαπατούσαν και σας εξαπατούν συνειδητά και το γνωρίζουν. 
         Η κρίση προέκυψε το 2010. Πέρασαν πολλά χρόνια πριν, οικονομικής ευμάρειας που πολλοί δεν πλήρωναν στο Δήμο.

           Ο Νόμος 3852/2010 στο άρθρο 58 "Αρμοδιότητες  του δημάρχου" ανάμεσα στα άλλα αναφέρει στο εδάφιο δ)-Ο Δήμαρχος είναι προϊστάμενος των υπηρεσιών του Δήμου, κλπ. Από τα αναφερόμενα στο εν λόγω άρθρο προκύπτει ότι αρμόδιο όργανο του δήμου για την λειτουργία των εισπρακτικών υπηρεσιών του Δήμου είναι ο Δήμαρχος. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

      Έλεγα στη προηγούμενη δημοτική Αρχή, λέω και στη τωρινή:  
ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΤΩΝ 500 ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΩΝ διαχρονικά ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΚΤΙΟΥ- ΒΟΝΙΤΣΑΣ (και τους τρεις πρώην Δήμους). Τότε θα εξηγηθούν πολλά.  Οι οικούντες (κυριολεκτικά) την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν.
      Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Αν όχι, κάποια άλλη φορά θα πούμε περισσότερα.
       Πολλοί μα παρά πολλοί Συνδημότες με τη πολιτική ανοχή της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής δεν πληρώνουν στο Δήμο, παρότι ο Δήμος τους πρόσφερε και τους προσφέρει υπηρεσίες. ΤΟΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. 
                                         
         Mε ποιο πολιτικό δικαίωμα εσείς Δήμαρχε κ. Αποστολάκη και η Δημοτική σας ομάδα αυξήσετε τα δημοτικά τέλη δύο φορές στη τωρινή θητεία σας ενώ υπήρχαν ανείσπρακτες αυτές οι οφειλές; 
         Mε επίκληση των προσωπικών δεδομένων αρνείστε να δώσετε στην δημοσιότητα τα ονόματα των μεγαλοοφειλετών προς το Δήμο. Στη περίπτωση όμως που ανέφερα παραπάνω το κάνατε. Έχετε το πολιτικό θάρρος να το δώσετε στη δημοσιότητα ονόματα και ποσά οφειλών σε πρώτη φάση αυτά των άνω των 2.000 ευρώ;
          Bέβαια οι οφειλές αυτές δεν δημιουργήθηκαν μόνο στη δική σας θητεία. Ο αποτυχημένος πρώην Δήμαρχος κ. Σολδάτος είπατε στο ΔΣ ότι στη παράδοση σας είπε: -ότι αν δεν αυξήσετε τα δημοτικά τέλη ο Δήμος (μαγαζί είχατε πεί) πρέπει να κλείσει. (επί λέξει είπατε μέσα στο ΔΣ Δήμαρχε κ. Αποστολάκη, κλείστο το μαγαζί σας είπε).

Το ερώτημα εύλογο: -Πρώην και νυν Δήμαρχε εμείς οι Δημότες που πληρώνουμε μας θεωρείτε βλάκες, ηλιθίους, κορόιδα; -Γιατί καταργείτε την ισονομία και την ισοπολιτεία; -Γιατί επιτρέπετε να υπάρχουν ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ;
      Όταν σας λέμε ότι το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η επανεκλογή, έχουμε άδικο;
         Θα τολμήστε να απαντήσετε στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο που θα γίνει στη Πάλαιρο; Oι άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι τι προτείνουν; 

ΕΝΟΤΗΤΑ  22
          Κλείνουμε με τις δαπάνες για τα ποδήλατα και τους τρείς άδειους σταθμούς στη Βόνιτσα (δύο σταθμοί) και στη Πάλαιρο (ένας σταθμός):
ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ:
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 168.694,50 ευρώ!!!!!
   
Αντί άλλου σχολίου ερωτώ:  
     Ουδείς αισθάνεται την ανάγκη, πολιτική ή ανθρώπινη έστω, να ζητήσει μία συγγνώμη για αυτό το θέμα;  -Στους πολίτες του παρόντος και του μέλλοντος τι έχει να πεί;  

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ
Το ποτάμι της ενημέρωσης των δημοτών δεν γυρίζει πίσω. Στις αρχές του 2013 που αποφάσισα να ασχοληθώ (εντατικά) με τα δρώμενα στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας ήξερα τι θα συναντήσω. Τα θέματα με τα οποία ασχολήθηκα  ήταν κατάλληλα στοχευόμενα. Για το αποτέλεσμα ήμουν απόλυτα βέβαιος.
   Έρχομαι σε αντίθεση με μεγάλα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα.
     Από τότε όμως πήρα την απόφαση ότι είμαι ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ μόχθου, της εργασίας, του πνεύματος και του πολιτισμού. Με οποιοδήποτε προσωπικό κόστος προχωρώ αταλάντευτα και με ψιλά το κεφάλι. ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΩ.

Aγαπητοί Συνδημότες
    To παραπάνω αίτημα για Διαχειριστικό και Οικονομικό έλεγχο στο Δήμο μας μέρα με τη μέρα καθίσταται αναγκαίο και επιτακτικό.
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ-ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ- ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
    1)-Σας ενημέρωσα με τα τελευταία έξι άρθρα μου τα συμβαίνοντα στο Δήμο μας. Στο υπό έκδοση βιβλίο μου περιέχονται πολλά  στοιχεία ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ. Ας πρόσεχαν.
2)-Το επόμενο άρθρο θα έχει συγκεντρωτικές δαπάνες των τελευταίων χρόνων. Η προκλητική και ανελέητη κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.


19 σχόλια:

  1. ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΕΙΧΕΣ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΥΡΙΑΚΩΝ ΤΟ 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ....ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΩΡΓΟ ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΕΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nα μην πληρώσει κανείς μέχρι ο Δήμος να εισπράξει τα ποσά αυτά. Εμείς που πληρώνουμε μαλάκες είμαστε Αποστολάκη, Μπαλάφα, Στούπα κλπ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν πρόκειται ο Κάρυ να βγάλει στη δημοσιότητα ονόματα και ποσά οφειλετών. Τους κοροϊδεύει , τους παίρνει τη ψήφο και τα χρέη θα τα πληρώσουν. Δεν είχε σκεφτεί ποτέ ότι θα βρισκόταν ο δάσκαλος να τα βγάλει όλα στον αέρα. Μπράβο Κώστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε δάσκαλε τι φωνάζεις; 4.000 ευρώ για κάθε ποδήλατο πληρώσαμε. Δεν ντρέπονται οι προηγούμενοι και οι τωρινοί καθόλου Κώστα. Μην τους αφήνεις σε χλωρό κλαρί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι αλήθεια ότι υπήρχε έλλειμα στο ταμείο του δήμου και κατηγορεί ο αποστολακης τον Σολδάτο ; Νίκο πρέπει να απαντήσεις να ξέρεις ο κόσμος .δε μπορεί ο αποστολακης να σε εκβιάζει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς 9:06 μμ

    Αν το σχόλιο είναι προβοκατόρικο η απάντηση μου είναι, δυστυχώς η πολιτική βλακεία σας δεν έχει όρια αναγνώστη. Το μόνο θετικό ίσως που διακρίνω είναι ότι διαβάζετε τα άρθρα μου. Να συνεχίσετε να τα διαβάζετε , θα σας κάνει πολύ καλό. Πάντως δεν δικαιούστε να μου λέτε να μην μιλάω. Αν αυτό επιθυμείτε, μάταιος ο κόπος σας.

    Αν είσαι ένας ή μία από τους συνυποψηφίους μου στις δημοτικές εκλογές του 2014 σου λέω το εξής. Κατέβηκα ως συνεργαζόμενος με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Η πρωτοβουλία ήταν δική μου. Δεν έθεσα κανένα όρο και δεν μου τέθηκε κανένας όρος. Μέλος του ΚΚΕ ούτε ήμουν, ούτε είμαι. Τη Δευτέρα μετά το πρώτο γύρο των εκλογών τη θέση μου την είπα ενώπιον όλων σας. Ο κ Φερεντίνος ως εκφραστής της πολιτικής της προηγούμενος Δημοτικής αρχής έπρεπε να χάσει. Πολιτικός Πόντιος Πιλάτος ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ και ποτέ ως πολιτικό πρόσωπο ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΜΥΣΤΙΚΑ.

    Ακόμη και τότε που ήμουν μέλος κόμματος ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΣΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ αν δεν συμφωνούσα. Όπως και στο συνδικαλιστικό κίνημα ΨΗΦΙΖΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.
    Ήμουν και είμαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ χωρίς ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.

    Η ανακοίνωση που αναφέρεις τονίζει και το εξής
    Οποιος τολμήσει και ακολουθήσει τη ίδια πολιτική με τη προηγούμενη δημοτική Αρχή θα χάσει τον ύπνο του.

    Τέσσερα χρόνια τώρα δίνω αγώνα ενάντια στη πολιτική Αποστολάκη και της Δημοτικής του ομάδας. Εσύ πού είσαι; Ακόμη και όταν δέχθηκα εννιά επιθέσεις , ούτε ένα τηλέφωνο ανθρώπινης έστω συμπαράστασης δεν μου έκανες.

    Σε κάθε περίπτωση ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΩ. Ενοχλείσαι για αυτό; Δικό σου πρόβλημα.
    Παρότι που με στενοχώρησες θα σου χαρίσω ένα βιβλίο μου μόλις κυκλοφορήσει. Σε περιμένω να το παραλάβεις. Εκεί θα πούμε πολλά.

    Μέχρι τότε βγες επώνυμα και κάνε πολιτική κριτική στο Δήμαρχο Αποστολάκη και τη δημοτική του ομάδα και στη πολιτική της μείζονος αντιπολίτευσης. Γιατί κρύβεσαι;

    Μέχρι τότε πάρε θέση για τα θέματα των άρθρων μου.

    Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δασκαλε σου εχω βρει και τελειο τιτλο καθως κι εξωφυλλο για το νεο σου βιβλιο. θα το δημοσιευσω προσεχως...

    Παλιακός Ακαρνάνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Tόσα χρόνια μας δουλεύουν ότι δεν θα πληρώσουμε. Εμείς τους ψηφίζουμε και αυτοί κονομάνε. Ευτυχώς που βρέθηκε ο Κώστας και μας άνοιξε τα μάτια. Να είσαι καλά Κώστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι μαγαζάτορες της παραλίας στη Βόνιτσα πόσα χρωστάνε Δήμαρχε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δάσκαλε σου πάει ο ρόλος της αντιπολίτευσης, γιατί τα ίδια θα έκανες αν βρισκόσουνα αντιμέτωπος με τα προβλήματα κυρίως τα επείγοντα. Κάτσε εκεί που σου πάει καλλίτερα και άσε εμας να προχωράμε μπροστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εσυ με το καλλιτερα σου εχω πει πρωτον να μαθεις συγχρονη ορθογραφια (καλυτερα) και δευτερον να μην παρεμβαινεις οσο εχεις συμφερον απο το δημο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 2:17 μμ Το φαγοπότι σε λίγο τελειώνει. Θα πληρώσετε όμως το λογαριασμό. Ο πέλεκυς της δικαιοσύνης θα είναι βαρύς. Γυρίστε όπως η Πανάγιω και ο Σπέκας τα λεφτά στα ταμεία του Δήμου. Είτε θέλετε είτε όχι τελειώσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα ποδήλατα είναι ένα από τα πολλά παντελονιάσματα. Υπερτιμολογήσεις κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ναι η παναγιω σας τ εφαγε σα δεν ντρεπεστε λιγο δεν βλέπετε το δημο που έχει γίνει ένα απέραντο εργοτάξιο και εσεις το χαβά σας. Καθίστε λιγο ακομα και θα δείτε πολλα θα τριβετε τα ματια σας. Κ εσεις θα τους πάτε κι ολα στην δικαιοσύνη ο δημαρχος κ η ομάδα του περιμένουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 9:16 Nευράκια βλέπω. Η αλαζονεία και τα φαγοπότια τελειώνουν. Τώρα μιλάει ο εισαγγελεύς. Καλά ξεμπερδέματα. Γιατί δεν παίρνεις θέση για τα θέματα που θίγει ο Κώστας. Η Παναγιώ τί έκανε να εισπράξει Ο Δήμος; Eκείνο που έκανε ήταν να κόβει εικονικά τιμολόγια και να προστατεύει τους τσαμπατσίδες που δεν πληρώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 2:56μ.μ. πολύ άνετος είσαι. Λες και έχεις αποδείξεις για όλα όσα λες. Προχωρά στις απειλές σου τι κάθεσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έρχονται- ήρθαν κυκλώνες, θύελλες, νεροποντές. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω, 2:11 μμ και προτιμότερο να σιγάς παρά να μιλάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σκιαχκανε δεν θα πάνε στις εκλογες χαχα αι τρομαρα σας κακια τι σας περιμενει για αλλα 5 6 χρονακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο