Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Πολλά βιβλία πεταμένα έξω απο κάδο απορριμάτων στη ΒΟΝΙΤΣΑ | ΦΩΤΟ

        

    Μια φίλη μας αναγνώστρια αποτύπωσε με φωτογραφίες μία δυσάρεστη εικόνα σήμερα στη Βόνιτσα.
         Πιο συγκεκριμένα στο δρόμο που είναι μπροστά από τα ΙΕΚ Βόνιτσας, η αναγνώστρια μας αντίκρισε πεταμένα κάτω, κοντά σε κάδο απορριμάτων, πολλά σχολικά βιβλία (τα οποία όλα σχεδόν είναι καινούρια και σε κούτες) και προφανώς κάποιος ή κάποιοι τα πέταξαν.
       Είναι απορίας άξιο το γιατί δεν μπορούσαν να αξιοποιηθούν κάπως, σε κάποια βιβλιοθήκη, σε κάποια δομή ή τουλάχιστον θα μπορούσαν κάλλιστα να οδηγηθούν σε μια οργανωμένη διαδικασία ανακύκλωσης.
           Να τονίσουμε ότι φαινόμενο σαν κι αυτό προκαλεί θλίψη και αποτελεί δείγμα έλλειψης σεβασμού στο βιβλίο, που είναι πολύτιμο αγαθό...

Κρίμα τόσα βιβλία…





 

11 σχόλια:

  1. Αιρχωνται η κσενη κε αλειωνουν τω μπωλοιτιζμο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εσυ 5:43μ.μ αλλοιώνεις την γραμματικη μας. Αν μπορει καποιος, ας μας κανει μεταφραση. Επιτελους μαθετε πρωτα γραμματικη και μετα σχολιαστε εδώ μεσα. Μας εχετε βγαλει τα ματια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αδελφέ εσυ έπρεπε να πας να τα πάρεις τα βιβλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποιος πρέπει να είναι υπόλογος και υπεύθυνος αλλά ποιός θα τον ελέγξει ; σε αυτή τη χώρα του ωχαδερφισμού ; Πλήρωνε κορόιδο τις αυθαιρεσίες του κάθε τυχάρπαστου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για το πλιατσικο στο Δημοτικο δεν λεει κανενας τιποτα μπηκαν Σαββατοκυριακο ανοιξαν τσαντες μαθητων και κλεψανεωραιος ο Δημος μας αφηνουμε και κατασκηνωνουν ακριβως απο πισω που πανε τα παιδια σχολειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο 10:52 ΜΑΣ ΤΟ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΑΤΙ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΙΕΚ?ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο 10:52 ΜΑΣ ΤΟ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΑΤΙ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΙΕΚ?ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς 8:27π.μ. βρε ανιδεε άνθρωπε που θες να σχολιάσεις κι από πάνω. Ποιος ευθύνεται που έμεινε το παράθυρο ανοιχτό στο σχολείο? Ποιοι φεύγουν τελευταίοι από εκεί μέσα? Η καθαρίστρια και οι δάσκαλοι του ολοήμερου. Παιδιά παίζουν μέσα στο δημοτικό μέχρι τις 11 το βράδυ, ανεξέλεγκτα από γονείς. Το τζαμι από το πέτρινο ποιοι το έσπασαν? Αυτή είναι η παιδεία. Κι όσο για τους Ρομα που λες ότι κατασκήνωσααν, αυτοί ήρθαν τη Δευτέρα το πρωί και έφυγαν το μεσημέρι. Μέχρι την Κυριακή το βράδυ που περάσαμε από το δρόμο αυτό δεν υπήρχαν εκει. Άρα κάποιοι άλλοι είναι υπεύθυνοι και μην κάνεις εσύ πλιατσικο. Καποιοι εδώ μέσα λέτε αλλά για αλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βρε κομπλεξικέ 8:27 που θίχτηκες τόσο εσύ που σε πρόσβαλε αυτό που λέω , δείχνει και το επίπεδο σου , εάν είχες το μυαλό να καταλάβεις δεν θα το έλεγες. Και για να σου εξηγήσω να το καταλάβεις επειδή είσαι λίγος εννοώ όλους όσους εμπλέκονται σε αυτό και μη μου λες για τους ρομα ότι μόνο εκείνο το βράδυ ήταν εκεί , αλλά υπονοείς ότι τα παιδιά που παίζουν τα κάνουν αυτά, έχουμε μαζέψει όλους τους ρωμα για ψήφους και θα μας κρίνεις τώρα εσύ επειδή σου θίξαμε τα συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και στο κάτω κάτω βρε εξυπνάκια 8:27 τι χρωστάνε οι γονείς που ξοδευτήκαν για να πάρουν στα παιδιά τους τετράδια τσάντες και μολύβια να ανέχονται την ανευθυνότητα κάποιον , ποιος είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια των κτιρίων και των εγκαταστάσεων, ελπίζω να μην είσαι εκπαιδευτικός , ρωτάς εσύ, που είσαι ειδήμονας και παντογνώστης, εάν αυτές οι οικογένειες μπορούν να αναπληρώσουν τις οποίες ελλείψεις δημιουργήθηκαν? Έχεις το θράσος να μας πεις πότε και πως θα σχολιάσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο δημοσιογράφος "ο Θεός να τον κάνει"
    Πρέπει να ενημερωθεί ότι αν θέλει να λέγετε επαγγελματίας πρέπει να ψάχνει για αυτά που γράφει.. το συγκεκριμένο είναι σκέτη κακοήθεια από την πρώτη μέχρι την τελευταία λέξη! Τα βιβλία είναι αποσυρμενα και άχρηστα πλέον για το οτιδήποτε για αυτό και ο διευθυντής μαζί με τους καθηγητές του επαγγελματικού Λυκείου Βόνιτσα έβγαλαν τα βιβλία από την βιβλιοθήκη του σχολείου, τα τοποθέτησαν μπροστά απο τον κάδο σκουπιδιών και κάλεσαν άνθρωπο από την ανακύκλωση της Λευκάδας να έρθει να τα πάρει!
    Γιατί είναι γνωστό σε όλους τους κατοίκους πως δεν υπάρχει ούτε ένας κάδος ανακύκλωσης σε ολόκληρη την Βόνιτσα γιατί οι υπεύθυνοι μάλλον κοιμούνται όρθιοι!
    Άνοιξε λοιπόν τα μάτια σου και το μυαλό σου να σκεφτείς πριν αρχίζεις να βγάζεις την χολή σου και να κατηγορείς ανθρωπους που κάνουν ότι καλύτερο μπορούν.. ξεκινά λοιπόν να γράφεις για αυτούς που φταίνε πραγματικά!

    Μαθήτρια Γ τάξης επαγγελματικού Λυκείου Βόνιτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο