Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Aπίστευτος λογαριασμός του νερού σε μια φοιτήτρια -Για σπίτι 40 τ.μ (φωτο)


Δεν πίστευε στα μάτια του ένας πατέρας από το Ηράκλειο Κρήτης, όταν έλαβε τον λογαριασμό του νερού για το φοιτητικό σπίτι της κόρης του.
Όταν άνοιξε τον φάκελο δε φανταζόταν ποτέ το ποσό που θα του ζητούσε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και αποχέτευσης για ένα σπίτι ούτε 40 τμ.
Κι όμως η Επιχείρηση του ζητά να πληρώσει για κατανάλωση νερού το τρελό ποσό των 3.645 ευρώ.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που παρουσιάζει το cretapost πρόκειται για κατανάλωση νερού που έγινε το χρονικό διάστημα από 8 Μαΐου έως 8 Αυγούστου. Σύμφωνα με τους υπαλλήλους που έκαναν την μέτρηση η νεαρή φοιτήτρια κατανάλωσε 1.193 κυβικά νερού.
Η κόρη του κ. Νίκου σπουδάζει στην Ρόδο. Από κει εστάλη ο λογαριασμός καθώς έχει δηλώσει στην δημοτική επιχείρηση της Ρόδου, την δ/νση του στο Ηράκλειο.
Τώρα, όπως τόνισε στο cretapost, είναι υποχρεωμένος να ταξιδέψει μέχρι την Ρόδο προκειμένου να επισκεφτεί τα γραφεία της ΔΕΥΑΡ και να ζητήσει από τους υπαλλήλους να βρουν το λάθος.
«Σίγουρα πρόκειται για λάθος γιατί δεν είναι δυνατόν ένα άτομο να κατανάλωσε τόσα κυβικά νερού. Θα πρέπει οι υπάλληλοι να διορθώσουν το λογαριασμό».
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι προηγούμενοι λογαριασμοί δεν ξεπερνούσαν το ποσό των 40 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο