Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Ο ΣΥΡΙΖΑ για το ποια πρόσωπα θα στηρίξει στους δήμους της Αιτωλοακαρνανίας

            Με αφορμή τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών αναφορικά με τα τα πρόσωπα που θα είναι πιθανόν να στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, από τη Νομαρχιακή του κόμματος, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

         «Η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας εργάζεται για την δημιουργία ευρύτερων προοδευτικών συνεργασιών, το προγραμματικό πλαίσιο των οποίων θα κινείται στους παρακάτω άξονες:
1. Την ευρύτερη δυνατή συμφωνία για το ρόλο της Αυτοδιοίκησης στο πολιτικό – διοικητικό σύστημα της χώρας, σε συνδυασμό με τις μεταρρυθμίσεις που θα προωθήσουμε για τους ΟΤΑ, με την ενίσχυση της δημοκρατίας και με την συμμετοχή των δημοτών.
2. Την συμφωνία σε ένα αναπτυξιακό σχέδιο που θα παίρνει υπόψη του τις προτάσεις και τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών που αποτυπώθηκαν στη διαβούλευση των αναπτυξιακών συνεδρίων με σεβασμό σε περιβαλλοντικά- οικολογικά ζητήματα...........



3. Θα έχει μέτωπο απέναντι στον νεοφιλελευθερισμό, στην ακροδεξιά, το φασισμό, τη διαφθορά, τη διαπλοκή και θα υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα.
4. Την συνεννόηση για την άσκηση κοινωνικής πολιτικής (υγεία, παιδεία, αλληλεγγύη) με ευαισθησία και αποτελεσματικότητα προς τους δημότες, που θα προτάσσει την αναγκαιότητα της αλληλεγγύης προς όλους.
5. Την θεσμοθέτηση της τακτικής λογοδοσίας των αιρετών.
6. Την χρηστή και διαφανή διαχείριση του δημοσίου χρήματος.
          Οι τελικές επιλογές μας θα να είναι αντικείμενο διαβουλεύσεων των παραταξιακών μας σχημάτων, συζητήσεων με τους συμμάχους μας και ζύμωσης μέσα στις τοπικές κοινωνίες.»

https://www.agriniopress.gr

12 σχόλια:

  1. Πότε έγιναν αυτά τααναπτυξιακά συνέδρια και εμείς δεν πήραμε μυρουδιά ; Εκτός κι αν έγιναν σε στενό οικογενειακό κύκλο που δημιουργεί ερωτήματα. Που να βρει άλλωστε περισσότερους για διαβούλευση. Όλα τα υπόλοιπα είναι πομφόλυγες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΟ.3 ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ,ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΧΤΗΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΚΑΤΕΒΗΤΕ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΤΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο Π.....Σ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΜΩΣ ΜΑ ΚΟΥΤΟΠΟΝΥΡΙΑ ΝΑ ΡΗΞΕΤΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΣΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ,ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΑΚΗ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕ 1ΜΥΡΙΟ ΝΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ,ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ Ν 3 ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ ΟΣΟΙ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΦΟΡΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά τη χώρα, σειρά έχουν οι δήμοι και οι τοπικές κοινωνίες. Και μη χειρότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ακομη και να υπηρχε (ουτε θαυμα του 21ου αιωνα δεν θα ηταν) Συριζαιος αυτονομος (που λεμε τωρα) , πιστευετε οτι θα συμφωνουσε σε αυτα που λετε (η μαλλον γραφετε) . Οχι (οτι εγω προσωπικα) διαφωνω σε κανα δυο παραγραφους αλλα ποιος θα τα εβαζε στο προγραμμα του οταν ηξερε οτι τιποτε (πλην ενος σοβαρου) δεν θα ισχυε η καλυτερα τιποτε δεν θα μπορουσε να πραγματοποιησει
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δημοκρατια εχουμε ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ δεν σου λεει κανενας τιποτα
      τι προτείνεις

      Διαγραφή
  5. σας αρεσει ή οχι παλι ο συριζα θα ειναι κυβερνηση. ο λαος επαθε και εμαθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σας αρεσει η οχι παλι ο συριζα θα ειναι στο προσκηνιο και ετσι πρεπει. παρτε σοδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σας αρεσει η οχι παλι ο συριζα θα ειναι στο προσκηνιο και ετσι πρεπει. παρτε σοδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς 10.25
      Αν ο λαος ξαναβγαλει ΣΥΡΙΖΑ τοτε ειμαστε αξιολυπητοι....
      αλλα δεν ειναι απιθανο, οταν εχει συνηθισει να τρωει σανο τοσα χρονια

      Διαγραφή
  8. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΝΙΚΑ. ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ. ΓΚΟΟΥ ΧΟΜ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΓΙΝΑΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Περιμενουμε απο τον ΣΥΡΙΖΑ να δωσει απαντησεις στις υποσχεσεις που εδωσε και οχι να πανηγυριζει προκλητικα την ωρα που οι πολιτες πιεζονται και η οικονομια ακομα δεν μπορει να συνελθει. Ας βρει κατι αλλο απο την καραμελα ο,τι "για ολα φταινε οι αλλοι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΝΤ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΡΕΛΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο