Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Νεκρός πυροσβέστης στις Σέρρες! Αδιανόητη τραγωδία εν ώρα καθήκοντος (ΦΩΤΟ)


Μια ανθρώπινη ζωή, ένας πυροσβέστης χάθηκε τόσο άδικα το βράδυ της Παρασκευής, 28.09.2018, στις Σέρρες. Ο πυροσβέστης «έπεσε» εν ώρα καθήκοντος, βυθίζοντας στην θλίψη την οικογένειά του και τους συναδέλφους του.

Πώς έχασε την ζωή του ο πυροσβέστης

Οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως όλα συνέβησαν στο Λιμνοχώρι Σερρών. Εκεί όπου ξέσπασε μια φωτιά σε ξερά χόρτα, για την οποία κλήθηκε η Πυροσβεστική.
Οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα έφτασαν στο σημείο και επιχείρησαν για την κατάσβεση. Ένας εξ αυτών ήταν και ο άτυχος πυροσβέστης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας πάτησε ένα καλώδιο υψηλής τάσης, το οποίο είχε πιθανότατα κοπεί από τους ανέμους που έπνεαν στην περιοχή.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως βρήκε ακαριαίο θάνατο, από τα χιλιάδες βολτ που «χτύπησαν» το κορμί του.

Θρηνούν για την απώλεια του συναδέλφου τους οι πυροσβέστες

Λίγες ώρες μετά το τραγικό συμβάν, στο οποίο ο 44χρονος πυροσβέστης έχασε την ζωή του, το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο του πυροσβεστικού υπαλλήλου.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:
«Σήμερα (28.09.2018), τις απογευματινές ώρες, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε καλαμιώνα, έχασε τη ζωή του ο Πυρονόμος Σάββαρης Σάββας, 44 ετών, στην περιοχή Λιμνοχώρι του δήμου Ηράκλειας του νομού Σερρών. Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του πυροσβεστικού υπαλλήλου θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση».
Μάλιστα, έγινε σχετική ανάρτηση και στον λογαριασμό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Twitter.
Δείτε την ανάρτηση
Πυροσβεστικό Σώμα@pyrosvestiki
Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο