Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Έγινε κι αυτό στη ΒΟΝΙΤΣΑ! Αγροτικό συγκρούστηκε με αγελάδα (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)




           Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στην Ε.Ο. Αμφιλοχίας- Βόνιτσας, όταν αγροτικό όχημα που κινούνταν προς Βόνιτσα στο ύψος της Κουκουμίτσας, συγκρούστηκε με αγελάδα, η οποία διέσχιζε κάθετα το οδόστρωμα.
      Από την σύγκρουση τραυματίστηκε το ζώο και προκλήθηκαν υλικές ζημίες στο όχημα. Το ζώο είχε σκουλαρίκι και εντοπίστηκε ο ιδιοκτήτης του από την Αστυνομία..............











geraki-vonitsas.blogspot.com
http://sinidisi.gr/


5 σχόλια:

  1. Ζήτημα χρόνου ήταν.Αυτα τα ζώα εκεί και στο δρόμο Πάλαιρος Μύτικα κάποιον θα σκοτώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απο οποία μερια και αν ειναι ειτε απο παλαιρο είτε απο την αλλη ... φερει ευθυνη ο ιδιοκτητης ζωου , πρωτον γιατι διμηουργησε ατυχημα απο αμελεια .... ας πουμε .. υλικες ζημιες και εκθεση του ζωου σε βαρυ τραυματισμό , ποιος ειπε οτι οταν εκθετεις ενα ζωο σε κίνδυνο δεν εχεις συνέπειες απο τον νόμο ?/ αλλα μετα απο ενα μηνα παλι τα ιδια θα γινουν εκει ... αν ομως σε δαγκωσει σκυλος ο νομος τρεχει τον ιδιοκτήτη και δεν φτανει .. αν ηταν μοτοσυκλετα εκει ?? τουλαχιστον απο σκυλο μπορει να γλυτωνε.. με δαγκωματιες ......απο το βουνο μπροστα του δυσκολο .. θα ειχε μείνει εκει .. ενα καλο πρόστιμο ..( την χρονιαια επιδότηση που παίρνει απο το γελαδι ) πιστευω οτι θα επαναφερει τον ιδιοκτητη στην πραγματικοτητα .. + τις ζημιες του αυτοκινήτου . να δουμε.. την επομενη ποσο καλα θα μαντρώσει τα ζωα του ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με μσκάρ τράκαρε ή με γιδ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τό ενα το ζωο δεν φταιει η γελάδα.
    Το γελαδι το μεγάλο φταιει με το αυτοκίνητο.☺☺☺☺

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο