Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Ο ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ 2015 εκτός έδρας νίκη μεσα στον Α.Ο. ΠΛΑΓΙΑΣ με 0-1





ΑΠΟ gosports.gr

         Διεξήχθη χθες Σάββατο 29/9/18 και ώρα 16:00 στο γήπεδο Πλαγιάς ο αγώνας της 2ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ανάμεσα στον γηπεδούχο Α.Ο. Πλαγιάς και τον φιλοξενούμενο ΠΑΣ Θύελλα 2015, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με το τρίποντο μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μήτση.......


  
    Στο αγωνιστικό κομμάτι οι δυο ομάδες μοίρασαν τα ημίχρονα με το πρώτο να ανήκει στους φιλοξενουμένους όπου μόλις στο 14΄ειχαν καλή ευκαιρία με τον Ζοτάι ενώ στο 36΄ο Μήτσης με ένα καλό σουτ προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Καταγή. Στο 38΄πάλι ο Ζοτάι στο προσκήνιο αλλά και εκεί η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι με το σκορ να παραμένει στο 0-0. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τους γηπεδούχους να βρίσκονται και να απειλούν στο 42΄όταν ο Παξινός μετά από λάθος της άμυνας της Θύελλας προσπάθησε να στείλει την μπάλα στο κενό τέρμα αλλά με τον Μήτση να προλαβαίνει και να την διώχνει κρατώντας το 0-0.

            Στα πρώτα δευτερόλεπτα του δευτέρου ημιχρόνου ο Χαϊδάκης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή της Πλαγιάς με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα και με τον Μήτση να νικάει τον Καταγή και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του (0-1)
        Μετά το γκολ η Πλαγιά κυνήγησε κάθε φάση και μάλιστα βρέθηκε μια ανάσα από την ισοφάριση στο 68΄με κεφαλιά του Σταμουλάκη Σ. και στο 72’  με κεφαλιά του Καταγή Ε. αλλά χωρίς να καταφέρουν να φέρουν το ματς στα ίσια και το σκορ να παραμένει στο 0-1 με την θύελλα να αποδρά μέσα από την Πλαγιά με τους τρεις πόντους της αγωνιστικής.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ: ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ – ΠΑΤΣΗΣ

Α.Ο. ΠΛΑΓΙΑΣ (ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ): ΚΑΤΑΓΗΣ Π, ΚΟΚΟΛΗΣ, ΒΕΡΥΚΙΟΣ, ΜΑΧΑΛΙΩΤΗΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ Ε, ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ Θ (ΠΑΞΙΝΟΣ Ν. 37΄), ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ Δ, ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ Γ, ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ Σ, ΜΩΡΑΙΤΗΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ Β (ΜΑΧΑΛΙΩΤΗΣ Β 70΄).

ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ 2015 (ΣΤΑΣΙΝΟΣ): ΣΤΑΣΙΝΟΣ, ΠΑΤΣΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ (ΔΡΙΒΑΚΟΣ 88΄), ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΜΗΤΣΗΣ, ΖΟΤΑΙ, ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ, ΛΙΟΤΣΟΣ, ΑΡΙΔΑΣ (ΑΨΟΜΩΤΟΣ 79΄), ΧΑΙΔΑΚΗΣ, ΛΑΓΟΠΑΤΗΣ.






















Πηγή: https://gosports.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο