Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Δήμαρχε κ. Αποστολάκη, Επικεφαλή της Μείζονος Αντιπολίτευσης ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ!!

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Τα πάντα στη δημοσιότητα!
Πάρτε το μέλλον του Δήμου στα χέρια σας!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ...

  Δήμαρχος κ. Αποστολάκης, Mία τετραετία αδιαφάνειας, ρουσφετιού, ανελέητης κατασπατάλησης του Δημοτικού χρήματος, σχεδόν μηδενικού αναπτυξιακού έργου, τα πάντα στην υπηρεσία της επανεκλογής. Παταγώδης αποτυχία.
      Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ  Φερεντίνος  πολιτικά ανύπαρκτος.Παταγώδης αποτυχία.

ΜΕΡΟΣ  ΤΡΙΤΟ
(Παρακαλώ τον αναγνώστη να διαβάσει τα δύο πρώτα μέρη του άρθρου πριν ξεκινήσει την ανάγνωση του τρίτου μέρους).

-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ: 
-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ: 

  -ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ απ0  ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
       Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση,  γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.

ΕΝΟΤΗΤΑ  ΕΝΑΤΗ
        Το έτος 2017 το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου εξέδωσε γύρω στα πεντακόσια (500) Χρηματικά Εντάλματα Πληρωμής που αφορούσαν δαπάνες με απευθείας αναθέσεις. Στον Επίτροπο της ΠΕ Αιτ/νιας πήγαν για έλεγχο τέσσερα (4)!!!!. Ένα από αυτά τα τέσσερα ποσού 18.000 ευρώ δεν το υπογράφει ο Επίτροπος
      Ο δικαιούχος βέβαια τα χρήματα του τα εισέπραξε κατόπιν της διαταγής πληρωμής 02/2018 του Ειρηνοδικείου Βόνιτσας όπως φαίνεται στο παρακάτω ΧΕΠ. Σέβομαι την απόφαση της Δικαιοσύνης και φυσικά δεν κάνω κριτική στο δικαιούχο εργολάβο, όπως πάγια πράττω για οποιοδήποτε εργολάβο ή προμηθευτή. Κρίνω ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ..........





               Κατόπιν των ανωτέρων, Καλώ το Δήμαρχο κ Αποστολάκη Γεώργιο  και το Πρόεδρο του ΔΣ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης κ. Αποστολάκη Παντελή να ενημερώσουν το Δημοτικό Συμβούλιο και τους Δημότες τους ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο Αναπληρωτής ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ το παραπάνω ΧΕΠ. Αν δεν το πράξουν ΚΑΛΩ τον οποιοδήποτε Δημοτικό Σύμβουλο  να θέσει το θέμα εκτός ημερησίας διάταξης στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο.

          Σε ότι με αφορά αυτά που αισθάνομαι δεν τα γράφω για ευνόητους λόγους. Ένα μόνο δεσμεύομαι αγαπητοί αναγνώστες, ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ όλα αυτά ΘΑ ΤΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ και θα ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΝ. Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΕΝΟΤΗΤΑ 10
Ο Νόμος για το Καλλικράτη αναφέρει:
1)-ΑΡΘΡΟ 14 Κωλύματα και ασυμβίβαστα.
Παράγραφος 3: Δεν μπορούν να εκλεγούν ή να είναι δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι δημοτικής ή τοπικής κοινότητας ή εκπρόσωποι της τοπικής κοινότητας:
Α.-Όποιοι συνδέονται με το δήμο ή τα νομικά τους πρόσωπα, εκτός από τους συνδέσμους, με σύμβαση προμήθειας, εκτέλεσης δημοτικού έργου, παροχής υπηρεσιών, παραχώρησης δικαιώματος εκμετάλλευσης δημοτικού έργου ή δημοτικής υπηρεσίας με αντικείμενο αξίας πάνω από πέντε χιλιάδες ( 5.000) ευρώ ετησίως.
2)-ΑΡΘΡΟ 75. Λειτουργία της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Άρθρο 9.-Μέλος της επιτροπής δεν μπορεί να μετάσχει στη συζήτηση ενός θέματος εφόσον ο ίδιος ή συγγενής του έως το δεύτερο βαθμό εξ αίματος ή εξ αγχιστείας έχει υλικό ή ηθικό συμφέρον. Απόφαση που έχει ληφθεί κατά παράβαση της διάταξης αυτής είναι άκυρη. Το μέλος που έλαβε μέρος στη συνεδρίαση διαπράττει σοβαρή παράβαση καθήκοντος και τιμωρείται με την ποινή της αργίας.
               Οι πάντες γνωρίζετε τόσο τη προηγούμενη όσο και τη τωρινή Δημοτική περίοδο τα δύο άρθρα αυτά ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ. Με δικές μου καταγγελίες τέσσερις Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι οποίοι εκλέχτηκαν στις εκλογές του Μάη του 2014, έχουν παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο των ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού. Βέβαια θα σεβαστώ την οποιαδήποτε απόφαση του Πειθαρχικού αλλά ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΘΑ ΠΟΥΜΕ και ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ  ΠΟΛΛΑ. Λιγάκι υπομονή. 

        Επίσης ένα από τα παραπάνω άρθρα έχει παραβιαστεί από Πρόεδρο τοπικού συμβουλίου  Κοινότητας, της τωρινής Δημοτικής Περιόδου.
    Δήμαρχε κ. Αποστολάκη, Αναπληρωτή Δήμαρχε και Αντιδήμαρχε Οικονομικών κ. Στούπα, Επικεφαλή της Μείζονος Αντιπολίτευσης, πρώην Αναπληρωτή Δήμαρχε και πρώην Αντιδήμαρχε Οικονομικών κ Φερεντίνο ενώ γνωρίζατε και γνωρίζετε τα παραπάνω γιατί ΕΠΙΤΡΕΠΑΤΕ και ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ να ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ; 
 AΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ   ΠΟΛΙΤΙΚΑ εννοείτε.
Τα συμπεράσματα μου αγαπητοί αναγνώστες τα  έχω βγάλει. Παρακαλώ βγάλτε και εσείς τα δικά σας.

ΕΝΟΤΗΤΑ 11
Για δύο παιδικές χαρές πληρώσαμε 240.396,12 ΕΥΡΩ!!!!! 
-Υπάρχουν Δημοτικοί Σύμβουλοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων;
                                                  
       Την Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014 ο τότε Δήμαρχος Ακτίου- Βόνιτσας κ. Σολδάτος υπογράφει Σύμβαση Προμήθειας ποσού 240.396,12 Ευρώ με μία εταιρεία για την υλοποίηση του υποέργου "Προμήθεια και Εγκατάσταση Οργάνων και Ελαστικών Πλακιδίων Ασφαλείας Παιδικών Χαρών στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας" της πράξης "Ανάπλαση Δημοτικής Κοινότητας Βόνιτσας προς Άγιο Δημήτριο Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας".

-Την 23η-12-2015 και την 29η-12-2015 ο Δήμος με δύο χρηματικά εντάλματα συνολικής αξίας 240.396,12 ευρώ!!! συνοδευόμενα προφανώς από τα απαραίτητα παραστατικά πληρώνει την εταιρεία.

-Την 10-2-2016 κάνω μία αίτηση με θέμα "Ενημέρωση για παραλαβή και καλή εκτέλεση έργων στο Δήμο μας".

-Στην αίτηση μου απαντά ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης με το έγγραφο Αριθ Πρωτ 1678 και ημερομηνία 22-2-2016. Παρακαλώ διαβάστε την απάντηση:



        Με νοητικές ακροβασίες ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης αποφαίνεται για την μη ύπαρξη έννομης σχέσης μου και το αίτημα μου για χορήγηση των εγγράφων το απορρίπτει. 
     Φυσικά για τις παιδικές χαρές που έγινε το έργο δεν απαντά. Τυχαία; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.
   Δήμαρχε κ. Αποστολάκη ο κάθε Δημότης έχει έννομο συμφέρον για το πού, πως και πόσα χρήματα ξοδεύει ο Δήμος. Επιπρόσθετα τα έργα γίνονται για να καλυτερεύσει η ζωή μας.
       Το γιατί απαντάτε με αυτό τον τρόπο δεν γνωρίζω. Σας πληροφορώ όμως ότι ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΦΥΡΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ. Ο Δήμος λειτουργεί σύμφωνα με τους νόμους. Επιπρόσθετα στη Δημοκρατία την εκάστοτε εξουσία ελέγχει η αντιπολίτευση.
       Εκείνο που καταλαβαίνει κάποιος από την απάντηση σας είναι ότι κάτι ΦΟΒΑΣΤΕ. Ο χρόνος θα το φανερώσει. Μην ξεχνάτε ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ. 
      -Θα παρακαλούσα τους Δημότες και κυρίως τους κατοίκους της Βόνιτσας να δουν τη παιδική χαρά δίπλα στον Άγιο Δημήτριο και να βγάλουν τα συμπεράσματα τους.

ΕΝΟΤΗΤΑ 12.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
     Mία εταιρεία είναι ανάδοχος του έργου "Ανάπτυξη και εφαρμογή ψηφιακών υπηρεσιών στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας". 
     Την 30η Μάη 2013 ο πρώην Δήμαρχος κ. Σολδάτος έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα ΑΙΧΜΗ που εκδίδεται στο Μεσολόγγι και κυκλοφορεί σε ολόκληρο το νομό. Ανάμεσα στα άλλα έχουμε.
Ερώτηση της δημοσιογράφου κας Βάσως Βήττα: 
-Από την επόμενη προγραμματική περίοδο τι περιμένετε ως δήμος;
Απάντηση του πρώην Δημάρχου: 
  -Αυτό που ψιθυρίζεται είναι ότι η επόμενη, θα είναι κυρίως σε υπηρεσίες. Ψηφιακή σύγκλιση, προγράμματα της κοινωνίας της πληροφορίας κλπ. Εμείς, εφόσον έχουμε λύσει τα βασικά μας προβλήματα, θα ανταποκριθούμε στις προσκλήσεις, υπάρχει ετοιμότητα, όπως είχαμε και σε αυτή που διανύουμε τώρα. Ήμασταν ο πρώτος Δήμος που υποβάλλαμε προτάσεις στην ψηφιακή σύγκλιση. Έχουμε φθάσει σε ένα σημείο που, για την εξυπηρέτηση του δημότη, θα πρέπει να δημιουργήσουμε ψηφιακές και ηλεκτρονικές υποδομές.

Ερώτηση της δημοσιογράφου κας Βάσως Βήττα: 
-Κατηγορηθήκατε ότι διαθέσατε υπερβολικά ποσά για ένα τέτοιο  ψηφιακό έργο…
Απάντηση του πρώην Δημάρχου:
  -Ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση του ΕΣΠΑ και δεν πρόκειται για κατασκευή ιστοσελίδας του Δήμου. Η ιστοσελίδα του δήμου μας είχε στοιχίσει 100 ευρώ.
Εδώ πρόκειται για ένα πακέτο υπηρεσιών εξυπηρέτησης των κατοίκων του δήμου και των 20 τοπικών κοινοτήτων και οικισμών. Το κακό θα ήταν αν ο δήμος δεν είχε ανταποκριθεί στην πρόσκληση.

ΣΧOΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ:
  -Είδατε και εξυπηρετηθήκατε, εσείς αγαπητοί Δημότες την 31 Αυγούστου 2014 που παρέδωσε ο πρώην Δήμαρχος από τις υπηρεσίες που αναφέρει; 
 -Είδατε και εξυπηρετηθήκατε από τότε που ανάλαβε ο κ Αποστολάκης μέχρι σήμερα; 

Εντάλματα Πληρωμής:
       Σύμφωνα με τα στοιχεία του αρχείου μου ο Δήμος πλήρωσε την εταιρεία ως ακολούθως. Παρακαλώ προσέξτε τις ημερομηνίες:
ΣΥΝΟΛΟ 386.424,69 ΕΥΡΩ !!!!!!!!!!!!!!

          Το ΔΣ με πλειοψηφία αποφασίζει την 7 Αυγούστου 2014 κατόπιν εισήγησης της απερχόμενης δημοτικής αρχής, παρακαλώ προσέξτε τρείς εβδομάδες πριν παραδώσει, τη παράταση προθεσμίας περαίωσης των συμβατικών εργασιών του έργου έως 29 Οκτωβρίου 2014. Παρακάτω απόσπασμα από την απόφαση του ΔΣ:
     Ο τότε Αντιδήμαρχος κ. Κομποτιάτης έκανε την εισήγηση του θέματος "Παράταση προθεσμίας περαίωσης για Ανάπτυξη και εφαρμογή ψηφιακών υπηρεσιών στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας".  
(ΔΕΙΤΕ,  ΑΔΑ  ΩΠ7ΥΩ6Ζ-ΗΣΞ)
Στην εισήγηση του επικαλέστηκε τους λόγους.
1.-Τεχνικοί  λόγοι. Λόγω καθυστέρησης απόκτησης σύνδεσης του προμηθευόμενου εγκατεστημένου εξοπλισμού με το δίκτυο Σύζευξης και το διαδίκτυο οδήγησε στην παράλληλη καθυστέρηση έναρξης της πιλοτής λειτουργίας της υλοποιημένης εφαρμογής και ταυτόχρονη αποτύπωση των αποτελεσμάτων πλήρους λειτουργίας. (Φάση 5 του έργου)
2.-Διαχειριστικοί λόγοι. Λόγω της διενέργειας των Αυτοδιοικητικών Εκλογών ξεκίνησαν με αρκετή καθυστέρηση οι ενέργειες δημοσιότητας οι οποίες αναμένεται να υλοποιηθούν στο αμέσως επόμενο χρονικό ( Φάση 6 του έργου)
3.-Άλλοι  λόγοι. Επιπλέον με βάση την εμπειρία μας από άλλα παρόμοια έργα προτείνουμε την επέκταση- συνέχιση των χρηστών/διαχειριστών πάνω στο δημιουργούμενο σύστημα ώστε να αποκτήσουν μεγαλύτερη εμπειρία και ευχέρεια πάνω στο υλοποιημένο σύστημα την οποία μεταφέρουν και θα την επικοινωνούν με τους πολίτες του Δήμου.
Το ΔΣ κατά πλειοψηφία (καταψήφισε ο κ Μωραΐτης Νίκος) ενέκρινε τη παράταση της προθεσμίας περαίωσης έως 29/10/2014. 

        Παρακαλώ μελετήστε το τρίτο λόγο για την παράταση περαίωσης. Τόσο καιρό τι έκαναν; Σε αυτούς τους μήνες θα γινόταν όλα αυτά; Προτιμώ να μην γράψω τις σκέψεις μου. Τα συμπεράσματα του τα έβγαλα . Βγάλτε και σεις τα δικά σας.

           Έχοντας κατά νου όλα τα παραπάνω την 10η Φεβρουαρίου 2016 κατέθεσα αίτηση προς τη προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας που ζητούσα ενημέρωση για τη παραλαβή, τη καλή εκτέλεση, το προϋπολογισμό του έργου ή υπηρεσίας που ανέφερα παραπάνω και επί πλέον ως Δημότης πως μπορώ να επωφεληθώ από τις υπηρεσίες.
     Πήρα απάντηση από το Δήμαρχο κ Αποστολάκη. Είναι η παρακάτω:


            Μήπως το εν θέματι αίτημα σας τυγχάνει απορριπτέο για το λόγο αυτόν, θυμίζει άλλες εποχές και υποκρύπτει ενοχές πολιτικές και όχι μόνο Δήμαρχε κ Αποστολάκη; Δεν είναι ιδιοκτησία σας ο Δήμος. Το άρθρο 6 του Κώδικα Διοικητικής διαδικασίας που επικαλείστε λέει ότι πριν απαντήσει η αρχή στον πολίτη τον καλεί σε συζήτηση για το αίτημα του.
          Τα άρθρα 4 και 5 του ΚΔΔ που επικαλείστε δεν σας δίνει το δικαίωμα να επικαλείστε το έννομο συμφέρον μου. Λένε όποιος ενδιαφέρεται για μια πληροφορία η αρχή απαντά.
        Και σας ρωτώ όταν δεν μπορώ να επωφεληθώ ως Δημότης των υπηρεσιών, που πλήρωσα ως φορολογούμενος,  έχω ή δεν έχω έννομο συμφέρον; -Βεβαίως και έχω και ΑΠΑΙΤΩ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.

-Δημοτικοί Σύμβουλοι πλειοψηφίας και μειοψηφίας ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ. 
-Σας καλώ να θέσετε το θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης προς συζήτηση και ενημέρωση των Δημοτών. 
-Τώρα μάθατε ένα από αυτά που ψηφίσατε κατά πλειοψηφία στους απολογισμούς του 2013 και 2014. Είστε υπερήφανοι για τη ψήφο σας; 
Κλείνω με ένα μήνυμα με πολλούς αποδεκτές: 
ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.

ΕΝΟΤΗΤΑ  13
          Αυτή είναι μία φωτογραφία από το Δημοτικό  πάρκο που βρίσκεται βορειοανατολικά του γηπέδου της Παλαίρου. Τη δημοσίευσα πάλι. Θα μπορούσα να δημοσιεύσω άλλη με βουβάλια στη θέση των προβάτων. Θα μπορούσα να δημοσιεύσω άλλη με σωρούς αμμοχάλικου και ένα μηχάνημα χωρίς πινακίδες χωρίς κανένα άλλο διακριτικό  έτοιμο να φορτώσει κατόπιν εντολής ποιού ή ποιών άραγε; 
      Oι Δημοτικοί Σύμβουλοι και κυρίως της Παλαίρου αισθάνονται άνετα με αυτή την απαράδεκτη κατάσταση;
    Δήμαρχε κ. Αποστολάκη, επικεφαλή της Μείζονος Αντιπολιτεύσης κ. Φερεντίνο στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα γίνει το Σεπτέμβριο στη Πάλαιρο έχετε το λόγο. ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ.
Σε ότι με αφορά, αγαπητοί αναγνώστες, τα συμπεράσματα μου τα έχω βγάλει. Βγάλτε και εσείς τα δικά σας.

Αγαπητοί Συνδημότες
Μέρα με τη μέρα το παραπάνω αίτημα για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας  καθίσταται αναγκαίο και επιτακτικό. 
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ- ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Ο ΔΗΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

 ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
-Την Πέμπτη 13-09-2018 θα δημοσιευτεί το τέταρτο μέρος του άρθρου.

20 σχόλια:

  1. Φοβερές αποκαλύψεις. Τις θάβουν γιατί εμπλέκονται και οι δύο. Ευτυχώς που ο Κώστας τα βγάζει στον αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νέρωνα θα καθίσεις στο σκαμνί και θα τιμωρηθείς παραδειγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σήψη, μπόχα, διαφθορά, διαπλοκή , παρανομίες. Και οι δύο σπίτια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 120.000 ευρώ μία παιδική χαρά. Να παρέμβει αμέσως ο εισαγγελεύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια ιστοσελίδα την πληρώσαμε 387.000 ευρώ. Και δυστυχώς κάποιοι κυκλοφορούνε ακόμα έξω. Λιάπη και Μωραΐτη έχετε το λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aυτοί που παρέλαβαν όλα αυτά αιρετοί και υπάλληλοι έχουν τεράστιες ευθύνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Oι απαντήσεις του Δημάρχου δείχνουν φόβο και πανικό. Κάτι θέλει να κρύψει. Κάποιους θέλει να καλύψει. Δεν αντιλαμβάνετε τα δικά του αμαρτήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας απαιτείστε να δημοσιεύσει ο Παντελής το έγγραφο του επιτρόπου που λέει γιατί δεν υπέγραψε το ένταλμα πληρωμής. Τότε θα μάθουμε τις παρανομίες που έκανε ο Παντελής, ο Φραδέλος, η Καρέλου και οι άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πήγαινε στον εισαγγελέα αυτές τις υποθέσεις που αναφέρεις Κώστα (γήπεδα ,παιδικές χαρές ,ιστοσελίδα ) τώρα όμως να γλυτώσεις τον κόσμο από αυτούς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. To πάρκο στη Ζαβέρδα που έχει μεταβληθεί σε στρούγκα και χωματερή πόσο στοίχισε; Kονόμες γερές για κάποιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κώστα μηπως άκουσες κάτι για την τρύπα στο δημο που άφησε ο Νικος; Για ψαξτο λίγο ...ο αποστολακης λέει στα καφενεία ότι θα τον κλείσει μέσα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς 6:16 μμ
    Φίλε αναγνώστη
    O Δήμαρχος κ Αποστολάκης έχει πει σε συνέντευξη του ότι παρέλαβε από το πρώην Δήμαρχο 3.000.000 ευρώ χρέος και άλλα 3.000.000 ευρώ απαιτήσεις από δικαστικές διαμάχες και δεν ξέρω που θα φτάσουν είπε.

    Κατέθεσα αίτηση με σχετικό ερώτημα προς την Οικονομική υπηρεσία του Δήμου. Ο Προϊστάμενος της Οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου μου είπε την 27/3/2018 ότι η αίτηση μου ουδέποτε πήγε στον ίδιο επίσημα.

    Ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης ουδέποτε έκανε τη δημόσια συνεδρίαση που λέγεται λογοδοσία του Δημάρχου.

    Αυτά για τώρα. Να είστε βέβαιος το ψάχνω χρόνια το θέμα.
    Ουδέν κρυπτό υπό τον ήλιο.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω το μεγάλο φαγοπότι που γίνεται. Έβλεπα τη παιδική χαρά δίπλα στον 'Αγιο Δημήτριο στη Βόνιτσα. Που να φανταστώ ότι την πληρώσαμε 120.000 ευρώ. Ρε με αυτά τα λεφτά αγοράζεις διαμέρισμα. Ντροπή σας που κυκλοφορείτε. Κώστα δεν σε ξέρω. Σε ευχαριστώ που μας ανοίγεις τα μάτια. Τιμάς το τίτλο του δασκάλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παντελή την έκανες τη βλακεία. Θα πληρώσεις. Σου έλεγα ο Κώστας θα αντέξει δεν με άκουσες. Καλά ξεμπερδέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πρώτα πρέπει να απολογηθεί ο Σολδάτος και μετά βλέπουμε. Είναι τελειωμένος πολιτικά και το ξέρει. Τώρα τι τον περιμένει , πάλι το ξέρει. Δυστυχώς για αυτόν δεν πρόσεξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εμείς εδώ στη Βόνιτσα τον περιμένουμε να του δώσουμε τα δώρα που μας έκανε στο δεύτερο γύρο των εκλογών του Μάη του 2014. Νικολάκη αν τολμάς κατέβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. H σαπίλα πρώην και νυν δεν έχει όριο. Ήρθε η ώρα να τελειώνουμε με αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Νέρωνας και η παρέα του έδιναν όπου ήθελαν τα έργα και τις προμήθειες με απευθείας αναθέσεις, οι ίδιοι τα παρελάμβαναν , οι ίδιοι υπέγραφαν τα χρηματικά εντάλματα , η αντιπολίτευση σπάνια πήγαινε στα Διοικητικά Συμβούλια. Αν δεν είναι έτσι ας βγούν Πανταζή, Τραυλός, Φραδέλος, Βέμη- Καρέλου να τα διαψεύσουν. Μιλάμε συνολικά στις μέρες τους γύρω στα 4.000.000 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στον 7 28 ναι αλλα εχουν κανει 4.000.000 δουλειες που έπρεπε κιόλας να πληρωθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γυρίστε πίσω στο ταμείο του Δήμου τα χρήματα από τα εικονικά τιμολόγια. Καλά ξεμπερδέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο