Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Καρδιολόγος από το Αγρίνιο έσωσε τη ζωή 62χρονου-οι φίλοι του τον ευχαριστούν

Μια παρέα ανδρών από το χωριό της Σπολάιτας Αγρινίου, εκφράζει μέσω του agriniopress.gr τις θερμές ευχαριστίες της στον καρδιολόγο Δημήτρη Πότσιο που με την άμεση επέμβαση του έσωσε τη ζωή του 62χρονου φίλου τους.....


Η παρέα είχε ξεκινήσει από την Σπολάιτα την Κυριακή με προορισμό την Ευρυτανία για την τέλεση μνημόσυνου. Στον δρόμο όμως και συγκεκριμένα κοντά στα Λεπιανά Ευρυτανίας, 62χρονος  επιβάτης του αυτοκινήτου αισθάνθηκε αδιαθεσία και έντονη δυσφορία. Είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο και οι φίλοι του σταμάτησαν πανικόβλητοι, όταν αμέσως μετά διαπίστωσαν πως ακολουθούσε στον ίδιο δρόμο με το αυτοκίνητο του ο γνωστός καρδιολόγος του Αγρινίου Δημήτρης Πότσιος.

Ο ιατρός πήγαινε και αυτός στο μνημόσυνο, σταμάτησε και αμέσως προσέφερε όλες εκείνες τις αναγκαίες και άμεσεςιατρικές φροντίδες ώστε ο 62χρονος να σωθεί. Μάλιστα, είχε στο αυτοκίνητο του καρδιολογικό εξοπλισμό κι έτσι προσέφερε περαιτέρω εξειδικευμένη φροντίδα, σωτήρια για τον άνδρα, που στη συνέχεια παρέλαβε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου και νοσηλεύεται.

Οι φίλοι του 62χρονου, επικοινωνώντας με το agriniopress.gr , ευχαριστούν τον καρδιολόγο Δημήτρη Πότσιο για την ευαισθησία και ευσυνειδησία που επέδειξε ως ιατρός και επιστήμονας, σώζοντας τη ζωή του 62χρονου.
agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο