Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Μηχανική βλάβη αεροσκάφους στο αεροδρόμιο του Ακτίου προκάλεσε την ακύρωση πτήσεων

           Μηχανική βλάβη προκλήθηκε στον πίσω τροχό ιδιωτικού αεροσκάφους, κατά την προσγείωση του στο αεροδρόμιο του Ακτίου, στο κέντρο του αεροδιάδρομου – Αυτό είχε σαν συνέπεια την ακύρωση πτήσεων. 

Αναλυτικά το δημοσίευμα του prevezabest.blogspot.com:
       Με τον καλύτερο τρόπο αντιμετώπισε το περιστατικό η Fraport Greece στο αεροδρόμιο του Ακτίου, άμεσες ενέργειες, επίβλεψη και συντονισμός.
      Ένα έκτακτο περιστατικό χθες βράδυ στο αεροδρόμιο του Ακτίου, προκάλεσε αναστάτωση που σαν αποτέλεσμα είχε την ακύρωση πτήσεων.
   Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του PrevezaBest, ένα ιδιωτικό αεροσκάφος, κατά την προσγείωση του στο αεροδρόμιο του Ακτίου, προκλήθηκε μηχανική βλάβη στον πίσω τροχό στο κέντρο του αεροδιάδρομου............



    Αυτό είχε σαν συνέπεια, ο πύργος να ενημερώσει για την ακύρωση προγραμματισμένων πτήσεων, αφού πρώτα έπρεπε να καθαριστεί πλήρως ο αεροδιάδρομος.
        Έτσι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αεροπορική εταιρία του αεροσκάφους στο οποίο προκλήθηκε η ζημιά, έστειλε από το εξωτερικό εξειδικευμένο συνεργείο προκειμένου να βγάλουν το αεροπλάνο από τον διάδρομο αλλά και για περαιτέρω ενέργειες.
      Μάλιστα, το αεροπλάνο που μετέφερε το συνεργείο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων και οδικώς μετέβησαν στο αεροδρόμιο του Ακτίου.
        Τέλος, πτήσεις οι οποίες ήτο να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο του Ακτίου, προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας και απο εκεί οι αεροπορικές εταιρίες φρόντισαν έτσι ώστε το επιβατικό κοινό να φτάσει στους προορισμούς τους.
        Καθολη τη διάρκεια του περιστατικού με το αεροπλάνο στο οποίο προκλήθηκε η βλάβη στον πίσω τροχό με αποτέλεσμα ο αεροδιάδρομος να παραμείνει κλειστός, οι άνθρωποι της Fraport Grecce είχαν τον συντονισμό, φρόντισαν για όλα, ενώ δικός της εξειδικευμένο προσωπικό, πραγματοποίησε εξονυχιστικούς ελέγχους στον αεροδιάδρομο προκειμένου αυτός να είναι απολύτως καθαρός για την πραγματοποίηση των προγραμματισμένων πτήσεων.

prevezabest.blogspot.com
https://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο