Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

«Φτερά» έκανε από την πρώτη μέρα στην Ελλάδα το iPhone των 1539 ευρώ!

«Φτερά» έκανε από τα καταστήματα το πιο ακριβό κινητό της Apple! Πιο επίκαιρο από ποτέ το «λεφτά υπάρχουν» του Γιώργου Παπανδρέου.
Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τα γεγονότα. Και τα γεγονότα είναι τα εξής. Το ΑΕΠ της χώρας έπεσε 25%, η χώρα έχει περάσει 3 μνημόνια αλλά τα νέα iphoe εξαντλήθηκαν.

Και τα γεγονότα λένε το εξής: χθες Παρασκευή κυκλοφόρησαν και έγιναν διαθέσιμα στην χώρα μας τα νέα κινητά της Apple. Τα iPhone XS και iPhone XS Max!
Εξαντλήθηκαν από τις πρώτες ώρες!
Και αυτό που σάρωσε μάλιστα σε πωλήσεις και σε ζήτηση δεν είναι το... φθηνό iPhone XS των 1229 ευρώ, αλλά το πολύ ακριβό μοντέλο, το iPhone XS Max των 1539 ευρώ!
 https://www.dikaiologitika.gr

5 σχόλια:

  1. Επιλογή του καθενός είναι να Πάρεις ότι κινητό θες ή αυτοκίνητο ή οτιδήποτε άλλο.. Αν έχεις το περνεις δεν έχεις δεν το παίρνεις..εγω είχα την δυνατότητα να πάρω. Ένα κινητό με 300 ευρώ πήρα με τόσα δεν είχα 1500

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και 300 ευρώ που έδωσες εσύ πολλά είναι. Νομιζω ότι δεν αξίζει να δίνει κάποιος τόσα λεφτά για κινητό, τη στιγμη μάλιστα που συνάνθρωποι μας παίρνουν τόσα για έξι ώρες εργασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι λετε ρε παιδια..
    Για ποια κριση μιλαμε;
    Και μετα διαμμαρτυρεστε για τις αυξησεις στα κοινωνικα αγαθα και το κυριοτερο διαμμαρτυρεστε για τις περικοπες των συνταξεων και των μισθων.
    Περισευευουν χρήματα στη πλειοψηφια των ελληνων για να παρουν το συγκεκριμένο κινητο;
    Καλα μας κανει ο Τσιπρας και μας γαμαει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το οτι πουληθηκαν κινητα με 1000 ευρω τι παει να πει ? 0τι τι? Οτι ολοι εχουμε λεφτα αλλα δεν εχουμε να φαμε? Εαν απο τα 10 μυρια Ελληνων εχουν λεφτα κ αγοραζουν το συγκεκριμενο κινητο 10 χιλιαδες παει να πει οτι φεβ πρεπει να διαμαρτηρονται οι υπολοιποι? Μηπως ειστε νεοδημοκρατες τερμας δέξίάς πόύ άπλά δέν θέλέτέ κανενα αλλο για κυβερνηση? Νεοπλουτη που απλος αφηνετε σχολια ετσι μονο κ μονο για τα ματια του κοσμου? Κ στο φασεμποοκψτα ιδια κανετε να υποθεσω.

      Διαγραφή
  4. Δεν καταλαβαίνω μερικούς που προσπαθούν να κάνουν κουμάντο στην τσέπη του άλλου... όπου γουστάρει ο καθένας χαλάει τα λεφτά του δεν θα σας δώσει και αναφορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο