Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των τριών που εξαπατούσαν στην Ευρυτανία και συνελήφθησαν στο Αγρίνιο | ΦΩΤΟ

             Στη δημοσιότητα δόθηκαν με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ευρυτανίας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των τριών απατεώνων που συνελήφθησαν στην Αβόρανη Αγρινίου από άνδρες της Ασφάλειας Καρπενησίου και Αγρινίου στις 12 Σεπτεμβρίου, λίγη ώρα αφ’ ότου είχαν εξαπατήσει μια 82χρονη με κινητικά προβλήματα σε χωριό της Ευρυτανίας τάζοντάς της επιστροφή φόρου για την κόρη της και της είχαν αρπάξει 20.000 ευρώ!
           Πρόκειται για τους Ιωάννη θεοδώρου του Δημητρίου και της Μαρίνας 34 χρόνων από την Αθήνα, Μαρία – Ασημίνα Παϊτέρη του Αλεξάνδρου και της Καλλιρρόης 37 χρόνων από την Αθήνα και Ανδρέα Σίσκο του Γρηγορίου και της Κωνσταντίας 54 χρόνων από τη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, που κατηγορούνται για ληστεία με τη μέθοδο της απάτης, καθώς και απάτες σε βάρος ηλικιωμένων, σε περιοχές της Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Ευβοίας...........



         Οι τρεις επαγγελματίες απατεώνες αναγνωρίστηκαν από την 82χρονη και από μία 76χρονη από την οποία είχαν αποσπάσει χρήματα στις 26 Οκτωβρίου του 2016, αφού την απασχόλησαν παριστάνοντας ότι είναι φίλοι της κόρης της.
          Στην πορεία της προανάκρισης, εξιχνιάστηκαν ακόμη δύο απάτες και μία απόπειρα απάτης στις περιοχές Τυμφρηστός και Ομβριακή Δομοκού στην Φθιώτιδα και στη Χαλκίδα. Σε όλες τις περιπτώσεις, τα θύματα ήταν ηλικιωμένες γυναίκες τις οποίες προσέγγισαν με το πρόσχημα ότι είναι λογιστές, υπάλληλοι του Δήμου ή της Εφορίας.
Αναλυτικά πρόκειται για τους:

  • ΘΕΟΔΩΡΟΥ Ιωάννη του Δημητρίου και της Μαρίνας, γεν. 01-02-1984 στην Αθήνα,

    ΠΑΪΤΕΡΗ Μαρία – Ασημίνα του Αλεξάνδρου και της Καλλιρρόης, γεν. 01-11-1981 στην Αθήνα και
    και
    ΣΙΣΚΟ Ανδρέα του Γρηγορίου και της Κωνσταντίας, γεν. 17-04-1964 στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης
                 Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη, από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ευρυτανίας, για τα αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία και της απόπειρας απάτης κατά συναυτουργία.
               Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, η οποία έχει ισχύ έως την 20-01-2019, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα των ευάλωτων και ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων, καθώς και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
               Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2237-0-21107, 2237-0-89177 & 2237-0-89167, του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.
    Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
https://www.agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο