Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Τροχαίο ατύχημα στη Λευκάδα – Αγροτικό μπήκε σε αυλή σπιτιού! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)


Στον επαρχιακό δρόμο Λευκάδας – Καρυάς μετά το γεφύρι του Βάρδα.

       Ακόμα ένα τροχαίο σημειώθηκε χθες, πριν από το μεσημέρι στον επαρχιακό δρόμο Λευκάδας – Καρυάς μετά το γεφύρι του Βάρδα.
        Αγροτικό αυτοκίνητο κινούμενο από την Καρυά προς την πόλη της Λευκάδας, πιθανόν λόγω της ολισθηρότητας και της κακοτεχνίας του δρόμου στο συγκεκριμένο σημείο, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε στα αριστερά του δρόμου στην αυλή παρακείμενου σπιτιού, προκαλώντας υλικές ζημιές στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη...............



      Δεν υπήρξε τραυματισμός, μόνο υλικές ζημιές και στα δυο αυτοκίνητα.
     Η συγκεκριμένη περιοχή παρουσιάζει πρόβλημα. Υπάρχουν σπίτια δίπλα στο δρόμο και κάθε τόσο οι ένοικοι βλέπουν τον χάρο με τα μάτια τους. Κινδυνεύουν ακόμα και στην αυλή του σπιτιού τους.
      Σε διάστημα ενός χρόνου έχουμε κάνει αναφορές για τουλάχιστο 4 τροχαία στο ίδιο σημείο. Έχουμε επισημάνει τον κίνδυνο για τα παρακείμενα σπίτια. Έχουμε μιλήσει με τους ενοίκους. Οι ίδιοι έχουν απευθυνθεί στους αρμοδίους, έχουν εισπράξει υποσχέσεις αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Με την πρώτη φθινοπωρινή βροχή είχαμε ακόμα ένα τροχαίο. Επιβάλλεται από την μεριά που είναι τα σπίτια, να τοποθετηθούν μπάρες ή άλλου είδους εμπόδια, για να μπορούν οι άνθρωποι να κοιμούνται ήσυχοι.




http://aromalefkadas.gr/
http://sinidisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο