Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Πανηγυρικά στην Φλόγα το Super Cup-Νίκησε 3-0 την Α.Ε.Μ.

Η Φλόγα Παλαιομάνινας ήταν η φετινή νικήτρια στον τελικό του Super Cup που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο του Μεσολογγίου.  Επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση της Α.Ε.Μ  με σκορ 3-0 σκοράροντας σε καθοριστικές στιγμές του αγώνα.
Έτσι η Φλόγα μετά την περσινή κατάκτηση του κυπέλλου είναι πλέον κάτοχος και του Σούπερ Καπ κερδίζοντας τον πρώτο φετινό τίτλο στις διοργανώσεις της Ε.Π.Σ.Α.....

Η ομάδα του Χρήστου Βασιλείου ήταν καλύτερη και στο α΄ μέρος δημιούργησε ευκαιρίες με τους  Νούλα, και  Νταλαπέρα. Λίγο πριν τελειώσει το πρώτο μέρος (43΄) ο Νούλας με δυνατό σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (1-0).
Στην επανάληψη η Α.Ε.Μ προσπάθησε να ισοφαρίσει όμως στο 52΄ ο πορτιέρο της Φλόγας Βασιλόπουλος είπε όχι σε φάουλ του Ρισβά.
Η ομάδα της Φλόγας διπλασίασε τα τέρματα της στο 71΄με σκόρερ τον Νάκο που πλάσαρε εύστοχα από κοντά τον Δουλιώτη (2-0). Ξευγένης και Τραγουλιάς προσπάθησαν να σκοράρουν και να διευρύνουν τη νίκη της ομάδας τους χωρίς να το καταφέρουν. Το κατόρθωσε όμως ο Νούλας στις καθυστερήσεις του ματς που με κοντινή προβολή σημείωσε το δεύτερο του γκολ στον αγώνα και οριστικοποίησε το τελικό  σκορ (3-0) .
Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ Στυλιαράς.
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Ξηρός Δημήτρης) Δουλιώτης, Διαμαντόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Στριμμένος (λ.τ 59΄Βιδάλης), Μπαλαμπάνης, Δάρδας (λ.τ Ντρούκας), Παλιάτσας, Αυτζής, Καβαλλάρης (77΄Λένης), Πλαστήρας, Ρισβάς.
ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ: (Βασιλείου Χρήστος)Βασιλόπουλος, Τραγουλιάς, Αντωνόπουλος, Σαγάνης, Ξανθόπουλος (58΄Φραγκούλης), Σαγάνης, Καντάνης, Ξευγένης (81΄Ντίνος), Ζαχαράκης, Νούλας, Νάκος, Νταλαπέρας (46΄Βασιλογιάννης).
agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο