Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ : ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΤΟΥ Γ.Κ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΤΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ Γ.Κ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΜΕΣΑ!

Ορισμένοι ακόμη και σήμερα συμπεριφέρονται απέναντι στην πόλη του Μεσολογγίου σαν να μην συμβαίνει τίποτε. Σαν να μην έχουν λάβει και το πρόσφατο μήνυμα των βουλευτικών εκλογών στις 20-9-2015. Ο λόγος για τον απερχόμενο Διοικητή του Νοσοκομείου Μεσολογγίου κ. Κυριακόπουλο, ο οποίος συνεχίζει να προκαλεί με την συμπεριφορά και την εν γένει πρακτική του.....
Στα τελευταία κατορθώματά του περιλαμβάνονται οι προθέσεις για μεταφορά γιατρών της γυναικολογικής – μαιευτικής κλινικής στο Αγρίνιο, την μεταφορά γιατρών μονήρους ειδικότητας νεφρολόγου, ΩΡΛ, οφθαλμίατρου και ουρολόγου, καθώς και την μεταφορά λειτουργιών των γραφείων προμηθειών, μισθοδοσίας και του τμήματος πληροφορικής.
Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου απευθύνεται προς πάσα κατεύθυνση και ειδικότερα στη νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και δηλώνει ότι:
    Η λειτουργική αναβάθμιση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου δεν είναι διαπραγματεύσιμη.
    Εχθρικές ενέργειες όπως η μεταφορά γιατρών και κλινικών μας βρίσκουν ολοκληρωτικά αντίθετους.
    Η νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και η 6η ΥΠΕ να βάλει φρένο στις συνειδητές ενέργειες του απερχόμενου Διοικητή και να τον απομακρύνουν ΑΜΕΣΑ.
    Η τοπική κοινωνία και οι φορείς οφείλουν για μια ακόμη φορά να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους.
    Η στελέχωση με το απαιτούμενο προσωπικό όπως κατ’ επανάληψη έχουν ζητήσει οι εργαζόμενοι αποτελεί επείγουσα προτεραιότητα.
Η Δημόσια Υγείας δεν είναι διαπραγματεύσιμη. Άμεση εφαρμογή του νόμου 4232/9-7-2015, άρθρο 16, που αφορά αντικαταστάσεις Διοικητών.
Το Γραφείο Τύπου

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

3 σχόλια:

  1. Είναι κόμμα για κοινωνική πρόοδο και προκοπή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι κίνημα κοινωνικό για πρόοδο και προκοπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΥΡΙΖΑ ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο