Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Νίκη με αγγλικό σκορ (4-3) του Αμβρακικού Βόνιτσας επί του Απόλλωνα Νοτίου Λευκάδας

    Αγγλικό ματς παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Βόνιτσας για την αναμέτρηση του Αμβρακικού με τον Απόλλωνα Νοτίου Λευκάδας.
     Η συννεφιά και το ψιλόβροχο ολόκληρης της μέρας θύμιζαν κάτι από βόρεια Αγγλία και η τροπή που πήρε ο αγώνας με 7 γκολ και εναλλαγή του σκορ ήρθαν να το επιβεβαιώσουν.
      Σούπερ ματς που σίγουρα αφήνει πίκρα για την ομάδα της Νότιας Λευκάδας η οποία αν και σκόραρε 3 φορές δεν κατόρθωσε να πάρει έστω το Χ. Από την άλλη ο Αμβρακικός αντάμειψε τους φίλους του που βρέθηκαν στο γήπεδο με τον καλύτερο τρόπο και το χορταστικό 4-3.
      Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι μόλις στο 15′ όταν ο Νταλταγιάννης σέντραρε για τον Θεράπο κι αυτός με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα......



Λίγο μετά οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα, όταν ο Κατωπόδης δοκίμασε μακρινό σουτ βλέποντας έξω από την εστία του τον Παχή, κάνοντας το 1-1.
       Στο 27” ο Αμβρακικός κέρδισε πέναλντι με τον Σπυράκο να καταλογίζει αγκωνιά στον Βακουφτσή στο πρόσωπο του Χασάι και να τον τιμωρεί με κόκκινη κάρτα, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους να αγωνιστουν για πάνω από μία ώρα με παίκτη λιγότερο. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Θεράπος, ο οποίος δεν κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Αποβολή και για τον προπονητή των φιλοξενουμένων έπειτα από έντονες διαμαρτυρίες στο πέναλτι.
        Ο Απόλλωνας παρ’ όλο που αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο, ευτύχησε να προηγηθεί με 1-2 στο 40′ με τον Φέτση να προσπαθεί να κάνει μια σέντρα σουτ νικώντας και πάλι τον Παχή που βρισκόταν έξω από την εστία του.

     Η Βόνιτσα έφερε το ματς στα ίσα με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου, με τον Χασάι να σεντράρει για τον Νταλταγιάννη και αυτόν να πλασάρει με μία για το 2-2.
    Στο 58′ οι ρόλοι άλλαξαν για τους κορυφαίους των γηπεδούχων με τον Νταλταγιάννη να σεντράρει και τον Χασάι να πιάνει δυνατή κεφαλιά, γράφοντας το 3-2 και δίνοντας ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους.
      Η Βόνιτσα έδειξε να καθαρίζει το ματς στο 74′ όταν ο Μπεκιάρης έγινε αποδέκτης μιας κάθετης μπαλιάς, βρέθηκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Καββαδία για το 4-2.
        Το τελικό 4-3 έγραψε ο Κατωπόδης με κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή έπειτα από σέντρα του Φέτση.
Διαιτητής: Σπυράκος
Βοηθοί: Τσόγκας-Κώτσης

Αμβρακικός (Φερεντίνος): Παχής, Ιωάννου, Φουρλής, Νταλταγιάννης, Φέσσας , Παλούκης, Θεράπος, Βουλγαρίδης, Κατσαράς, Χασάι , Μπεκιάρης.

Απόλλων ΝΛ (Αργυρός): Καββαδίας, Αντύπας, Δρακονταειδής, Ρομποτής, Βακουφτσής Σ., Βάθης, Βακουφτσής Γ., Χότζα (Προκόπης), Φέτσης, Κατωπόδης, Μπελεγρίνος (Φατούρος)

Αλέξης Πανταζής
http://www.sportime24.gr/

Τελικά αποτελέσματα
Αμβρακικός Βόνιτσας-Απόλλων Νοτίου Λευκάδας 4-3 .
ΑΕ Πρέβεζας-Τηλυκράτης Λευκάδας 0-2.                  
ΑΟ Παλαίρου-ΑΕΚ Αρχαγγέλου 2-2.    
Θύελλα Σινώπης-ΑΟ Καρυάς 1-2.                    
ΠΕΑΣ Κατούνας-Θρίαμβος Λούρου 2-0 .
Κεραυνός Θεσπρωτικού-ΑΟ Πλαγιάς 3-2.   
Πανλευκάδιος-Απόλλων Πάργας 3-0.          
Δόξα Ωρωπού-ΠΣ Πρέβεζας 1-0 .

1 σχόλιο:

  1. Ηταν ένα καλό μάτσ. Ο Αμβρακικός χωρίς γκρίνια και με πολλά μικρά παιδιά. Ο Απόλλωνας μια καλή ομάδα που θα το αποδείξει στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αξιζε να ήσουν εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο