Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Κατάστημα πώλησης μηχανημάτων της Ένωσης Αγρινίου.

Μηχανήματα- Εφόδια
Στις παλιές αποθήκες λιπασμάτων της ΣΥΝΕΛ, σε άνετους χώρους, λειτουργεί το κατάστημα πώλησης μηχανημάτων της Ένωσης Αγρινίου. Πρόκειται για μια απ’ τις αρχικές δραστηριότητες που ανέπτυξε με την ίδρυσή της, το 1930, η Ένωση.
Το κατάστημα λειτουργεί αδιαλείπτως όλα αυτά τα χρόνια, με γνώμονα την καλύτερη λύση για τον αγρότη της περιοχής και πάντα με την σφραγίδα μεγάλων εταιριών πάνω στον αγροτικό εξοπλισμό.....
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των παραγωγών, στο κατάστημα υπάρχει πάντα διαθέσιμο προσωπικό έτοιμο να απαντήσει σε κάθε ερώτηση και να κατατοπίσει πλήρως τους αγρότες, ώστε να κάνουν την επιλογή με βάση τις πραγματικές τους ανάγκες, αλλά και τεχνίτης για παρέχει την αναγκαία πληροφόρηση για την καλή χρήση των μηχανημάτων.
Επιδίωξή μας είναι η καλύτερη δυνατή λειτουργία του αγρότη στην εργασία του, με επώνυμα μηχανήματα, εγγυημένα, με γρήγορη κάλυψη και εξυπηρέτηση - service. Και πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές, όπως μόνο η Ένωση μπορεί να προσφέρει. Στο κατάστημα πώλησης μηχανημάτων ο αγρότης της περιοχής θα βρει μια τεράστια γκάμα, ικανή να καλύψει το σύνολο των αναγκών του: Από απλά εξαρτήματα και εργαλεία μέχρι γεωργικούς ελκυστήρες (τρακτέρ).
Θα μας βρείτε στην οδό Παπαϊωάννου 24 (είσοδος από το παρκινγκ στις καπναποθήκες Παπαπέτρου).
Υπεύθυνος καταστήματος: Μήτσου Νικόλαος
Επικοινωνία: 2641.0.69011


e-ea.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο