Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Εντατικοί έλεγχοι από την Δημοτική Αστυνομία για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου στις λαϊκές αγορές

Εντατικούς ελέγχους πραγματοποιεί από την αρχή της εβδομάδας η Δημοτική Αστυνομία, με σκοπό την αντιμετώπιση του παραεμπορίου στις λαϊκές αγορές.
Οι έλεγχοι πραγματοποιούνται σε Μεσολόγγι και Αιτωλικό αποφέροντας ικανοποιητικά αποτελέσματα, καθώς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εμπορεύματα ένδυσης και υπόδησης για τα οποία οι πωλητές δεν διέθεταν την απαιτούμενη άδεια. Παράλληλα επιβλήθηκαν τα  πρόστιμα τα οποία ορίζονται σύμφωνα με το νόμο.....


Όπως σημειώνει ο αντιδήμαρχος Σπ. Καρβέλης «Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου, θα προασπίσει στο πλαίσιο της δικαιοδοσίας και της αρμοδιότητάς του την νομιμότητα στις λαϊκές αγορές. Η Δημοτική Αστυνομία πραγματοποιεί γι αυτό το σκοπό κάθε προβλεπόμενη διαδικασία ελέγχου προκειμένου να εξαλειφθούν φαινόμενα παραεμπορίου σε βάρος των νόμιμων μικροπωλητών και παραγωγών, αλλά και να προστατευθούν οι ίδιοι οι καταναλωτές από τυχόν αγορά προϊόντων αμφιβόλου ποιότητας από διερχόμενους πωλητές. Οι έλεγχοι αυτοί ήδη έχουν αποδώσει θετικά αποτελέσματα, ενώ παράλληλα το έργο των Δημοτικών αστυνομικών επεκτείνεται και στην διαφύλαξη της νομιμότητας σε δρόμους και πεζοδρόμους είτε της πόλης του Μεσολογγίου είτε  των υπολοίπων δημοτικών ενοτήτων και διαμερισμάτων του Δήμου μας διευκολύνοντας την ομαλή διέλευση πεζών και οχημάτων». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο