Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Αμφιλοχιώτης ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ Μάρκος Πανέττας

        Ο 43χρονος Μαρκος Πανέττας, το νέο πρόσωπο που θέτει τον εαυτό του ως υποψήφιο για να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, έχει καταγωγή από την Αμφιλοχία και μάλιστα ανήκει σε σημαντική οικογένεια της πόλης, αφού είναι εγγονός του Ιατρού Μάρκου Πανέττα, που μάλιστα προς τιμή του υπάρχει και ομώνυμη οδός στην Αμφιλοχία.
Ακολουθεί η δήλωση του υποψηφίου:

«Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη η οποία έθεσε τις βάσεις της πολιτικής σταθερότητας στη χώρα μας, την οδήγησε στους Ευρωπαϊκούς θεσμούς, ανέπτυξε σχέσεις εμπιστοσύνης διεθνώς και εκπροσωπεί εντός και εκτός Ελλάδας εκατομμύρια συμπολίτες μας οι οποίοι την εμπιστεύονται. Αποφάσισα να διεκδικήσω τη προεδρία του κόμματός μας, γιατί αισθάνομαι τη δύναμη που μου δίνει η αγάπη μου για το κόμμα μας, η επαγγελματική μου πορεία η οποία είναι επιτυχημένη με σκληρή δουλειά.....Η ανάπτυξη σχέσεων και η ανάγκη που διακρίνω για ανανέωση, επανατοποθέτηση και προσαρμογή του κομματικού μας οργανισμού στις νέες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες. Αγαπώ το κόμμα μας, τους ανθρώπους του, εκτιμώ την πορεία του, σέβομαι την ιστορία του. Σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων και ανέπτυξα τις γνώσεις μου στον καθημερινό αγώνα για την υγιή, αειφόρο επιχειρηματικότητα και μέσα από τη δράση μου στα θεσμικά όργανα των επαγγελματιών, δίνω καθημερινά μάχη για να καλυτερεύω τις συνθήκες της ανάπτυξης των επιχειρήσεων και την ευημερία των ανθρώπων,εργαζομένων και επιχειρηματιών. Η ανάγκη για ανανέωση είναι επιτακτική. Όχι μόνο ηλικιακή ανανέωση, αλλά ανανέωση στον τρόπο σκέψης των ανθρώπων της παράταξης μας . Οι κοινωνίες αλλάζουν μέρα με τη μέρα , η πρόσβαση στην πληροφορία έχει δημιουργήσει την πιο έξυπνη γενιά στην ιστορία της ανθρωπότητας . Οι αξίες του Ήθους , της Ειλικρίνειας , της Συνέπειας , της Αξιοπιστίας της Διαφάνειας χαρακτηρίζουν τον σύγχρονο πολιτικό κόσμο. Ζητώ τη στήριξη σας για μία Νέα Δημοκρατία σε μία Νέα Κοινωνία»

ΜΑΡΚΟΣ ΠΑΝΕΤΤΑΣ
Σύντομο βιογραφικό σημείωμα.
Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος
Υπηκοότητα: Ελληνική
Ημερομηνία γεννήσεως: 14.09.1972
Τόπος γεννήσεως: Αθήνα

Εκπαίδευση:
The American College of Greece , Deree (1990 – 1995)
Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων
Ειδικότητα σε Marketing Management
Μετεκπαιδεύσεις :
LSE (Αγγλία)
ΕΕΔΕ
Ε.Β.Ε.Α.
Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής (Πολιτική Ακαδημία)
Ξένες Γλώσσες:
Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά

Επαγγελματική Δραστηριότητα:
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΑΝΕΤΤΑΣ ΕΕ (Εμπορική – Εισαγωγική & Κατασκευαστική Εταιρεία)
Άλλες Δραστηριότητες:
Μέλος Δ. Σ. Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (2006 έως και σήμερα) – Αναπληρωτής Πρόεδρος Μεταποιητικού Τμήματος – Πρόεδρος τμημάτων Ισπανίας & Βουλγαρίας
Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Κηφισιάς (2009 έως 2015)
Μέλος ΔΑΚΜΜΕ
Μέλος Δ.Σ. Συνδέσμου Εμπορικών Αντιπρ/πων Αθηνών
Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής (Μέλος ομάδας εργασίας Εθνικής Οικονομίας)
Μέλος Δ.Σ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας, Κηφισιάς
Ιδρυτικό μέλος ΕλληνοΙσπανικού Επιμελητηρίου
Ιδρυτικό μέλος ΕλληνοΙρακινού Επιμελητηρίου
Ιδρυτικό μέλος ΕλληνοΙνδικού Επιμελητηρίου

e-maistros.gr
http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο