Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Πέρασε από τη δύσκολη έδρα του Αετού ο Εμπεσός με 1-2

        Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα του 3ου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας ο Ιδομενέας Εμπεσσού. Η ομάδα του Μπάμπη Κολύδα επιβλήθηκε εκτός έδρας του Αετού Ξηρομέρου με 2 - 1. 
      Το παιχνίδι που είχε αρκετά δυνατές μονομαχίες και μαρκαρίσματα έφερε τον Ιδομενέα με ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης στο ημίχρονο. 
    Ο Ευρυπίδης Ζώης στο ντεμπούτο του με την ομάδα του Εμπεσσού της έδωσε προβάδισμα στο σκορ με κεφαλιά. Το 0 - 2 διαμόρφωσε με εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο Κώστας Τριφέρης, ένα ακόμα νέο απόκτημα της ομάδας ο Χρήστος Κυτούγιας............

 
     Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ζήτησαν το τέρμα που θα τους έβαζε στο παιχνίδι, όμως όταν ήρθε ήταν πάρα πολύ αργά. 
    Συγκεκριμένα ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση και των καθυστερήσεων κέρδισαν πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ρουσάι, όμως δεν πρόλαβαν να κάνουν τίποτα άλλο και ο Ιδομενέας κατέκτησε το πολύτιμο "τρίποντο". 

ΑΕΤΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ (Δημήτρης Γεωργούσης): Κελεπούρης Μ., Βαλιάνος, Ντέμος Κ., Κουτσογιάννος, Γεωργούσης, Καραμπέκιος, Κελεπούρης Χ., Κούκιος (81΄ Ντέμος Β.), Ρουσάι, Αναγνωστέλος (63΄ Κατσιγιάννης), Ντέμος Ν.

ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΕΜΠΕΣΣΟΥ (Μπάμπης Κολύδας): Καραβασίλης, Λαγοπάτης Π., Ζώης, Παππάς, Λαγοπάτης Δ., Λαγοπάτης Φ., Καρακασίδης (89΄ Πλάτανος), Κυτούγιας, Αφαλωνιάτης (65΄ Τριφέρης Φ.), Τριφέρης Κ., Τύμπας (85΄ Ζήμος).

http://www.olatagoal.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο