Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΝΑΓΡΙΝΕΙΑ 2015: «ΤΡΕΧΩ-ΒΑΔΙΖΩ-ΠΟΔΗΛΑΤΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ»

         Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των Παναγρινείων, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αγρινίου (Κ.Ε.Δ.Α.), η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου (Γ.Ε.Α.), η Ιστορική και Αρχαιολογική Εταιρεία Δυτικής Στερεάς Ελλάδας και ο Μουσικός Σύλλογος  Αγρινίου «ΟΡΦΕΥΣ» συνδιοργανώνουν Λαϊκό Αγώνα Δρόμου και Ποδηλασίας,  με την ονομασία «Τρέχω-Βαδίζω-Ποδηλατώ στους δρόμους της πόλης μου», την Κυριακή 04 Οκτωβρίου 2015 στην κεντρική πλατεία Αγρινίου (πλατεία Δημοκρατίας) και ώρα 11:30 .
      Ειδικότερα, στις 11:30 θα δοθεί η εκκίνηση για τους ποδηλάτες και στις 11:35 θα ξεκινήσουν οι δρομείς και οι περιπατητές. Στους αγώνες μπορούν να συμμετάσχουν άτομα κάθε ηλικίας, εφόσον είναι υγιή. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι η κατάθεση στη γραμματεία των αγώνων υπεύθυνης δήλωσης υπογεγραμμένη από τον συμμετέχοντα ή από τον κηδεμόνα εάν πρόκειται για ανήλικο.........



     Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή από την Πέμπτη 01/10/2015 έως το Σάββατο 03/10/2015 και ώρες 18:00-20:00 στο Παπαστράτειο Μέγαρο. Θα υπάρχει η δυνατότητα για περιορισμένο αριθμό εγγραφών μέχρι μία (1) ώρα πριν την εκκίνηση των αγώνων.
    Οι αγώνες (ποδηλασία, τρέξιμο, βάδισμα) θα έχουν μη συναγωνιστικό χαρακτήρα, επειδή ο κύριος σκοπός της διοργάνωσης είναι η συμμετοχή. Σε όλους τους τερματίζοντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια. 
     Αφετηρία και τερματισμός θα είναι η κεντρική πλατεία του Αγρινίου (Πλατεία Δημοκρατίας). Η διαδρομή θα διασχίζει την οδό Μπαϊμπά, μετά την πλατεία Καραπανέϊκα στρίβει αριστερά στις οδούς Παναγοπούλου και Θεοτοκοπούλου, στην εκκλησία του Αγίου Χριστοφόρου στρίβει αριστερά στην οδό Αγίου Χριστοφόρου, συνεχίζει στην οδό Δημοτσελίου και στρίβει δεξιά στην οδό Παπαστράτου. Στο τέλος της οδού Παπαστράτου στρίβει αριστερά στην οδό Ελ. Βενιζέλου και πάλι αριστερά στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου. Στο ύψος της πλατείας Χατζοπούλου  στρίβει δεξιά στην οδό Καλυβίων. Στο τέλος αυτής της οδού στρίβει αριστερά στην οδό Τερτσέτη, μπροστά από τα Δικαστήρια, και συνεχίζει στην οδό Μαβίλη. Στο τέρμα στρίβει δεξιά στην οδό Δεληγεώργη και μετά στην οδό Καλλέργη και στο ύψος της οδού Οινέως (κάθετη της οδού Καλλέργη)  στρίβει αριστερά όπου συναντά την οδό Χαριλάου Τρικούπη. Ακολουθεί όλη την οδό μέχρι το ύψος του Δημαρχείου όπου στρίβει αριστερά στην οδό Βότση και δεξιά στην οδό Αναστασιάδη και τερματίζει στην κεντρική πλατεία. Το μήκος της διαδρομής είναι 5000μ.

Ακολουθεί ο χάρτης της διαδρομής:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο