Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Αυνανισμός: Τι λένε 5 επιστημονικές έρευνες που πρέπει να ξέρετε

Μπορεί ακόμη και σήμερα ο αυνανισμός να  αποτελεί θέμα ταμπού καθώς πολλοί άνδρες και γυναίκες  εξακολουθούν να αυτό ικανοποιούνται αν και διστάζουν να το ομολογήσουν. Η ραγδαία εξάπλωση του ίντερνετ, αλλά και των δικτύων κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσαν αύξηση των ατόμων που αυτό ικανοποιούνται

Μάθετε τι έδειξαν πέντε νέες επιστημονικές έρευνες για τον αυνανισμό που σίγουρα θα σας εκπλήξουν.
 
Εγκυμονεί κινδύνους
Ο αυνανισμός δεν αποτελεί την καλύτερη επιλογή το να κάνει κάποιος σεξ αφού το σπορ αυτό αναφέρει έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Μίτσιγκαν, αν διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα τότε μπορεί να προκαλέσει τραυματισμούς των γεννητικών οργάνων
 
Παίζει ρόλο η συχνότητα
Άλλη επιστημονική έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση sex roles απέδειξε ότι η συχνότητα του αυνανισμού, παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή ενός άνδρα καθώς αυτή η τακτική μπορεί να επηρεάσει την σχέση του με τη σύντροφο του αλλά και την εργασία του.
 
Ναι μεν αλλά
Μπορεί το σεξ να είναι το φάρμακο δια πάσα νόσο αλλά ο αυνανισμός δεν έχει τα ίδια σημαντικά οφέλη στην υγεία. Το γεγονός αυτό δεν μπορεί να το εξηγήσουν οι ειδικοί από το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα οι οποίοι αναφέρουν, ότι έχει να κάνει με τις ορμόνες και τις φερεμόνες που παράγονται κατά τη διάρκεια των ερωτικών περιπτύξεων.
 
Καλύτερο σεξ
Οι απανταχού σεξολόγοι αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι μέσω του αυνανισμού τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες μαθαίνουν καλύτερα το σώμα τους και έτσι ξέρουν τι είναι αυτό που τους ευχαριστεί και δεν διστάζουν να το ζητήσουν από το έτερο ήμισυ. 
 
Διώχνει το στρες
Έρευνες που δημοσιευθήκαν στην επιθεώρηση Journal of Personality and Social Psychology έδειξε ότι οι περισσότεροι άνδρες καταφεύγουν σε αυτή την πρακτική  καθώς έτσι ανακουφίζονται  από το στρες της δουλειάς και τα προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο