Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΓΡΙΝΙΟ: Στις φυλακές της Πάτρας ο 41χρονος με την χασισοκαλλιέργεια

     Αφού απολογήθηκε σήμερα, μετά την διορία που είχε λάβει, στις φυλακές οδηγείται ο 41χρονος , που συνελήφθη στις 24 του μηνός, επειδή σε στάνη ιδιοκτησίας του στους Άγιους Πάντες του Αγρινίου, καλλιεργούσε 30 συνολικά δενδρύλλια χασίς.
    Με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα ο 41χρονος θα οδηγηθεί στις φυλακές Πατρών.
     Να θυμίσουμε πως στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της κατοχής – διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν το πρωί της Πέμπτης 24 Σεπτεμβρίου στο Αγρίνιο τον 41χρονο στη κατοχή του οποίου βρήκαν και κατέσχεσαν (4,6) γραμμάρια κάνναβης.....



     Σε έρευνα που ακολούθησε σε στάνη που διατηρεί ο δράστης σε αγρόκτημα του, οι αστυνομικοί εκρίζωσαν (23) δενδρύλλια κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη,  το  ύψος των οποίων έφτανε μέχρι τα τρία μέτρα, ενώ κατέσχεσαν (7) δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της αποξήρανσης και (356) γραμμάρια της ίδιας ναρκωτικής ουσίας.
     Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του δράστη οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμη και κατέσχεσαν δύο κυνηγετικά όπλα που κατείχε παράνομα ο δράστης, μια ζυγαριά ακριβείας και (7) ναρκωτικά δισκία.
http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο