Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Ξανά Σκουπίδια στη Βόνιτσα!

       Αποκαρδιωτική (σήμερα) είναι η εικόνα που αντικρίζουν οι πολίτες της Βόνιτσας όταν βαδίζουν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης αφού υπάρχουν σκουπίδια, μπάζα και ξερά κλαδιά και χόρτα, δίπλα από τα σπίτια. 
      Την ύπαρξη των σκουπιδιών  καταγγέλλουν, καταθέτοντας και τα αντίστοιχα φωτογραφικά πειστήρια, κάτοικοι της πόλης.  
     Μάλιστα, οι φωτογραφίες συνοδεύονται και από το παρακάτω σχόλιο: «Πρέπει η δημοτική αρχή και όλοι μας να ευαισθητοποιηθούμε για την πόλη μας, καθώς το περιβάλλον και η προστασία του είναι καθήκον όλων μας».

Αναλυτικά, τα φωτογραφικά στιγμιότυπα:....


















9 σχόλια:

  1. Έχετε γίνει γραφικοι... Έλεος, ασχοληθείτε με τίποτα άλλο... Μας κουρασατε... Έχει Τσιπρα τώρα.. Δείτε τον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα μεροκάματα καλα κόβονται όμως ..που πάνε οι 180000€ που κόπηκαν για μεροκάματα στην θητεία της δημοτικής αρχής ;ντροπή αυτη η εικόνα για το κέντρο του δήμου και την πόλη μας!δεν πρόκειται να ψηφίσω ποτε ξανα κανέναν απο Καμια παράταξη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πλήρης ανυπαρξία και αποτυχία της Δημοτικής Αρχής.
    Γιώργο άλλαξε τους Αντιδημάρχους. Απέτυχαν πλήρως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφου ο αντιδήμαρχος καθαριότητας ζει στη Λευκαδα και ΔΕν τον νοιάζει για τη Βονιτσα και καλα κανει ο άνθρωπος κ θέλει να μας φέρει κ αλλα σκουπίδια απο την Λευκαδα !ο δήμαρχος το μονο που τον νοιάζει ειναι οι δουλειές μετα σκουπίδια της Λευκαδας και του Πύργου !και Βονιτσα βρωμάει συνεχώς εκτος απο το πρώτο τρίμηνο που και καλα καθάριζαν για να δείξουν καλη εικόνα και αλλαγή σε σχέση με τους προηγούμενους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ..... ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΑ ΣΩΖΟ ΤΖΕΦΡΙΕ ΚΛΠ ΒΟΝΙΤΣΑΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΙ ΛΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειναι εικόνα αυτη παραμονές εκλογών στη πρωτευουσα του δήμου άισχος για όλους και πιο πολυ για τον δήμαρχο !ντρεπομαι σαν Βονιτανος να καλέσω κοσμο σπίτι μου να δει αυτα τα χάλια της Βονιτσας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΩΡΓΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΑΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΑΒΕΡΔΑ..ΚΑΙ ΑΝ Ο ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΑΝ ΓΕΜΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ.ΔΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΚΑΛΟΟΥΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΣΚΛΑΒΑΙΝΑ ΚΛΠ.ΚΑΛΑ ΕΚΟΨΕΣ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΙΩΝ.ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ ΕΙΣΑΙ;
    ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΜΕ ΦΩΤΟ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.
    ΚΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΟ 2010.ΛΥΠΑΜΑΙ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εικονες ντροπης.ουτε εργα ουτε προγραμματα μονο παχιες κουβεντες και οτι φταινε οι προηγουμενοι.εκεινοι τουλαχιστον σε τρια μονο χρονια κατι εκαναν.και σχολεια και πεζοδρομια και φωτα και παραλια.αυτοι σε εναμισι ακομα χρονο αν ηταν ιδια η θητεια τι θα εκαναν.
    απλη απαντηση.
    θα εμεναν στην ιστορια για αναθεσεις σε δικους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πως δεν κάνουν τα παιδιά έργο;;;; Κόβουν τιμολογια να κρατήσουν ανοιχτές επειχηρησεις
    ανεστησαν τον κάθε πικραμένο και μιλάνε στα κινητα....
    δλδ έλεος ποσό άλλο ποια να δουλέψουν για το δήμο...
    λυπηθητε τους λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο