Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ: Σύντομα θα απαντήσω στην παραπληροφόρηση του πρώην Δημάρχου Ανακτορίου



   Διαβάζοντας για άλλη μια φορά το κείμενο παρωδία που έστειλε ο πρώην αποτυχημένος (κατά κοινή ομολογία)  Δήμαρχος Ανακτορίου, πραγματικά αηδίασα γιατί ο εν λόγο κύριος  παραπληροφορεί τον κόσμο. Τον παραπληροφορεί γιατί λέει ένα μεγάλο ανήθικο ψέμα που αφορά την περίοδο 2003...


   ..και την ανάληψη των δημαρχιακών του καθηκόντων  στο Δήμο Ανακτορίου και  όχι των κοινοτήτων του Ανακτορίου που όπως λέει παρέλαβε χρέη.
    Σύντομα θα του απαντήσω για εκείνη την περίοδο και θα του απαντήσω σκληρά γιατί τότε  δεν υπήρχε ένας Δήμαρχος  ανύπαρκτος. 
    Τότε υπήρχε ένας Δήμαρχος που με αντίξοες συνθήκες διεκδίκησε, πραγματοποίησε και άφησε έργα που δίνουν αξία σε ένα τόπο, που τον κάνω ανταγωνιστικό και προσφέρουν όχι στο μάτι του πολίτη αλλά στις ουσιώδες ανάγκες του. 
    Υπήρχε ένας Δήμαρχος  που κανείς ποτέ δεν είπε ότι έκλεψε  και υπεξαίρεσε  χρήματα του Δήμου.
    Πλησιάζει  λοιπόν η ώρα να μιλήσω και να πω (ως Αποστολάκης Παντελής τώρα και όχι ως Νέρωνας) όσα δεν έχω γράψει στην εφημερίδα «Ακαρνανικά  Νέα», με το  ψευδώνυμο ΝΕΡΩΝΑΣ, γιατί απλά σεβόμουν τον κύριο Γεώργιο Αποστολάκη.
    Πλησιάζει η  ώρα να γράψω ολοκληρωμένα, για τελευταία φορά, για τα τεκταινόμενα της οκταετίας του, αλλά και για το τι παρέλαβε το 2003. Αφήνω απλά ένα μικρό χρονικό διάστημα να διαβάσει ο κόσμος το κείμενο του κυρίου Αποστολάκη μέσα από τα blogs (που όπως λέει παπαγαλίζουν) και τον τοπικό τύπο.
    Σύντομα λοιπόν θα εκφράσω την σκληρή και αληθινή άποψη μου αρχικά μέσα από την εφημερίδα «Ακαρνανικά Νέα» και μετέπειτα μέσα από τα έγκυρα blogς της περιοχής μας.

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Αντιπρόεδρος Δημοτικού Διαμερίσματος
 ΒΟΝΙΤΣΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Τα παπαγαλάκια έχασαν τη ψυχραιμία τους και δεν κάνει με τέτοιο σύστημα υγείας. Δεν μιλούν για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου. Ας δουν πρώτα τον δικό τους αρχηγό , τι ψήφιζε παλιότερα , πόσους καρόιδεψε , πόσα αθλήματα άλλαξε και μετά ας ασχοληθούν με τους άλλους. Με την ίδια ευκολία, αν κινδυνέψει το συμφέρον του, μπορεί να καροϊδέψει και τους ίδιους. Ποιός θέλει τέτοιον Αρχηγό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο