Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Κυκλοφορεί το νέο φύλλο της εφημερίδας «Εν Μπαμπίνη»





  Κυκλοφορεί το νέο φύλλο (41) της εφημερίδας «Εν Μπαμπίνη» που εκδίδει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης «Χριστόδουλος Παμπλέκης».
   Στο νέο τεύχος, μπορείτε να διαβάσετε για την επίσκεψη στον Αρχαιολογικό χώρο τον αρχαίων Φοιτειών του ομότιμου καθηγητή αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Β. Λαμπρινουδάκη και του πολιτικού μηχανικού κ. Γκαζολιά, ύστερα από συνεννόηση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ


    Οι ειδικοί επιστήμονες εντυπωσιάστηκαν από το μέγεθος της πόλης, καθώς και από τις πολλές θεμελιώσεις, οι οποίες παρουσιάζουν αρχαιολογικό ενδιαφέρον, αφού δείχνουν ότι υπήρχε κατοίκηση εντός των τειχών και πιθανολογούν πως υπάρχουν ενδιαφέροντα μνημεία.

    Επίσης θα ενημερωθείτε για τις εκδηλώσεις του Καλοκαιριού: 
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
7 Αυγούστου, Κυριακή
Ποδοσφαιρικός αγώνας.
8 Αυγούστου, Δευτέρα
Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο των αρχαίων Φοιτειών και στον Άγιο Γεώργιο Πόρτας. Ώρα: 18:00.
10 Αυγούστου, Τετάρτη
«Μπαμπίνης γεύσεις» και Γενική Συνέλευση. Ώρα: 20:30: Έκθεση του φωτογραφικού λευκώματος του Άρη Μπιτσιώρη «ΜΠΑΜΠΙΝΗ: μνήμες σε άσπρο-μαύρο».
12 Αυγούστου, Παρασκευή
Θεατρική βραδιά με το έργο των Άρη Μπιτσιώρη και Ηλία Κουτσονικόλα «Ο αργαλειός της Πηνελόπης» από τη Θεατρική Ομάδα Ματαράγκας. Ώρα: 21:00.
13 Αυγούστου, Σάββατο
«Τραγικό Συμπόσιο», γλέντι με παραδοσιακή μουσική και προσφορά τράγιου κρέατος. Ώρα: 22:00.
14 Αυγούστου, Κυριακή
Ποδοσφαιρικός αγώνας.
15 Αυγούστου, Δευτέρα
Ανάβαση-προσκύνημα στο Λιγοβίτσι. Ώρα: 06:30.

      Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για την εκδρομή στην Παύλιανη Φθιώτιδας και στη Μονή Δαμάστας,  για την έκδοση του βιβλίου του συμπατριώτη Άρη Μπιτσώρη «ΜΠΑΜΠΙΝΗ: μνήμες σε άσπρο - μαύρο», το λαογραφικό άρθρο «Μια φωτογραφία – Μια ιστορία» της Ευφροσύνης Βλ. Χρυσικού, Παιδί και γονείς: η σημασία του προσωπικού χωρισμού, της Ελένης Δ. Τσακαλογιάννη.
  
    Επίσης θα διαβάσετε συνταγές, το ποίημα του Άρη Μπιτσώρη, πολιτιστικά, Πάσχα 2011, τις στήλες «Διαδρομές» την οποία επιμελείται ο Απόστολος Κομπλίτσης, κ.α.

   Όσοι θέλουν να γραφούν συνδρομητές μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο του Συλλόγου: Κυριαζή Νίκο, Ηλείας 55, 173 41 Αγ. Δημήτριος, e-mail:faltses1@yahoo.gr, τηλ: 6973325208 ή με τον Διευθυντή έκδοσης: Γιώργο Σ. Μπαρμπαρούση, Καραϊσκάκη 19, 157 72 Ζωγράφου, τηλ: 6978698223.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο