Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Κυκλοφορεί το νέο έγχρωμο φύλλο (106) της εφημερίδας «Φυτειώτικα Νέα»

  Κυκλοφόρησε η εφημερίδα «Φυτειώτικα Νέα», αρ. φύλλου 106, που εκδίδεται με την φροντίδα του Συλλόγου Φυτειωτών «Το Λιγοβίτσι».
  Είναι μια εφημερίδα ανανεωμένη, σύγχρονη και είναι μια από τις καλύτερες στο χώρο του πολιτισμού.
     Επιπλέον και το στήσιμο της εφημερίδας κινείται σε μοντέρνα πρότυπα με όμορφα σχεδιαγράμματα και εύστοχες επιλογές φωτογραφιών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ


     Όλα αυτά βέβαια βγαίνουν μέσα από το μεράκι των νέων παιδιών που αποτελούν το Σύλλογο Φυτειωτών που μαζί με τον δραστήριο πρόεδρο Χρήστο Σαλτογιάννη συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα ικανότητας και ενθουσιασμού.

Στο φύλλο της εφημερίδας, υπάρχουν στη πρώτη σελίδα τα θέματα:
Υπόθεση φωτοβολταϊκών, στο οποίο αναφέρεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να «ξεκαθαρίσει το τοπίο», όσον αφορά τις εγκρίσεις των αιτήσεων των αγροτών μας, παραμένουν ως έχουν οι Λυκειακές Τάξεις Φυτειών αφού δεν πέρασε η άδικη απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων που προέβλεπε την κατάργηση των Λυκειακών τάξεων Φυτειών, Τ.Ο.Ε.Β. Φυτειών: Η άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων κρίνεται αναγκαία για την μετέπειτα βιωσιμότητα του οργανισμού, Προσπάθεια για ένταξη του ροδιού στο Καλάθι Προϊόντων της Περιφέρειας, Συμμετοχή του Γυμνασίου Φυτειών στο 2ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου και 3ο βραβείο για το Γυμνάσιο, Θέλουν να δημιουργήσουν κέντρο κράτησης μεταναστών στο στρατόπεδο του Άγριλου.

     Από κει και πέρα, το νέο φύλλο περιλαμβάνει: Όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δήμου Ξηρομέρου 2011 και τις εκδηλώσεις στη Δημοτική ενότητα Φυτειών, Πάσχα στο χωριό μας... τις Φυτείες του ΔΗΜΗΤΡΗ Φ. ΖΑΝΙΑ,  το ιστορικό άρθρο «οι πολεμικές προετοιμασίες το 1827-1828 στο Ξηρόμερο διάφορα συμβάντα στην περιοχή του Μαχαλά» του Μπάμπη Κουβέλη, Καλοκαίρι... κι ο τροχός γυρίζει! του Γιώργου Παληγεώργου, Η πορεία της οικονομικής κρίσης, της ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΖΑΝΙΑ, Ακαρνανικός:  S.O.S. εκπέμπει η ομάδα μας, Θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια; του ΔΗΜΗΤΡΗ Φ. ΖΑΝΙΑ, αθλητικά, πολιτιστικά, τις στήλες «όσα φέρνει ο Ανεμόμυλος», «Νεανικός Φυτειώτικος Παλμός», Πράσινες σκέψεις, κοινωνικά, κ.α.

    Όσοι θέλουν να γίνουν συνδρομητές του Συλλόγου και να τους αποστέλλεται ταχυδρομικά η εφημερίδα να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο του Συλλόγου και εκδότη της εφημερίδας Χρήστο Γ. Σαλτογιάννη.
Διεύθυνση: Αχαρνών 303, Αθήνα-104 46. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 697 2072813 ή στο e-mail: fitiotikanea@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο