Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Κυκλοφορεί το νέο βιβλίο του δημοσιογράφου Δημήτρη Στεργίου: «Οι Άχρηστοι»

Το νέο βιβλίο του δημοσιογράφου Δημήτρη Στεργίου, το οποίο κυκλοφορεί μόνο ηλεκτρονικώς και που παρουσιάζει με ντοκουμέντα πώς άλωσαν την ελληνική οικονομία και τη χώρα και λεηλάτησαν τα ελληνικά νοικοκυριά οι πρωθυπουργοί Γιώργος Ράλλης, Ανδρέας Παπανδρέου, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Κώστας Σημίτης, Κώστας Καραμανλής και ο Γιώργος Παπανδρέου



 Κυκλοφορεί ηλεκτρονικώς από τη Leonmedia το νέο –έβδομο στη σειρά- οικονομικοπολιτικό βιβλίο του γνωστού δημοσιογράφου από την Παλαιομάνινα Δημήτρη Στεργίου. Στο βιβλίο αυτό ο συγγραφέας παρουσιάζει με διαχρονικά στατιστικά στοιχεία και ντοκουμέντα πώς άλωσαν την ελληνική οικονομία 
και τη χώρα και λεηλάτησαν τα ελληνικά νοικοκυριά οι πρωθυπουργοί Γιώργος Ράλλης, Ανδρέας Παπανδρέου, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Κώστας Σημίτης, Κώστας Καραμανλής και ο Γιώργος Παπανδρέου...



  ..κορυφαίο στέλεχος κυβερνήσεων και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που έλεγε «όχι σε όλα» - μέτρα (για αποφυγή του κομματικού κόστους) και «ναι σε όλα» – σε συνδικαλιστές  και οπαδούς (για εξασφάλιση κομματικού οφέλους)!



      «Αν όλοι οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί είχαν προωθήσει τις αναγκαίες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις αμέσως μετά την ένταξη της χώρας μας στην ΕΟΚ, τις οποίες επιμόνως πρότειναν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) και το Διεθνές Νομισματικό ταμείο (ΔΝΤ), η Ελλάδα δεν θα είχε φτάσει  στη χρεοκοπία και δεν θα είχε καμιά ανάγκη να υπογράψει το επαίσχυντο Μνημόνιο με το οποίο λεηλατούνται σήμερα ελληνική οικονομία και ελληνικά νοικοκυριά, παίρνοντας πίσω όλα τα «κεκτημένα» δικαιώματα που έδιναν απλόχερα για την εξασφάλιση κομματικού οφέλους, με σκοπό τη διατήρηση ή την κατάκτηση ή την επανάκτηση της εξουσίας», τονίζει στην εισαγωγή του ο Δημήτρης Στεργίου.

  «Αντίθετα, αν είχαν γίνει όλα αυτά, σήμερα η Ελλάδα δεν θα ήταν καθόλου ευάλωτη από τη διεθνή οικονομική κρίση, θα είχε πετύχει την πραγματική σύγκλιση με την Ευρώπη και θα είχε αποκτήσει ένα βιοτικό επίπεδο υψηλότερο σχεδόν από το αντίστοιχο των άλλων Ευρωπαίων», συνεχίζει. 
    Και σε επίρρωση όλων αυτών παρουσιάζει τα βασικά συμπεράσματα των έξι προηγούμενων οικονομικών βιβλίων του, τα οποία, όπως τονίζει, καταδεικνύουν το ατέλειωτο πολιτικό και οικονομικό δράμα της χώρας μας κατά την τελευταία τριακονταετία και την περιπέτεια των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων.

      Επικαλούμενος τα έξι αυτά βιβλία του και την επίμονη αρθρογραφία του στον «Οικονομικό Ταχυδρόμο» και τις εφημερίδες «Βήμα» και «Νέα» μετά το 1969, σε  σχετικό σημείωμα επισημαίνει ότι ήταν μόνιμα «αγανακτισμένος». 
    Συγκεκριμένα, υπογραμμίζει τα εξής: «Ελπίζω να με συγχωρήσουν οι φίλοι μου αναγνώστες για την έλλειψη μετριοφροσύνης με το νέο βιβλίο μου.
  Αλλά, καθώς παρακολουθώ το σημερινό κίνημα των «αγανακτισμένων» πολιτών (αλλά, παραλλήλως και αντιφατικώς, και των «αγανακτισμένων» … συνδικαλιστών των υπό ιδιωτικοποίηση δημόσιων επιχειρήσεων και οργανισμών!) δεν μπόρεσα να αντέξω στον πειρασμό να ενημερώσω, κυρίως τους νεώτερους φίλους (διότι οι παλαιότεροι γνωρίζουν την επίμονη αρθρογραφία μου στα περιοδικά και τις εφημερίδες που διηύθυνα και τα βιβλία που παράλληλα έγραφα και κυκλοφορούσα) ότι ο γράφων ήταν μονίμως «αγανακτισμένος» και «απογοητευμένος» ακόμα και όταν όλοι σχεδόν οι Έλληνες νόμιζαν ότι ζουν σε μιαν εύφορη κοιλάδα, με την προπαγάνδα και όλων των πρωθυπουργών και των διαχειριστών της ελληνικής οικονομίας».

Βασικές οδηγίες
  1.Μπορείτε να το αγοράσετε με αντικαταβολή, μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ή απ' ευθείας από τον λογαριασμό σας μέσω Pay Pal. Με την αντικαταβολή επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής, όπως ισχύουν από την ΕΛΤΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ, ενώ η αποστολή του βιβλίου θα γίνει με την ολοκλήρωση της συναλλαγής.
    2.Οι ηλεκτρονικές πληρωμές γίνονται μέσω Pay Pal, ακόμα κι αν δεν έχετε λογαριασμό Pay Pal. Συνήθως δεν έχετε επιβαρύνσεις, αλλά αναλόγως της κάρτας και της χώρας προέλευσης της κάρτας μπορεί να υπάρξει επιβάρυνση που χρεώνει το Pay Pal, ύψους περίπου 1 δολ. ΗΠΑ. Αν σας γίνει μία τέτοιου είδους χρέωση, ανεξαρτήτως ύψους, και δεν την επιθυμείτε, παρακαλούμε ζητήστε μας να σας την επιστρέψουμε στον τραπεζικό λογαριασμό που επιθυμείτε ή στον λογαριασμό pay pal που ενδεχομένως έχετε.
     3.Με την αγορά του βιβλίου, δηλαδή στην τιμή των 4,92 ευρώ, μπορείτε να εγγραφείτε συνδρομητής στο site ώστε να διαβάζετε το βιβλίο από το Ιντερνετ.
    4.Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα ή θέλετε οδηγίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στέλνοντας mail εδώ. Η υποστήριξη είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο