Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΦΥΤΕΙΕΣ:Πολιτιστικό καλοκαίρι 2011


    Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στις Φυτείες, περιλαμβάνουν ένα 3ήμερο με πλούσιες και ποικίλες εκδηλώσεις, για όλα τα…γούστα. 
     Από μουσική βραδιά με δωρεάν ψητή προβατίνα, χορευτική βραδιά,  θεατρική παράσταση, μέχρι και βραβεύσεις για τα παιδιά. Τις εκδηλώσεις διοργανώνει ο Σύλλογος Φυτειωτών «Το Λιγοβίτσι» υπό την αιγίδα του Δήμου Ξηρομέρου…


Πρόγραμμα Πολιτιστικών εκδηλώσεων

Πέμπτη 11 Αυγούστου:
Θεατρική παράσταση από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου στην κεντρική πλατεία των Φυτειών, με το έργο-κωμωδία «ΕΜΕΙΣ», σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Σταμούλη.
«Η οικονομικη ανέχεια, το χάσμα γενεών, η ζωή στις πόλεις, η επαφή με τη φύση, τα όνειρα, η φιλία, είναι μερικά από τα θέματα που πραγματεύεται το έργο «ΕΜΕΙΣ». Μια κωμωδία με πολλούς χαρακτήρες, που μέσα από το γέλιο βλέπει τις ψυχές των ανθρώπων».
Ώρα 9:00 μ.μ.

Παρασκευή 12 Αυγούστου:
Βραβεύσεις μαθητών και παράσταση παραδοσιακών χορών, στην κεντρική πλατεία των Φυτειών, από τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Φυτειών «Ακαρνανικό Φως» και του Χορευτικού Ομίλου Αστακού. 
Ώρα 9:30 μ.μ.

Σάββατο 13 Αυγούστου:
Μουσική βραδιά με ζωντανή ορχήστρα, του Δημήτρη Καραμανώλη, στην κεντρική πλατεία των Φυτειών.
Ώρα 10:00 μ.μ.
Η βραδιά θα περιλαμβάνει δωρεάν ψητή προβατίνα, προσφορά του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ» και ντόπιων κτηνοτρόφων.

Διοργάνωση: Σύλλογος Φυτειωτών «Το Λιγοβίτσι» υπό την αιγίδα του Δήμου Ξηρομέρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο