Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Σάρωσε τα μετάλλια, για άλλη μια φορά, ο Αστακός σε αγώνες ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ!

ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ!!!-ΔΥΟ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ  ΝΕΑΝΙΔΩΝ!!!


Ο σύλλογος του Αστακού συνέχισε την επιτυχή πορεία του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ που έγινε την 9 κ΄ 10 – 7 -2011 στα Άνω Λιόσια στην Αθήνα. Αυτή τη  φορά όμως έφτασε πολύ ψηλά αφού από τους τρεις αθλητές που συμμετείχαν οι δύο κατέκτησαν ασημένια μετάλλια...


    Οι δεύτεροι Πανελληνιονίκες είναι: ΚΟΝΙΩΣΗ Γεωργία και ΤΖΟΥΡΟΠΑΝΟΣ Ιωάννης. Ο τρίτος αθλητής που πήρε μέρος είναι ο ΒΟΤΣΗΣ Θεόδωρος που δεν κατάφερε να βγει στα μετάλλια και αρκέστηκε σε μια καλή εμφάνιση αποκτώντας μια ακόμη εμπειρία.
    Αυτή η επιτυχία δεν έχει αφήσει κανέναν αδιάφορο στην περιοχή του Αστακού αφού ασημένια πανελλήνια μετάλλια σε ολυμπιακό άθλημα δεν έχουν την τύχη τόσο μικρές πόλεις να έχουν. 
  Ο σύλλογος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ απ’ ότι φαίνεται είναι ο καλύτερος πρεσβευτής του Αστακού κάνοντας τον γνωστό τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη αφού συμμετέχει και σε αγώνες και στο Εξωτερικό και μάλιστα διακρίνεται.
      Αξίζουν πράγματι πολλά συγχαρητήρια σε προπονητές και αθλητές για την μεγάλη επιτυχία τους και ευχόμαστε να συνεχίσει αυτός ο σύλλογος τις επιτυχίες γιατί πραγματικά το αξίζει.  
      Το να υπάρχει στον Αστακό και να καλλιεργείται ένα ολυμπιακό άθλημα δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να διακρίνονται, να ταξιδεύουν στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, να κάνουν πρωταθλητισμό και να αποκτούν τέτοιες εμπειρίες σίγουρα καταγράφεται στα θετικά στου τόπου.
Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο