Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ΑΓΡΙΝΙΟ 9.37 FM: ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΤΑΚΗ ΚΑΡΝΑΒΑ

Σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 11:00 το πρωί στην εκπομπή "Γιατί όλα συμβαίνουν" με την δημοσιογράφο Δήμητρα Νταγιάντα

Με αφορμή τη συμπλήρωση 12 χρόνων (στις 20 Ιουλίου), από τον θάνατο του «θρύλου» του δημοτικού μας τραγουδιού ΤΑΚΗ ΚΑΡΝΑΒΑ, ο σταθμός ΑΓΡΙΝΙΟ 9.37 FM θα παρουσιάσει ένα αφιέρωμα με την ζωή του καλλιτέχνη και την πορεία του στο δημοτικό τραγούδι, θέλοντας έτσι να ξυπνήσει μνήμες στους πιο παλιούς και να ενημερώσει τους πιο νέους για το  «φαινόμενο» Τάκης Καρναβάς. Για τον άνθρωπο-θρύλο της δημοτικής μας κληρονομιάς θα μιλήσουν στο στούντιο του 9.37 FM οι: Γιάννης Καρναβάς γιος του και Ζαχαρίας Χριστοδούλου φίλος...


       Μέσα από αυτό το αφιέρωμα, μέριμνα μας ήταν και είναι, να γίνουν γνωστές πτυχές του αείμνηστου Τάκη Καρναβά. Ως άνθρωπος, ως οικογενειάρχης, ως φίλος, ως καλλιτέχνης θα ξαναζωντανέψει στις μνήμες πολλών, σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 11:00 το πρωί στην εκπομπή "Γιατί όλα συμβαίνουν" με την δημοσιογράφο Δήμητρα Νταγιάντα.

 Λίγα λόγια …..
     Ο αξέχαστος Τάκης Καρναβάς γεννήθηκε το 1936 στην Κανδήλα της Επαρχίας Ξηρομέρου του Ν. Αιτωλοακαρνανίας. Αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για τη δημοτική μουσική μας παράδοση, για την Ελλάδα και δη για την Αιτωλοακαρνανία. Οι Έλληνες άλλωστε γνωρίζουν και συνεχίζουν να γλεντάνε, να κλαίνε και να θυμούνται ακούγοντας πάντα την φωνή του η οποία σημειωτέον αποτελεί ξεχωριστή σχολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο